2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857059 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

A spor da serkan korkmaz bi gelisme acıklayacakmıs bizle ilgili adam arjantinliymis.
bitmeyen gelişme yapmışlar hep gelişme var ama sonuç yok hep gelişmede kalıyo :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gelişmeye gel çarşamba günü oynatılmayacakmış gomez gelsin artık çok geç kalmadan elzem orta saha ihtiyacımız var ona yönelmemiz lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence Rhodolfo'nun yaninda Alex gibi Avrupa deneyimi olan, SL gormus, en yuksek seviyede basarili olmus iyi gider. Rhodolfo'nun Brezilya disina ilk kez ciktigini unutmayalim.

Ama yanii ben tarafli bakiyor olabilirim. Alex'i PSV doneminden beri cok begenirim. Adama bosuna "Alex the Tank" demiyorlar. Birde o unutulmaz frikikleri.
aynen iyi adamdı hala iyiyse son 1 2 senedir takip edemedim frikikleri iyi yapıştırıyodu  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı hic2222

Ben şahsen defansta yeni transfer yapacağımızı tahmin etmiyorum.
Ayrıca bizim takım geçen yıl işin sonunu getiremese de kötü bir takım değildik.
Lakin şimdi yapılan kadrolara filan bakıyorum neredeyse birtek Gökhan Töre takıma yazılıyor.
Bence öyle köklü değişikliğe ihtiyacımız da yok. Defansa gelince 2 kişi gitti diyoruz. Sivok ve Atınç zaten geçen yıl kaç maç oynadı ki.
Bence defans tamam. Tolgay sakatlanmasa 1 tek net oynayacak forvete ihtiyacımız vardı ki  Demba Ba gittiği için, (demba ba nın satışına en baştan beri karşıydım.)
Alternatif bir Orta saha ile net bir forvet ile sezonu kapatmalıyız.
Biz iyi takımız, artık sonunu getirecek alternatiflerimiz de oldu.
Orta alanda da bence çok zorda kalırsak ve kimseyi alamazsak (veli, atiba, necip, yerine göre serdar, franco ve hatta maçalara göre ozi) idare eder tabiki.
Laikin tüm 11i yenileyen önerilere hiç sıcak bakmadığımı belirteyim.
Son olarak q7 ve gomezin ikisinin de riskli, tutarsa başarılı yoksa da sorunlu olabileceğini düşünüyorum.
Keşke daha düşük ölçekli hiç değilse garantili oyuncular alsaydık diye düşünüyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kutay

Fiorentina ve oyuncu ile her konuda anlaşan Beşiktaş, Alman oyuncunun kulübünden alacakları konusunda anlaşma sağlamasını bekliyor.

Amerika’da düzenlenen PSG, Chelsea, Benfica ve Fiorentina’nın yer aldığı International Champions Cup'ta Fiorentina ilk maçını 22 Temmuz’da PSG ile oynayacak.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; 22 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan PSG-Fiorentina maçında Mario Gomez’in oynatılmayacağı öğrenildi.

demek ki gomez kesin olarak geliyor  :sevinc :sevinc :sevinc
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı federo

Bence başka stopere şuanlık ihtiyaç yok. CL seviyesinde de oynamayacağız zaten. Eldeki stoperler takımda kalacaksa şuan için 2. stoper transferine masraf yapacağımıza ön liberoya sağlam transfer yapalım derim. Rhodolfo'nun yanı sıra Milo, Pedro ve Ersan var hatta zorunlu kalınırsa Tosiç de oynayabiliyor.

Ben Miloseviç' ten gayet umutluyum..
Bize lazım çift yönlü orta saha..

Çevrimdışı Mehmet57

Alex'i bonservissiz alabilirsin.

Pedro'yu satarsan Alex'i bonservissiz alir, bir orta saha alirsin.

Orta saha'yi bonservissiz alirsan, kaleci bile alabilirsin.

Elimize para kalir her turlu.

Çevrimdışı Renton

İnler deniyor ama ihtiyacimiz olan adam inler mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Fiorentina ve oyuncu ile her konuda anlaşan Beşiktaş, Alman oyuncunun kulübünden alacakları konusunda anlaşma sağlamasını bekliyor.

Amerika’da düzenlenen PSG, Chelsea, Benfica ve Fiorentina’nın yer aldığı International Champions Cup'ta Fiorentina ilk maçını 22 Temmuz’da PSG ile oynayacak.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; 22 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan PSG-Fiorentina maçında Mario Gomez’in oynatılmayacağı öğrenildi.

demek ki gomez kesin olarak geliyor  :sevinc :sevinc :sevinc

:o_o:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 11:55:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu durumda Gomez gezmeye mi gitti  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence başka stopere şuanlık ihtiyaç yok. CL seviyesinde de oynamayacağız zaten. Eldeki stoperler takımda kalacaksa şuan için 2. stoper transferine masraf yapacağımıza ön liberoya sağlam transfer yapalım derim. Rhodolfo'nun yanı sıra Milo, Pedro ve Ersan var hatta zorunlu kalınırsa Tosiç de oynayabiliyor.

Ben Miloseviç' ten gayet umutluyum..
Bize lazım çift yönlü orta saha..
Rodlfho - Miloseviç tandeminin lig ve Uefada yeterli oşacagını düşünüyorum bende ama Ersan oynarsa sıkıntı olur ....
21 Yaş altı Turnuvasında Çok iyi performans gösterdi Takım kaptanlıgını yaptı ve Kampa Hazır geldi çok Hırslıydı
Zaten Antrenman Perfprmanslarını Çok Begenmiş Şenol Hoca ve Takımda tıtulmasını istemiş bu sezon birçok maçta 11 de görebiliriz Milseviçi :ok:
Hava toplarındaki hakimiyeti yerinde mudahaleleri hırsı ve geriden oyun kurma becerisiyle çok dikkat çekmiş Kampta
Bence Bu sezon düzenli Fprma giyerse Seneye EPL takımlarına 7-8 m ye okuturuz :halay:
7-8 etmez demeyin bu sezon bile 3milyon paund yani 5 milyon Euro teklif aldı bu adam :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

ntv spordaki habere göre gökhan inler ile ilgileniyormuşuz sizce atiba-inler iyi ikili olur mu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu durumda Gomez gezmeye mi gitti  :)
takım itibarı falan diyolardı ama alakasını anlayamadım 2 gün sonra ayrılacak adam ne zarar verebilir ki leroy ferle ilgili çalışma yapıldı mı ?

Çevrimdışı halvetifarazi

Veli yok tolgay yok bakalim merkez orta saha icin kimi dusunuyorlar. yada birini dusunuyorlar mi. Tutturmuslar q7 gelicek mi ne zaman gelicek vs.sanki tek derdimiz o. Hadi forveti gectim ortasahaya adam yok. Ben necibi gormek istemiyorum artik. Tek yaptigi yan pas olan atibadan medet ummak istemiuorum. Guya transferler ikinci kampa yetisecekti. yalanlara taraftari uyutmaya devam.  Attilar q7 yi orataya diger eksikler unutuldu gidildi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 11:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan'ın Beşiktaş'ta oynama sıcak baktığı, Napoli'nin de oyuncusuna kolaylık sağlayacağı ifade edildi. Beşiktaş, İtalyan kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Gökhan İnler ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık mukavele yapmak istiyor.

31'ini devirdi be. Verseler verecekleri 5 en fazla.

Önemli olan adamın kanına girmek bizden fazla veren çıkmaz net maaş. Ver 2.5 al durumunda şuan.

2+1 çatır çatır oynatırız.

:biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı musacn1903

Ajantinli dediği ulloa ymış

Çevrimdışı Mehmet57

Gunay
Beck-Alex-Rhodolfo-Motta
Inler
Tore-Oguzhan-Sosa-Quaresma
Gomez

Tas gibi takim. Sat Pedro veya Milo'yu, kur su takimi. Devre arasinda da kaleci aliriz.

Çevrimdışı Kemal

Yeni Forum kurallarının 1 tanesine BAŞKALDIRIYORUM @Necmi abi ve @Çağrı

Çevrimdışı Sarp

Hiç kimseyi almayıp kafamızı duvarlara vuracağımıza, İnleri alalım.
Kesinlikle iş yapar...
Lakin maliyetler maliyetler, gelsin takım içi dengeler. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 12:03:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl bu sene değil seneye Tolgay İnler Sosa'yı düşünün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

İnler, BTB değil; 6 için düşünüyorlar ise (4-1-4-1) olur.

edit: İnler'e o kadar para bağlayacağımıza yarı maliyetine NİLTON alınır.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 12:07:12 atalay ]

Çevrimdışı Sarp

Asıl bu sene değil seneye Tolgay İnler Sosa'yı düşünün.
Sanırım İnler bu üçlüyle nefis işler. Lakin bir sonraki sene biter. 

Çevrimdışı Tolga

Tolgay sakatlandığı gün ilk aklıma gelen isim G.İnler di.

Önemli bir transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

İnler
Sosa Ozi güzel olur  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler