2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857864 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

4-5 ve sonrasında oluşacak şeyler  :D

:alala:

Az önce İnler'e 5 milyon veriyordun.

Seninde uykun gelmiş.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 02:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:alala:

Az önce İnler'e 5 veriyordun.

Seninde uykun gelmiş.  :D

5'i başkası verir, bizimki 2.5'tan bir tık çıkarsa kalp krizi geçirir dedim  :evillol:

Edit : İyi geceler  :uyucam:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

5'i başkası verir, bizimki 2.5'tan bir tık çıkarsa kalp krizi geçirir dedim  :evillol:

Edit : İyi geceler  :uyucam:

İyi Geceler.

Herkese...

edit: Bugün KAP gelir. Yani umarım.  :D
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 02:26:27 atalay ]

Çevrimdışı Türkay

Tekrar atayım lazım olur  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

@MURAT mesele bu değil. Bütçe kısıtlı kabul ediyorum. İyi oyuncularda bizim ligi tercih etmezler buda doğru. Benim demek istediğim futbol aklı. Bu olsa inan o kadar çok futbolcu bulunabilirki. İllaki şöhretli bir adam olsun demiyorum. Gider 22 yaşında ama tabanca gibi oynayabilecek adamda bulursun. Mesele futbol aklı meselesi. Ben sadece bu sene için söylemiyorum. Geçmiş senelerde daha büyük bütçeler varken de durum böyleydi. Ayrıca bir soru. Merak ediyorum. Neden biz UEFA'dan ceza aldık. Rakiplerimizin bütçeside ekside. Hele gsarayın borç durumu felaket. UEFA neden bize çöreklendi sadece. Başkan bu konuyu net açıklamadı hiçbir zaman. Ben bunu çok merak ediyorum açıkcası.
bütçeyi aşmışsın ve senin eski başkanın belgelerde sahtecilik yapmış.ve vupada mücadele edememişsin ve gelir kaybın oluşmuş ve bu dönemde stadını yeniliyorsun.bu kriterler bir senede konmadı 10 senelik bir geçmişi var ve adım adım gelindi.muhtemelen gs seneye aynı sorunla karşılaşabilir.futbol aklı şu an türkiyede hiç bir kulüpte yok malesef.ben hiçbir zaman büyük paralara alınmış şöhretli futbolculara sıcak bakmadım.bana münch,ernst,ilhan .pascal.ahmet dursun alt yapıdan sergen metin ali feyyaz rıza ulvi kadir recep lazım.bunlarda bazen zorunluluk bazen şans ile oluyor.keşke yapılsa.şurada takip ettiğim maliyeti düşük tanınmamış iki oyuncu ismi veiyorum türkiyede oynuyorsa anadolu topçusu yabancı ise 2.sınıf takımda oynayan yada küme düşmüş takımın oyuncusumu beşiktaşta oynayacak deniyor.riberyde gs ye metzden geldi ve yanılmıyorsam küme düşmüştü.futbol çok bilinmeyenli denklem değil.bir dönem çok avrupadan özellikle almanya ve fransayı takip ederdim.almanyada beğendiğim oyuncuları 1-2 sene içinde b.münih
fransada beğendiklerimi premier lig takımları topluyodu.mesele bu oyuncuları yıldız olmadan alabilmek.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı beshicktush

Necip'in fiziği oğuzhan'ın aklı karışımı genç bir önlibero keşfetmek çok mu zor anlamış değilim...gidin ukrayra,romanya,slovenya,macaristan gibi ucuz topçuların olduğu ülkelere..kesin bulursunuz..bu ülkeler milli takım sıralamasında bizim üstümüzde küçümsemeyelim..

Çevrimdışı murat

Abi hadi o adamı o istemiyor. Ama Eneramo'yu niye istiyor o zaman?  :D

Mesela konuşulan isimlerden,  herkes neden bu kadar az isime takıldık kaldık diye isyan etti.

Avrupa piyasası zaten sıkıntılı yer. Oradan oyuncu toparlamak zor böyle anca kalbur üstü altı oyuncu getirirsin. Ama mesela Balkanlar var. Hırvatlar,Romanlar,Bosnalılar.

Güney Amerika var. Güney Amerika'dan gelen oyuncu öyle çok lige takılmaz.Artık bunun farkına varıp oraya yönelmeliler. Çünkü onların gözünde biz bile Avrupa'yız.
sende üstteki cevapla idare et.yedek olarak kwauke dedik niasse dedik anadolu topçusu dediler.kwauke sparta pragta oynamış.niasse türkiyeden rusyanın iyi takımlarından birine gitmiş.ribery fransa dan küme düşmüş takımdan geldi buradan b.münihe kadar gitti.feyyaz amatör kümeden gelmiş ligde gol kralı olmuş.şimdi başkan bilmediğimiz bir golcüyle anlaşsa yay efendim fener rvp gs podolski bizde bolivyadan adını bilmediğimiz bilmemne.sırf bu yüzden büyük ihtimal kronik sakat gomez ile imza atılıyor hissi var bende.

Çevrimdışı Alparslan

bütçeyi aşmışsın ve senin eski başkanın belgelerde sahtecilik yapmış.ve vupada mücadele edememişsin ve gelir kaybın oluşmuş ve bu dönemde stadını yeniliyorsun.bu kriterler bir senede konmadı 10 senelik bir geçmişi var ve adım adım gelindi.muhtemelen gs seneye aynı sorunla karşılaşabilir.futbol aklı şu an türkiyede hiç bir kulüpte yok malesef.ben hiçbir zaman büyük paralara alınmış şöhretli futbolculara sıcak bakmadım.bana münch,ernst,ilhan .pascal.ahmet dursun alt yapıdan sergen metin ali feyyaz rıza ulvi kadir recep lazım.bunlarda bazen zorunluluk bazen şans ile oluyor.keşke yapılsa.şurada takip ettiğim maliyeti düşük tanınmamış iki oyuncu ismi veiyorum türkiyede oynuyorsa anadolu topçusu yabancı ise 2.sınıf takımda oynayan yada küme düşmüş takımın oyuncusumu beşiktaşta oynayacak deniyor.riberyde gs ye metzden geldi ve yanılmıyorsam küme düşmüştü.futbol çok bilinmeyenli denklem değil.bir dönem çok avrupadan özellikle almanya ve fransayı takip ederdim.almanyada beğendiğim oyuncuları 1-2 sene içinde b.münih
fransada beğendiklerimi premier lig takımları topluyodu.mesele bu oyuncuları yıldız olmadan alabilmek.
Yıldız oyuncuya ben karşı değilim. Endüstriyel futbol bunu gerektiriyor artık. Büyük takım olduğunu iddia ediyorsan herzaman olmasada yıldız oyuncu alırsın. Bu senin gelirlerini arttırır bu çok doğal. Kombinen artar, forma satışın artar. İnsanlar sen ben gibi bakmıyorlar. Kimse adı sanı duyulmamış adamları izlemeye gitmez. Ama ben 35 yaşına gelmiş artık futbolu kafasında bitirmiş yıldızları söylemiyorum. 30 yaş civarlarında ve gerçekten yararlı olacak bir yıldız olursa kabulum. 3-4 tane ismi pek duyulmamış adam alırsın. Bir de yanlarına tecrübeli ve takıma değer katacak bir yıldız monte edersin. RVP yi bizde isterdik bence. Gomez olursada hayır demem ama sakatlık durumu çok iyi araştırılmalı. Ayrıca Alman tercih ederdim. Almanların kötü çıkma şansı yok gibi bence. Bizim ligede inanılmaz uygunlar. Eğer Gomez olurda sakatlık falan olmazsa tozunu atar bu ligin. Adamda alman fiziği var. Yaşıda son derece uygun.

Çevrimdışı Ersoy

İyi geceler yarın da KAP gelmezse diyecek bir şey yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Neo Nesil

tekrardan merhabalar, kolay gelsin

mart ayında bir anlık sinirle renktaşlarıma çattığım için herkesten özür diliyorum ve bundan sonra forumda uslu duracağıma söz veriyorum.

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 02:55:51 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı talha

sende üstteki cevapla idare et.yedek olarak kwauke dedik niasse dedik anadolu topçusu dediler.kwauke sparta pragta oynamış.niasse türkiyeden rusyanın iyi takımlarından birine gitmiş.ribery fransa dan küme düşmüş takımdan geldi buradan b.münihe kadar gitti.feyyaz amatör kümeden gelmiş ligde gol kralı olmuş.şimdi başkan bilmediğimiz bir golcüyle anlaşsa yay efendim fener rvp gs podolski bizde bolivyadan adını bilmediğimiz bilmemne.sırf bu yüzden büyük ihtimal kronik sakat gomez ile imza atılıyor hissi var bende.

Olay farklı ama. Kweuke ve Niasse olmaz. Çünkü yeterlilikleri belli adamlar. Böyle oyuncular ligin kaltesini artırır ama senin kaliteni artırmaz.

Zaten bak dediğim gibi kimse gidip bunlarda Munih'ten oyuncu getir demiyor. Ama şu oyuncu çerçevesini genişletmeliler.

Mesela Quaresma'nın bize oluşturacak maliyet ilebir tane genç oyuncu getirebilirlerdi. Ve getirmelerini kesinlikle çok isterdim.

Herkes yadırgayabilir yadırgasın sen inanıyorsan oyuncuya sıkıntı olmaz.

Maalesef Türk ligi ve taraftarı halen daha 30 yıl geriden geliyor. Ve bu değişmez.

Çünkü insanımızda ismini bilince iyi futbolcu sanma gibi saçma bir düşünce var.

Burda da vardı. Adamın kaç maçını izlediniz diye garip sorular oluyor. İsterse dünya ismini duymasın çok mu önemli yani.

Mesela ben Gomez yerine bedava olan Guerrero'yu isterdim. Yaşlar aynı. Ama kariyerleri bir o kadar farklı adamlar.

Ama maliyet olarak çok farklılar.

Brezilya ligininhalen daha bizim ligden kötü olduğunu düşünenler var. Çünkü izlemiyorlar. Aksine Brezilya'dan gelecek olan oyuncuların yarısı Türkiye'de çok rahat kotarıyor. Motta,Fernandao...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

İyi geceler yarın da KAP gelmezse diyecek bir şey yok.

yarın gelmeyebilir ammavelakin en geç çarşamba günü olur...

Çevrimdışı talha

Mesela adam diyor ki iyi olsa Rusya'ya niye gitsin?

Rusya hem lig olarak hem de milli takım olarak bizi geçeli yıllar oldu.

Bizden daha iyi altyapıları var ve kesinlikle bizden daha kaliteli takımlara sahipler.

Ama biz izlemediğimizden bizden kötüler muamelesi görüyorlar.

Hatta bence Rus Ligi heyecan ve kalite anlamında bir Fransa ve İtalya ile kolaylıkla yarışabilir.

Çevrimiçi Necmi

Tekrar atayım lazım olur  :bandit:

@Türkay  biraz önce @Çağrı nın yazdığı Forum kurallarını okudunmu
bu yaptığın uyarı ve mod onayıdır.  :by2:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 03:22:46 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

tekrardan merhabalar, kolay gelsin

mart ayında bir anlık sinirle renktaşlarıma çattığım için herkesten özür diliyorum ve bundan sonra forumda uslu duracağıma söz veriyorum.

tamam yeni başlangıçı renktaş kelimesini kullanmadan yapsan ve adını yaşını yazsan daha şık olacak
Aslında forumdan bir kez atılanı tekrar üye yapmıyoruz ama bu seferlik hatanı görüp özür dilediğin için bu kuralı
yok sayalım @Neo Nesil 2

Çevrimdışı aspireless

Necip'in fiziği oğuzhan'ın aklı karışımı genç bir önlibero keşfetmek çok mu zor anlamış değilim...gidin ukrayra,romanya,slovenya,macaristan gibi ucuz topçuların olduğu ülkelere..kesin bulursunuz..bu ülkeler milli takım sıralamasında bizim üstümüzde küçümsemeyelim..
:D necipin fizigi oguzhanin teknigi co cok zor. realmadrid bulsa alirdi 50 milyona bence.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Mesela adam diyor ki iyi olsa Rusya'ya niye gitsin?

Rusya hem lig olarak hem de milli takım olarak bizi geçeli yıllar oldu.

Bizden daha iyi altyapıları var ve kesinlikle bizden daha kaliteli takımlara sahipler.

Ama biz izlemediğimizden bizden kötüler muamelesi görüyorlar.

Hatta bence Rus Ligi heyecan ve kalite anlamında bir Fransa ve İtalya ile kolaylıkla yarışabilir.

Yok be usta Zenit ve biraz Cska çıkar tamamen düşük seviyede diğer takımlar.

Çevrimdışı talha

Yok be usta Zenit ve biraz Cska çıkar tamamen düşük seviyede diğer takımlar.

Zenit CSKA Dinamo ve Lokomotif hatta biraz daha katarsak Spartak.

Bizde ise GS FB ve biz. Az biraz zorlarsak TS diğerlerinin kalitesi yerlerde.

Köy takımına eleniyorlar. Ruslar artık gediklileri olmaya başladı Avrupa'nın.

Bence çok hafife almamalı.

Çevrimdışı Neo Nesil

tamam yeni başlangıçı renktaş kelimesini kullanmadan yapsan ve adını yaşını yazsan daha şık olacak
Aslında forumdan bir kez atılanı tekrar üye yapmıyoruz ama bu seferlik hatanı görüp özür dilediğin için bu kuralı
yok sayalım @Neo Nesil 2

teşekkürler  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi uyanalım KAP gelsin :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

Zenit CSKA Dinamo ve Lokomotif hatta biraz daha katarsak Spartak.

Bizde ise GS FB ve biz. Az biraz zorlarsak TS diğerlerinin kalitesi yerlerde.

Köy takımına eleniyorlar. Ruslar artık gediklileri olmaya başladı Avrupa'nın.

Bence çok hafife almamalı.

hocam zenit cska  neyse de, dinamo moskova, spartak  ve lokomotif bjk ayarında değil  :lol: yapmayın...

hele ferdinin olduğu lokomotifse daha geçen sezon uefa elemelerinde 2 sezon önce tsnin yendiği kıytırık apollodan 4 yedi...

moskova zaten 1 var 1 yok.. uefada trabzonspor gibi 32 de eleniyorlar...

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 05:33:19 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Paolo Maldini

Gentner hiç maç kaçırmamış diyorsunuz.
Takımında kaptan diyorsunuz.
Ceza sahasına girer,lider özelliklidir diyorsunuz.

Bu adamın 3.5 milyon olacağına valla ben inanmıyorum sözleşmesinin son senesi filan mı??

Çevrimdışı Deniz

Günaydın..

Düşünsenize bu hafta da hic kap gelmiyormus  (totem içerir)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın..

Düşünsenize bu hafta da hic kap gelmiyormus   (totem içerir)
Totemi bile kötü KAP istiyoruz 400 sayfayı aştık KAP

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★