2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893656 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Q7 ayni q7 , ben degisecegini sanmiyorum. Yine cok topla oynayip , takim oyunundan uzak bir performans sergilemiş. Porto'da degismemis yani. Valla benim içime sinmiyor ama umarim biz karsi cikanlari yaniltir.

Çevrimdışı Sarp

Quaresma bencilliğin kitabını yazmış ve yazmaya devam edecek.
Son video da inatla pas vermiyor arkadaş.
Psikolojik yardım alsa belki... yoksa bu yılda can sıkar.

Dip not: Allah'ım inşallah ben yanılırım. Bu laflarımı yutarım.

Çevrimdışı okansosa

Öncelikle;

Bence,

Quaresma Porto'dan nasıl geliyorsa Nani Lizbon'dan aynı şekilde geliyor. Birebir aynı iki disiplinsiz Portekizli. Hiç o üstün bu üstün demeye gerek yok.

Diego'yu Kartal yokettiyse Sosa'yı da Bilic yoketti. O kadar defansif oyunda bu kadar rakam yapan Sosa Şenol Güneş ile çok daha verimli olacaktır. Benim futbol görüşüme göre önde Sosa Diego'dan birçok özelliği ile.

Asıl üstün olacağımız yer stoperdir. İsim isim bakarsan Kjaer Alves vay beee dersin ama durum öyle değil. İkisi de ağır manevrasız tank gibi stoperler. Havadan iyiler yerden son derece zayıflar.

Üstüne iki bekleri de hücumcu onların açıklarını kapatacak çabuklukları da yok. Bizde ise her ikisi de gelirse; Rhodolfo havadan iyi ,sert top tekniği yüksek Alves'in kesinlikle önünde stoper.

Yanına alabilirse Douglas da hızlı seri dönüşleri iyi ilk müdahalesi iyi süpürücü stoper yani tam bir uyum var. Kaldı ki solda Tosic çok çıkmayacağı için o bölgeyi Rhodolfo ile kapatacaklar.

Sağda ise Beck çok çıkacağı için Douglas açıkları kapatacak. Önemli olan isimler üzerinden değil oyun şablonu içinde değerlendirmek.
Abi tamam da tolgayın da sakatlığından sonra orta saha transferi de gündeme gelecektir o yüzden 2 stoper çok zor 1 tane alınacak gibi duruyor ersan yine bizi geriye düşürüyor defansta
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmaya bonservis vermeyi bilenler douglasın kiralama bedelini veremiyorlar mı?

Çevrimdışı f_madida

Öncelikle;

Bence,

Quaresma Porto'dan nasıl geliyorsa Nani Lizbon'dan aynı şekilde geliyor. Birebir aynı iki disiplinsiz Portekizli. Hiç o üstün bu üstün demeye gerek yok.

Diego'yu Kartal yokettiyse Sosa'yı da Bilic yoketti. O kadar defansif oyunda bu kadar rakam yapan Sosa Şenol Güneş ile çok daha verimli olacaktır. Benim futbol görüşüme göre önde Sosa Diego'dan birçok özelliği ile.

Asıl üstün olacağımız yer stoperdir. İsim isim bakarsan Kjaer Alves vay beee dersin ama durum öyle değil. İkisi de ağır manevrasız tank gibi stoperler. Havadan iyiler yerden son derece zayıflar.

Üstüne iki bekleri de hücumcu onların açıklarını kapatacak çabuklukları da yok. Bizde ise her ikisi de gelirse; Rhodolfo havadan iyi ,sert top tekniği yüksek Alves'in kesinlikle önünde stoper.

Yanına alabilirse Douglas da hızlı seri dönüşleri iyi ilk müdahalesi iyi süpürücü stoper yani tam bir uyum var. Kaldı ki solda Tosic çok çıkmayacağı için o bölgeyi Rhodolfo ile kapatacaklar.

Sağda ise Beck çok çıkacağı için Douglas açıkları kapatacak. Önemli olan isimler üzerinden değil oyun şablonu içinde değerlendirmek.

Quaresma'nin oldugu takimda oyun sablonu, taktik, strateji gibi terimlerin yeri yok. Hoca istedigi kadar takim oyunu oynatmaya calis adam topu ayagina alip kafasina gore gezdikten sonra takimin geri kalani bosa kacsa da, pozisyona girmeye calissa da hic farketmez.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:20:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma bencilliğin kitabını yazmış ve yazmaya devam edecek.
Son video da inatla pas vermiyor arkadaş.
Psikolojik yardım alsa belki... yoksa bu yılda can sıkar.

Benim umudum şu.

Şenol Güneş maçları ilk 60 dakikada koparmak isteyen bir teknik adam. Hücum başlayıp 3 tane atıp fişi çekmek.

Quaresma zaten 90 dk oynayabilecek kapasitede değil. Anadolu takımlarına karşı Quaresma ile başlayıp ilk 50-55 dakikada skor yapıp son 40 dakika Olcay veya Kerim girebilir.

Büyük takımlara karşı ve Avrupa liginde ise Olcay ile başlayıp 60-70 dk oyunu dengede tutup son 20 dakika maçı çözmek için Sergen gibi kullanılabilir.

Tabi o 70 dakikada taraftar hocaya baskı yapıp zorla oyuna aldırmaya çalışmazsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi tamam da tolgayın da sakatlığından sonra orta saha transferi de gündeme gelecektir o yüzden 2 stoper çok zor 1 tane alınacak gibi duruyor ersan yine bizi geriye düşürüyor defansta

Douglas kiralıp olacak yanılmıyorsam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 oley Hayırlısı  :ishock:

Çevrimdışı aa1903

bu adam oynayacaksa ilk 11 oynasın. yedek gelip girdiğinde ben yapayım diye daha da bireyselleşecektir.

quaresma'nın daha da bireyselleşmesi mümkün değil. adam zaten ne yaparsan yap ezbere oynuyor. bunun bir tık fazlası topu kalecimizden alıp rakip kaleye kadar çalım atmaya çalışması olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:26:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Zamanında çokça yapılan cahil yorumların bazıları şöyleydi.

Ahmed Hassan'ı son 20 dakikada aldın bak çözdü maçı Luce! Ne inat adamsın önce alsan maç çoktan bitmişti! İlk 11 oynatsan fark atmıştık blablalba.

Sonuç denilenleri yaptı luce hiç verimli olamadı.

Benzeri şimdi de olacak. Bu adam yedek kalacak puan kaybedeceğiz ve Şenol Hoca'ya yüklenen bir yığın bindirilmiş kıta olacak çünkü bu kitle oyun okumaz sadece şov ister.

Taktik teknik umrunda olmaz. Bknz. Dewe gibi amigolar başını çeker bunların.

Önemli olan bunları nasıl aşacaksın? Alması kolay al getirdin adamı şimdi ne olacak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

"Tabi o 70 dakikada taraftar hocaya baskı yapıp zorla oyuna aldırmaya çalışmazsa."
Bir kaç hafta öncesine kadar böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi. Şimdi ciddi ciddi
böyle olacağını düşünüyorum. Demek ki renkliler gibi transferi yığsak, taraftar profilimiz
ciddi zarar görecek  :alala:

Çevrimdışı Ersoy

Hadi be Gomez sende gel.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

quaresma'nın daha da bireyselleşmesi mümkün değil. adam zaten ne yaparsan yap ezbere oynuyor. bunun bir tık fazlası topu kalecimizden alıp rakip kaleye kadar çalım atmaya çalışması olur.

öyle olacak zaten. ben bir iki maç yedekten girdiği maçı hatırlıyorum. iyice çalıma kaçıp kendi başına kaleye gitmeye çalışıyor. taraftar da bunu gazlayınca olacak olan bu malesef. bu yüzden hiç sevmesem de bu adamın 11 başlaması gerektiği kanaatindeyi0
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

Öncelikle;

Bence,

hocam yönetimin bu kadar transfer yapacağına inanıyor musun ? max 3 oyuncu alınacak onlarda quaresma gomez rhodolfo olarak duruyor. daha tolgay yerine transfer konuşuluyor stoper yerine orta saha alır bizimkiler devre arasına kadar idare et derler sonra şenol hocaya

benim şahsi görüşüm 3 oyuncudan fazlasını alacağımıza inanmadığım için gomez için o yükün altına girmeyip o paraya douglas ve bi libero alınması cenk devre arasına kadar götürür arkasında iyi bi 5li varken

Çevrimdışı Ergin1903

iki haftadir Dniprolu Douglas diye bas bas bagiriyorum. Tam aradigimiz adam diyorum. Bizimkiler 500 bine tamah edip, Q7 'ye 1.2 veriyorlar . Hakikatten cok mantiksiz işler dönüyor.

Çevrimdışı ender

Teşekkür ederim kayıt olalı yaklaşık bir hafta olmuş kaçırmışım ben hoşgeldin aramıza.

saolasın
 önceden kaydım vardı ama şifreyi bir türlü gönderemedim  mail adresime yeni üyelik aldım o yüzden stat formu açıldığından beri takip ediyorum, necmi abi mabet ve sen yorumlarınız düşünceleriniz gerçekten çok iyi.
iyi akşamlar iyi bayramlar. :)

Çevrimdışı f_madida

Senol Hoca yerinde olsam resti cekerdim yonetime, basina bela olacak adami bile bile getiriyorlar sonra da Senol Hoca oynatamadi olacak...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:34:16
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam yönetimin bu kadar transfer yapacağına inanıyor musun ? max 3 oyuncu alınacak onlarda quaresma gomez rhodolfo olarak duruyor. daha tolgay yerine transfer konuşuluyor stoper yerine orta saha alır bizimkiler devre arasına kadar idare et derler sonra şenol hocaya

benim şahsi görüşüm 3 oyuncudan fazlasını alacağımıza inanmadığım için gomez için o yükün altına girmeyip o paraya douglas ve bi libero alınması cenk devre arasına kadar götürür arkasında iyi bi 5li varken

Götürmez ki kardeşim.

Devre arasına kadar bu takım 30 maç yapacak yaklaşık yani mümkün değil mecbur alacaklar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:34:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Senol Hoca yerinde olsam resti cekerdim yonetime, basina bela olacak adami bile bile getiriyorlar sonra da Senol Hoca oynatamadi olacak...

Dzsdudzsak diyormuş geldiği ilk günden beri hoca. En çok istediği oyuncuymuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Keske dinleseler hocayi, en azindan oyunu bozacak transfer yapmasinlar.

Çevrimdışı Sarp

İnsan şu hocanın da gönlünü yapayım diyerek bir tane adam almaz mı? :)
Ama duuuur biz çok planlı programlı bir takımız. Transferler 6 ay önceden belli
programın dışına çıkamayız....  :icool:

Çevrimdışı canU

Bu gerçek mi ya? Bu kadar çok isteyip de hoca almıyorlarsa üstüne, bu olay koltuk sevdasıdır üstüne kulübe ihanettir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:40:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu gerçek mi ya? Bu kadar çok isteyip de hoca almıyorlarsa üstüne, bu olay koltuk sevdasıdır üstüne kulübe ihanettir.

Alamıyoruz diyorlar. Maliyeti yüksek olduğu için bilmiyorum bekleyeceğiz açıklama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şenol hocanın başarılı olmasını istemiyorlar. Artık buradan bunu çıkarıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:42:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hocanın başarılı olmasını istemiyorlar. Artık buradan bunu çıkarıyorum.

Abartmadan dolu eleştiri yapalım bence bunun kimseye yararı yok bu şekilde.

Ben de istemiyorum ama istemesek de oluyor işte. Maalesef oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli