2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854799 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:07:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yeni Forum kurallarının 1 tanesine BAŞKALDIRIYORUM @Necmi abi ve @Çağrı

Söyle abi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Asıl bu sene değil seneye Tolgay İnler Sosa'yı düşünün.
Inşallah Biraz sevinelim artık

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

leroy fer mi gökhan inler mi ?

Çevrimdışı SDemirsoy

:captain:

Çevrimdışı MumbLe

Transfer döneminde bizim yönetim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

leroy fer mi gökhan inler mi ?
Biri bir an önce  gelsin de adı önemli değil ama cevabı Fer

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:08:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Söyle abi :D

şu Forum açıldığı dakikadan beri, daha öncesi ForumTr ydi sanırım orda, daha öncesi wow dayken , hep kalın ve puntolu yazarım.

Arada kalın ve puntolu yazma hakkım elimden alınamaz :D  1-2 kere @Tolga düzeltti birşey demedim :)

Beni mağdur etmeyin arkadaş, benim hoşuma gidiyor  :busted_cop: :icool:

@Necmi  ,  @Çağrı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tartışmasız Fer.
alalım o zaman 4 m euroya filan alamazmıyız 2.ligde adamı ikna etsek gelebilir uzaktan şutlarıda iyi bayağı keşke alsak.

Çevrimdışı federo

Rodlfho - Miloseviç tandeminin lig ve Uefada yeterli oşacagını düşünüyorum bende ama Ersan oynarsa sıkıntı olur ....
21 Yaş altı Turnuvasında Çok iyi performans gösterdi Takım kaptanlıgını yaptı ve Kampa Hazır geldi çok Hırslıydı
Zaten Antrenman Perfprmanslarını Çok Begenmiş Şenol Hoca ve Takımda tıtulmasını istemiş bu sezon birçok maçta 11 de görebiliriz Milseviçi :ok:
Hava toplarındaki hakimiyeti yerinde mudahaleleri hırsı ve geriden oyun kurma becerisiyle çok dikkat çekmiş Kampta
Bence Bu sezon düzenli Fprma giyerse Seneye EPL takımlarına 7-8 m ye okuturuz :halay:
7-8 etmez demeyin bu sezon bile 3milyon paund yani 5 milyon Euro teklif aldı bu adam :tabe:
Bencede eğer başka stoper gelmezse kesinlikle milo-rhdolfo olcak  :ok:
İnlerden daha iyisini bulabilirmiyiz sanmıyorum o yüzden İnler iyi olur orta sahaya. Gomezde gelirse sakatlanmasın diye dua edeceğiz malesef. Birde  başarıya tok oyuncu umarım aldığı paranında hakkını sonuna kadar vermek isteyecektir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:12:27
  • Beşiktaş / Bodrum

şu Forum açıldığı dakikadan beri, daha öncesi ForumTr ydi sanırım orda, daha öncesi wow dayken , hep kalın ve puntolu yazarım.

Arada kalın ve puntolu yazma hakkım elimden alınamaz :D  1-2 kere @Tolga düzeltti birşey demedim :)

@Necmi  ,  @Çağrı

@Kemal abi kalın punto ve büyük harf her forumda yöneticinin uyarı olarak kullandığı tarzdır. Takibi zor büyük forumlar sadece kontrol etmiyor olabilir.

Bunu zaten üye kullanamaz normalde biz kurallar oluşmadığı için hoşgördük o yüzden üzgünüm :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Fer: CM, CAM; İnler: CDM muadil değiller zaten.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:14:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Fer: CM, CAM; İnler: CDM muadil değiller zaten.  :)

İnler Türkiye'de BTB Olur @atalay :D

Ernst bile tam defansifken burada yarım BTB Oldu düşük tempodan ötürü. Ofansif 4-2-3-1 de oynatır bize yani ülke şartlarında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

@Kemal abi kalın punto ve büyük harf her forumda yöneticinin uyarı olarak kullandığı tarzdır. Takibi zor büyük forumlar sadece kontrol etmiyor olabilir.

Bunu zaten üye kullanamaz normalde biz kurallar oluşmadığı için hoşgördük o yüzden üzgünüm :D
Kayan yazı?
Işıltılı pavyon yazısı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:15:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Kayan yazı?
Işıltılı pavyon yazısı ?

Karaköy civarında serbest bildiğim kadarıyla  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İnler Türkiye'de BTB Olur @atalay :D

Ernst bile tam defansifken burada yarım BTB Oldu düşük tempodan ötürü. Ofansif 4-2-3-1 de oynatır bize yani ülke şartlarında.

Ernst oldu; yarım sezon.  :D

Tolgay, yarım sezonda kral olduysa, İnler'de BTB olur. Doğru.

Çevrimdışı SDemirsoy

@Necmi  ,  @Çağrı
Lütfen yazmayalım   :D @Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:17:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok geç kaldık. Bunun affı yok. Gerçekten çok geç kaldık.

Ama her şeye rağem Rhodolfo - Gomez - İnler - Beck doğru hamleler olacak hatalı transfer sadece Quaresma aralarında.

Onu da umarım Ocak'ta Dzsudzsak ile telafi ederler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bencede eğer başka stoper gelmezse kesinlikle milo-rhdolfo olcak  :ok:
İnlerden daha iyisini bulabilirmiyiz sanmıyorum o yüzden İnler iyi olur orta sahaya. Gomezde gelirse sakatlanmasın diye dua edeceğiz malesef. Birde  başarıya tok oyuncu umarım aldığı paranında hakkını sonuna kadar vermek isteyecektir.
Gomez konusunda tam tersini düşünüyorum
Kariyeri düşüşte tabi bunda yaşadığı sakatlıkların etkisi buyuk
Tekrardan yukselişe geçip Avrupa'ya kendisini tekrar kanıtlamak isteyecektir bu nedenle Tr ligi onun için biçilmiş Kaftan
Bunu kesinlikle dgeerlendirecektir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Sosa'nın seneye gidecegini düşünüyorum. Aslında töre-tolgay-pedro satılır diyordum ama bu seneyi sakat geçirecek tolgay'ı tam değerinde okutamayız. Sosa arjantin'e döner, töre ve pedro avrupa'ya. Seneye yeni bir stoper, kanat ve orta saha ile sezona gireriz. ( malum transfer için satış yapmak icap ediyor, takım devamlılığı için az sayıda oyuncu satmak gerek. Onlar da 1 adet para eden genç töre,1 adet orta halli pedro ile, 1 adet yaşlanmış sosa olur zannımca. Sonraki seneye de kerim-tolgay-miloseviç satışı bekliyorum) ( quaresma 2 senelik olduğu için satamayız. Free olarak amerikaya filan gider o tahminim.)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Savaş

İnler olur arkadaşlar. Taş gibi de olur. Hele seneye Tolgay - İnler düşününce insan bi güzel oluyo :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ernst oldu; yarım sezon.  :D

Tolgay, yarım sezonda kral olduysa, İnler'de BTB olur. Doğru.
ferde olur o zaman 25 yaşındaymış daha 5 6 ya oluyosa alınmalı o adam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:18:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'nın seneye gidecegini düşünüyorum. Aslında töre-tolgay-pedro satılır diyordum ama bu seneyi sakat geçirecek tolgay'ı tam değerinde okutamayız. Sosa arjantin'e döner, töre ve pedro avrupa'ya. Seneye yeni bir stoper, kanat ve orta saha ile sezona gireriz. ( malum transfer için satış yapmak icap ediyor, takım devamlılığı için az sayıda oyuncu satmak gerek. Onlar da 1 adet para eden genç töre,1 adet orta halli pedro ile, 1 adet yaşlanmış sosa olur zannımca. Sonraki seneye de kerim-tolgay-miloseviç satışı bekliyorum) ( quaresma 2 senelik olduğu için satamayız. Free olarak amerikaya filan gider o tahminim.)

Töre Tolgay'ı da verseydik biz ne oynatacaktık  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

ferde olur o zaman 25 yaşındaymış daha 5 6 ya oluyosa alınmalı o adam.

Fer, BTB zaten.

5-6 milyona olmaz. @Çağrı duymasın.  :ssss:  :D