2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888605 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo şu hareketiyle sanırım  herkesin onayını aldı  :evillol:
adama acıdım buraya gelecek gremiodaki gibi kaleciler var bizde de :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 02:08:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Southampton zaten Clasie'yi aldigina pisman olacak. Asla PL seviyesinde futbocu degil. Ilk cikis yakaladigi donemden dolayi herkes taniyor, yoksa ozellikle gecen sezon izlemis olan herkes bilir ki asla PL seviyesinde degil. Koeman torpilli, aynen Valencia'da Maduro'yu getirmesi gibi.

Clasie'nin gole katkisi 0, fizik acidan 0, 1.69 boyu var, ikili mucadelerde 0. Ingilterenin dinamik futboluna asla uygun degil. 90 dakika mac cikarmakta cok zorlanan bir isim.

Hollanda liginde bile macin ikinci yarilari fizik acidan kaybettigi icin kaybolan bir futbolcu. Turk forumlarinda herzaman abartilmis, abartilmasinin sebebini de hic anlamamisimdir. Disiplinli ama kondisyonu yetersiz, pozisyon bilgisi iyi ve oyun zekasi ortalamin uzerinde olan bir gorev adamindan fazla degil Clasie.

Hollanda'da izlediğin için çok müdahil olmak istemem lakin bence rahatça oynar.

Premier ligde ilk 8'e oynayan takımda oynuyor en nihayetinde. Başaltı takım bile değil orta sıra takımı hala Southampton.

Gençlerbirliği'nden giden ortasaha oyuncusu bile yapabiliyor bir şeyler halihazırda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dediğim gibi ağır adam  :D  İroni içerir  :) . Yedirdi lafı adam  :D
Hersey hiz degil zeki olunca bazi defolari kapatanibiliyorsun dany gibi hizli olup beyinsiz olacagina varsin hızlı olmasin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 02:09:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Hersey hiz degil zeki olunca bazi defolari kapatanibiliyorsun dany gibi hizli olup beyinsiz olacagina varsin hızlı olmasin

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ali naibinin gittigini duyunca zaten icim rahatti rhodolfo konusunda bizi yine yaniltmadi scout isi iyi gidiyor herhalde milo+rhodolfo

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimiçi Mehmet57

Hollanda'da izlediğin için çok müdahil olmak istemem lakin bence rahatça oynar.

Premier ligde ilk 8'e oynayan takımda oynuyor en nihayetinde. Başaltı takım bile değil orta sıra takımı hala Southampton.

Gençlerbirliği'nden giden ortasaha oyuncusu bile yapabiliyor bir şeyler halihazırda.

Her turlu Jedinak >> Clasie. Kiyas bile olamaz. Hatta istatistiksel anlamda Jedinak EPL'in en onde gelen orta sahalarindan biri ve Palace'in kaptani. Burda basarili pas, basarili onemli pas, ikili mucadelede ustun, top kapma, hava topundan bahsediyorum.

http://theworldgame.sbs.com.au/article/2014/10/29/jedinak-rated-europes-best-midfield-player

Clasie su seviyesiyle PSV ve Ajax'da ilk 11 oynayabilecek isim degil. Hatta gecen sezon Hollanda liginin en iyi orta sahasi Guardado idi. Deportivo haric heryerde beklentilerin altinda kalmis Guardado. Feyenoord'da El Ahmadi > Clasie, ki El Ahmadi Villa'dan gonderilen bir isim.

Çevrimdışı Renton

Bu arada sow zu sunderland hala gecerli olabilir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı atalay

Bir oyuncu beğendiysem boşuna değil.  :eyes

Adamın menajeri gibiyim; bundan sonra Rhodolfo'nun başarısı benim başarım.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yürüyelim twitterdan ne zaman yüklencez? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 02:15:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Her turlu Jedinak >> Clasie. Kiyas bile olamaz. Hatta istatistiksel anlamda Jedinak EPL'in en onde gelen orta sahalarindan biri ve Palace'in kaptani. Burda basarili pas, basarili onemli pas, ikili mucadelede ustun, top kapma, hava topundan bahsediyorum.

http://theworldgame.sbs.com.au/article/2014/10/29/jedinak-rated-europes-best-midfield-player

Clasie su seviyesiyle PSV ve Ajax'da ilk 11 oynayabilecek isim degil. Hatta gecen sezon Hollanda liginin en iyi orta sahasi Guardado idi. Deportivo haric heryerde beklentilerin altinda kalmis Guardado. Feyenoord'da El Ahmadi > Clasie, ki El Ahmadi Villa'dan gonderilen bir isim.

Demeye çalıştığım şey Jedinak da burada beğenilmiyordu ama orada verebiliyor üst düzey performans.

Clasie çok üst düzey ortasaha demiyorum zaten ben ama Premier ligi de kaldırabileceğini düşünüyorum.

Gittiği takım zaten enteresan. Morgan Schnederlein tam 3 sene uyudu mesela hep potansiyeli vardı ama bildiğin uyudu tam artık bitti denildi 2 senede yardırdı Manu'ya gitti.

Koeman hangi sınıfa çıkaracak görmek lazım oyuncuyu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yalniz hala KAP yok q7 gomez rodolfo insallah bitmistir artik bide cambiasso olursa bence gayet guzel olur cambiasso tolgay gelene kadar iyi olur

Çevrimdışı atalay

Mulumbu bedavaya gitti.

Bu adam EPL'nin en fazla ikili mücadele kazanan ikinci oyuncusu.

Maaşı ne kadar acaba?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mulumbu bedavaya gitti.

Maaşı ne kadar acaba?
Ortasahadan ileri topla çıkışları cok iyi bi oyuncu bedava gidince bende baya şaşırdım bence norwich olmamaliydi gideceği takim

Çevrimdışı TØLGA

Bir oyuncu beğendiysem boşuna değil.  :eyes

Adamın menajeri gibiyim; bundan sonra Rhodolfo'nun başarısı benim başarım.  :D
ben bundan 2 hafta önce bir maçını izlemiştim orda rakip takım  o kadar çok baskın oynamıyordu pek bişey anlamadım ama bu maç harbiden iyiymiş dedirtti  :icool: :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 02:19:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Mulumbu bedavaya gitti.

Maaşı ne kadar acaba?

Mulumbu büyük hayal kırıklığı bende.

2012'de o kadar çok gözüme battı ki baya baya olacak sanmıştım ama o da oyun olarak kısıtlı kafalardan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Ortasahadan ileri topla çıkışları cok iyi bi oyuncu bedava gidince bende baya şaşırdım bence norwich olmamaliydi gideceği takim

Oyun geçişleri, alan oyunu becerisi çok iyi.

Teklif yapmadık isek diyecek bir şey yok.

Çevrimdışı acan07

maçı izlemiyorum ama anlattığınıza bakılırsa rhodolfo performansının yanında karakterli bir oyuncuda .

adam transfer olucak  aman sakatlanırım  falan filan olaylarına hiç girmiyo  topunu oynuyo .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 02:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Rhodolfo Fabio Luciano'ya çok benziyor oyun tarzı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mulumbu büyük hayal kırıklığı bende.

2012'de o kadar çok gözüme battı ki baya baya olacak sanmıştım ama o da oyun olarak kısıtlı kafalardan.

Çağrı bize yeter.

Bir kere Veli kadar -ki rakamları çok iyi- ikili mücadeleler de top kazanıyor.

Yerden - havadan iyi. Oyun geçişleri iyi, atletik özellikleri yüksek.

Tamam, çok üst seviye değil; lakin mevcut rotasyon içinde açık ara en iyisi olurdu.

Çevrimdışı Fatih

Q7'siz hayat, çok bayat  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

adamın konsantrasyonu dağıldı bir kaç hata yapmaya başladı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyun geçişleri, alan oyunu becerisi çok iyi.

Teklif yapmadık isek diyecek bir şey yok.

Bizimkiler görmez öyle adamlari

Çevrimdışı TØLGA

Rhodolfo Fabio Luciano'ya çok benziyor oyun tarzı olarak.
bunada benzetiyorlar  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı OnizukaSensei

Michael Bradley'i almaya calisalim veya Leroy Fer icin baski yapalim. Kaliteli birini alalim. Tolgay dondukten sonra orasi saglam olsun