bizim sol açık bir bütçemizin olduğu hiç aklına geliyor mu. karşı taraf ayak diretiyor olabilir, bizimkiler belli bir rakamın üstüne çıkmayı istemiyor olabilir. bir transferi bakkaldan gofret almak sanıyorsun sanırım. bir sürü değişken var.
seninle aynı bonservisi veren bir kulübü kabul edip seni etmeyebilirler. ya da tam tersi. 6 ay daha oynatırım o arada aklını çeler sözleşmeyi imzalatırım diye düşünüyor olabilirler. rus kulüplerinin almanya ligi içli dışlı olduğunu biliyorsundur. belki bu ilişkiler yüzünden alman bir klubün teklifini kabul edecekler.
sana bir sürü olasılık sundum. benim aklıma gelmeyen daha onlarcası olabilir. sen abartmayalım diyorsun ama sanırım senin sinirlerini fenerin rvp yi bizim teklifimizin üstüne çıkıp alması bozmuş. her transfere böyle bakarsan kafayı yersin. tranfer bu uğraşırsın alamaya da bilirsin
Hayır ben o derece de bakmıyorum.
Adamın profilini ve gideceği takımları biliyorum. Aynı Konop meselesi mesela. Adamın profilini tahmin ediyorsun. ATM bunu almaz dedim almadı. Adamın tek profili Sevilla idi almayacaz dedi. Bize gelir dedim ama Sevilla sonradan anlaşma sağladı.
Bu adamın profili alt-üst bellidir. Öyle yüksek takımlara gitmez. Gideceği en yüksek profil Leverkusen- Gladbach tarzı takımlar. Bunlarda oyuncuya 2M maaş bile vermez.
Dedim ya 2+2=4. İstedikleri kadar anlaşsınlar klüp ile sen adam ile anlaşmayı sağlarsan. Herşey anlamını yitirir.
Macar bize futbol oynamaya çok istekli olduğundan değil en iyi maaşı biz verdiğimizden dolayı gelmek istiyor.
Çünkü yaşı artık bunu gerektiriyor o da farkında.
O yüzden istediği Alman ile anlaşsınlar oyncu gitmedikçe olmaz o iş.
Bizimkiler bir orta nokta bulmuyorlar. Çünkü istekli değiller. Burada kaç kere yazdılar. Adamlar istekli değil diye.
Bizimkiler kafalarına koymuşlar bu adamı getirecekler.