2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874707 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Şöyle bir kadro yapılabilirmi ? nasıl olur ?

http://lineupbuilder.com/?sk=81qx5

Macarı devre arasında belki alırlar yoksa almayacaklar.

Sosa orda çok yetersiz, yumuşak kalır.

Bu transfer dönemi en fazla şöyle bir kadronun kurulacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı worns

Şöyle bir kadro yapılabilirmi ? nasıl olur ?

http://lineupbuilder.com/?sk=81qx5

Bence de Sosa'yı daha geride oynatmak orta sahaya derinlik katar. Defansif açıdan da ekstra zaaf yaşatacağını düşünmüyorum. Balazs'ın alınmayacağını düşündüğümden ben kanatlarda Gökhan-Quaresma, Gomez'in arkasında ise Olcay'ın kullanılabileceğini düşünüyorum. Gökhan'a göre gol bölgesine sızma yapma işini daha iyi üstlenir ayrıca. 4-4-2 ile geçişli kullanılabilir bu dizilim.

Çevrimdışı Hunter1987

Macarı devre arasında belki alırlar yoksa almayacaklar.

Sosa orda çok yetersiz, yumuşak kalır.

Bu transfer dönemi en fazla şöyle bir kadronun kurulacağını düşünüyorum.

Bugun yazılanlara göre aquilani + douglas kaldi. İnsallah onlarda olursa çok fena kadro olur.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Scout

Nasıl Oyuncu Sizce ?
Pika Pika

Çevrimdışı Ferhat Türk

Sosa mı mutsuz? Nereden aldın bu bilgiyi?

Sosa mutsuz falan değil Şenol Hoca onu çok daha efektif kullanacaktır zaten hücum planı sosa-töre olacak.

Sen öyle san. Sosa'nın kampta yaptığı röportajı aç izle bakalım sonra da Şenol hoca'nın son röportajını izle sosa ile ilgili demecini oku anlarsın ne demek istediğimi. Şu düz topçuyu kral yaptınız ya anlam veremiyorum size. Duran toplar 0,yaratıcılık 0,uzaktan şut becerisi vasat kıvrak veya çok dayanıklı bi oyuncu da değil yahu bu adamın neyi var da bu kadar övülüyor? Oğuzhan bunun oynadığının 5te 1ini oynadı geçen sene 2 katı fazla asist yaptı düşün yani
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Transferlerle bayram sonrası sözleşme imzalanacak haberleri var fakat hala kap'a bi açıklama yapılmamış?

Çevrimdışı aa1903

orta sahaya montolivo gelse iyi olmaz mı?

Çevrimdışı TØLGA

orta sahaya montolivo gelse iyi olmaz mı?
gelse olur tabi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aspireless

Sen öyle san. Sosa'nın kampta yaptığı röportajı aç izle bakalım sonra da Şenol hoca'nın son röportajını izle sosa ile ilgili demecini oku anlarsın ne demek istediğimi. Şu düz topçuyu kral yaptınız ya anlam veremiyorum size. Duran toplar 0,yaratıcılık 0,uzaktan şut becerisi vasat kıvrak veya çok dayanıklı bi oyuncu da değil yahu bu adamın neyi var da bu kadar övülüyor? Oğuzhan bunun oynadığının 5te 1ini oynadı geçen sene 2 katı fazla asist yaptı düşün yani
Biraz abartili olmus yorumunuz. Bu se ne uc buyuklerdeki en iyi 10 numaraydi diego yu saymiyorum snjider in ligde dogrudan 12 gole katkisi var sosanin 13 gole dogrudan katkisi var. Oyunculari degersislestirme cabalarini anlamiyorum. Oguzhan kerim cenk hatta sakatlanana kadar tolgay i 11 de dusunmeyenler vardi. Bu abartılı elestirilerin neye göre oldugunu merak ediyorum.

Çevrimdışı atalay

Oyuncum da işlem tamam.

Sırada Gentner var. 

Vuracağız kırbacı.  :evillol:

Çevrimdışı Ferhat Türk

Biraz abartili olmus yorumunuz. Bu se ne uc buyuklerdeki en iyi 10 numaraydi diego yu saymiyorum snjider in ligde dogrudan 12 gole katkisi var sosanin 13 gole dogrudan katkisi var. Oyunculari degersislestirme cabalarini anlamiyorum. Oguzhan kerim cenk hatta sakatlanana kadar tolgay i 11 de dusunmeyenler vardi. Bu abartılı elestirilerin neye göre oldugunu merak ediyorum.

Daha iyisini hak ettiğimizi düşünüyorum sadece. Hazır 6 milyon € da (başkanın dediğine göre) teklif edilmişken kesinlikle satılıp daha yaratıcı forvetleri daha çok besleyebilecek duran toplarda muz orta açan biri gelmeliydi. Ya yerden yere vurduğumuz fernandes her topun başına geçtiğinde gol olabilir deyip bi yerimizden kalkiyorduk bu topun başına geçtiğinde hangimiz de kıpırdanma oluyor? Gomez gibi bi adam alıyorsak kesinlikle arkasında daha kreatif adam şart oğlu şart yoksa çok vururuz kafamızı duvardan duvara
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

Oyuncum da işlem tamam.

Sırada Gentner var. 

Vuracağız kırbacı.  :evillol:
:D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 18:00:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Buna inanmalimiyiz.

Ben olsam Tolga'ya inanmam daha menşınlanamıyor bile  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Buna inanmalimiyiz.
evet gerçek  brezilyada çalışan beşiktaşlı bir muhabir var cansel kemiksiz diye
telefon numarasını ondan aldı  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ben olsam Tolga'ya inanmam daha menşınlanamıyor bile  :evillol:
öyle her isteyen menşınlamıyor artık işte ne güzel   :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Insallah ama biran once kap bildirimi gelsede rahatlasak gercek anlamda.
Mario gomez ve Rhodolfo

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 18:06:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodi - Mario ve Quaresma tamam.

Durmamalılar hemen bir ortasaha 1 hafta içinde. İlk hafta idare ederiz ama Trabzon maçında dominant oynayacağız iyice mutlaka sahada olmalı gelecek olan kartal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

@Tolga bak ne warmis twitterda

Can Çalışkan ‏@canncall  3 sa.3 saat önce
Can Çalışkan retweetledi: İSMAİL ER
MIRALEM PJANIC H.O
Can Çalışkan ekledi,
İSMAİL ER @ismailer_
Sakatlanan Tolgay Arslan için süper bir orta saha oyuncusu geliyor. Tribünleri ayaklandıracak futbolcu ile Erdal Torunoğulları görüşüyor

Çevrimdışı Ersoy

Durmamalılar hemen bir ortasaha 1 hafta içinde. İlk hafta idare ederiz ama Trabzon maçında dominant oynayacağız iyice mutlaka sahada olmalı gelecek olan kartal.

MARİOO GOMEEZ.  :halay:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha geldim hemen oynayacak mı hele tam da oyunu yönlendirecek mevkide. Bir uyum süreci olacak. Bence acil transfer yapmamız gereken bölgelerden biri. Ama acele edip de saçma bir transfer yapmanın da lüzumu yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfonun yanına kimi koyucaz yaaaa ben onu merak ediyorum  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK