Ya yapma çağrı bunları objektif olarak yazdığına ihtimal vermiyorum. Beşiktaşlılık duygusu ile karşılaştırma yapmışsın. Persie her halükarda gomezden iyi topçudur. Nani lizbondan formda ve güçlü şekilde geliyor quaresmadan da yetenek olarak değil ama katkı olarak daha fazla katkı verecektir. Diego sosaya gelirsek geçen sene ismail kartal gibi.looser bi hoca olmayacağı için sosanin diegodan daha iyi olma şansı yok. Hele stoper kıyaslaman bana göre tam fiyasko. Hiç bir mevkide belki töre stoch(alper-veya sow kim oynayacaksa) daha üstünüz diğer her şekilde fener kadrosu bizden 5 gömlek daha üstün
Öncelikle;
Bence,
Quaresma Porto'dan nasıl geliyorsa Nani Lizbon'dan aynı şekilde geliyor. Birebir aynı iki disiplinsiz Portekizli. Hiç o üstün bu üstün demeye gerek yok.
Diego'yu Kartal yokettiyse Sosa'yı da Bilic yoketti. O kadar defansif oyunda bu kadar rakam yapan Sosa Şenol Güneş ile çok daha verimli olacaktır. Benim futbol görüşüme göre önde Sosa Diego'dan birçok özelliği ile.
Asıl üstün olacağımız yer stoperdir. İsim isim bakarsan Kjaer Alves vay beee dersin ama durum öyle değil. İkisi de ağır manevrasız tank gibi stoperler. Havadan iyiler yerden son derece zayıflar.
Üstüne iki bekleri de hücumcu onların açıklarını kapatacak çabuklukları da yok. Bizde ise her ikisi de gelirse; Rhodolfo havadan iyi ,sert top tekniği yüksek Alves'in kesinlikle önünde stoper.
Yanına alabilirse Douglas da hızlı seri dönüşleri iyi ilk müdahalesi iyi süpürücü stoper yani tam bir uyum var. Kaldı ki solda Tosic çok çıkmayacağı için o bölgeyi Rhodolfo ile kapatacaklar.
Sağda ise Beck çok çıkacağı için Douglas açıkları kapatacak. Önemli olan isimler üzerinden değil oyun şablonu içinde değerlendirmek.