2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896004 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bu sene de çok kolay adam geçmiş. Fiziği yerinde hala. Hızı da.

Oyun aklını iyi kullanması için dua etmekten başka çare kalmıyor bize.

Oyun aklı yok nasıl iyi kullansın.

Bu adamın huyu değişmez. Bu adam bu, daha fazlasını asla veremez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye Q7-Töre-Oğuzhan-Frei-Ersan hiçbir gece rahat durmaz.Başlasın sakatlıklar...

Çevrimdışı ender

öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
burası güncel olduğu için yazıyorum
yöneticilerden bir ricam olacak
Fulya projesi ile ilgili benim ve diğer bjk'lıların tam olarak bilgisin olmadığını düşünüyorum
bilgisi olan yönetici arkadaşların fulya projesi ile ilgili bir konu açmasını rica ediyorum.
herkese iyi akşamlar. :) :)

Çevrimdışı can1903

Quaresma çok iyi oynayacak gibi bir his var içimde.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

:alala:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:06:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
burası güncel olduğu için yazıyorum
yöneticilerden bir ricam olacak
Fulya projesi ile ilgili benim ve diğer bjk'lıların tam olarak bilgisin olmadığını düşünüyorum
bilgisi olan yönetici arkadaşların fulya projesi ile ilgili bir konu açmasını rica ediyorum.
herkese iyi akşamlar. :) :)

Konumuz mevcut hocam.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Gazdır o. İlk maçı izle geçer

Çevrimdışı Kadir G.

2.27 den sonra kapattım. Bencillikte kitap yazmış.

Çevrimdışı safa burak

Herkes teminat istiyor.

Bu kulüp stad bitip de Fulya boşa çıkmadan teminat alamaz hiçbir yerden.

Bunlar tamamlanınca yöneticiye gerek kalmadan veririz teminatları.
Teminat isteniyorsa bonservis var?

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi var ya hey Allahım sabır ver ya  :kop: :kop:

1.2 bonservis 1.6 maaş üstüne maç başı ne yaptı? 3.7

Sen bu adamı maliyeti bu diye göndermedin mi? Böyle tezat nerede görülmüş aklınızı mı kaybettiniz Fikret BEY?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

Fener'i baz alır da olası üzerinden karşılaştırma yaparsak

Gomez = Persie ( Her ikisi de formda olursa ) Her ikisi de formsuz olursa Persie > Gomez

Nani = Quaresma

Töre > Stoch

Sosa > Diego

Bizim buraya kadar sıkıntımız yok. En etkili 4'lü bizde.

Topal + Souza > 2 Çarpı Atiba Oğuzhan

Bizim ezile ezile kaybedeceğimiz yer burası. Buraya Tolgay olsa bile 1 adam denklik sağlardı şimdi 2 adam lazım. Burası iyi olmazsa hiçsin.

Rhodolfo + Douglas > Kjaer + Alves

Beck = Gönül

Caner > Kim oynarsa oynasın.

Volkan > Kim oynarsa oynasın.

Sıkıntı bunlar. Karartmayın konuşulanlar gelirse sıkıntı olmaz önde. Sıkıntı ortasahalarımız sadece.

Ya yapma çağrı bunları objektif olarak yazdığına ihtimal vermiyorum. Beşiktaşlılık duygusu ile karşılaştırma yapmışsın. Persie her halükarda gomezden iyi topçudur. Nani lizbondan formda ve güçlü şekilde geliyor quaresmadan da yetenek olarak değil ama katkı olarak daha fazla katkı verecektir. Diego sosaya gelirsek geçen sene ismail kartal gibi.looser bi hoca olmayacağı için sosanin diegodan daha iyi olma şansı yok. Hele stoper kıyaslaman bana göre tam fiyasko. Hiç bir mevkide belki töre stoch(alper-veya sow kim oynayacaksa) daha üstünüz diğer her şekilde fener kadrosu bizden 5 gömlek daha üstün
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ender

Konumuz mevcut hocam.

http://besiktasarena.com/besiktas-jk-mali-konular-ve-sponsorluk-anlasmalari/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/

teşekkürler saolasın bu arada şimdiye kadar yapmış olduğun yorumlara aynen katıldığımı belirtmeliyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:08:22
  • Beşiktaş / Bodrum

Gomez kendi yıllık ücreti için istiyordur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Tükürdüğünü yalan yönetim.  :claps:

Projeli planlı yönetim.   :claps:

Beşiktaş'ın geleceğini iyiliğini düşünen yönetim.  :claps:

Şampiyonluğu hedefleyen yönetim.  :claps:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

bonservis var mı yokmu bilmiyorum ama oyuncular da teminat isteyebiliyor özellikle rusya türkiye çin gibi ülkelerden

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:09:17
  • Beşiktaş / Bodrum
teşekkürler saolasın bu arada şimdiye kadar yapmış olduğun yorumlara aynen katıldığımı belirtmeliyim.

Teşekkür ederim kayıt olalı yaklaşık bir hafta olmuş kaçırmışım ben hoşgeldin aramıza.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

gelmeyi çok isteyen adam niye acaba eski takımında aldığından daha fazla para alıyor?

tek umudum şenol güneş'in quaresma'yı ilk 11 oyuncusu olarak görmemesi. sadece oyunu çözemediğimiz ve öne geçemediğimiz maçların ikinci yarısında şapkadan tavşan çıkarsın diye sahaya sürmekle yetinirsek faydalı olur.

Çevrimdışı canU

Madem biz quaresma tarzı transferlere geri döndük e ozaman zengin yönetim gelsin de karın ağrısı yaşamayalım teminat alıcaklar edecekler diye. Şak diye teminat pat diye kayyum gelsin en temizi.

Gelmek için kendini paraladı etti, 1.2 bons 1.6 senelik. Allahtan paralamış kendini yoksa kim bilir kaç alcaktı. Ama hani diyorum yoksa
Kimseyi alamıyoruz gaz alalım q7 gelsin ama lafımızı da yememiş olalım o istiyor diyelim mi planlar

İnşallah hayırlı olur ama son videoda da izledim geçen seme bizdeki gibi gene bomboş pozisyonlarda trivelalar rabonalar %100 lük pozisyonlarda kaleciye geri pas gibi vuruşlar falan. Zor dostum zor.

Çevrimdışı Savaş

Hala gereksiz bir şekilde topu ayağında tutmaya da devam etmiş. Öncelikle bu kafadan çıkması lazım. Takım için oynaması lazım, kendi egosu icin değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Ya yapma çağrı bunları objektif olarak yazdığına ihtimal vermiyorum. Beşiktaşlılık duygusu ile karşılaştırma yapmışsın. Persie her halükarda gomezden iyi topçudur. Nani lizbondan formda ve güçlü şekilde geliyor quaresmadan da yetenek olarak değil ama katkı olarak daha fazla katkı verecektir. Diego sosaya gelirsek geçen sene ismail kartal gibi.looser bi hoca olmayacağı için sosanin diegodan daha iyi olma şansı yok. Hele stoper kıyaslaman bana göre tam fiyasko. Hiç bir mevkide belki töre stoch(alper-veya sow kim oynayacaksa) daha üstünüz diğer her şekilde fener kadrosu bizden 5 gömlek daha üstün

5 gömlek :) sende objektif olacağım diye kasıp takımı gömmüşsün. Bahsettiğin şey için rakipte diego değil james kjaer değil ramos oynuyor olması lazım. Biraz mantıklı eleştirelim.

Çevrimdışı TALAT

gelmeyi çok isteyen adam niye acaba eski takımında aldığından daha fazla para alıyor?

tek umudum şenol güneş'in quaresma'yı ilk 11 oyuncusu olarak görmemesi. sadece oyunu çözemediğimiz ve öne geçemediğimiz maçların ikinci yarısında şapkadan tavşan çıkarsın diye sahaya sürmekle yetinirsek faydalı olur.

bu adam oynayacaksa ilk 11 oynasın. yedek gelip girdiğinde ben yapayım diye daha da bireyselleşecektir.

Çevrimdışı f_madida

Oyun aklı yok nasıl iyi kullansın.

Bu adamın huyu değişmez. Bu adam bu, daha fazlasını asla veremez.

Adamin oyundan anladigi calim atmak, pasmis takim oyunuymus umrunda degil...Bombos arkadasina pas verip atagi gelistirecegine donup rakibi karsisina alir calim atmaya calisir, quaresma bu... defans desen keyfine gore arkasindaki beke simdiden acidim, ha bir de sozde rakipten top caliyorum diye adama tekme attigi absurd hamleleri vardi...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Temmuz 2015, 00:14:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Öncelikle;

Bence,

Quaresma Porto'dan nasıl geliyorsa Nani Lizbon'dan aynı şekilde geliyor. Birebir aynı iki disiplinsiz Portekizli. Hiç o üstün bu üstün demeye gerek yok.

Diego'yu Kartal yokettiyse Sosa'yı da Bilic yoketti. O kadar defansif oyunda bu kadar rakam yapan Sosa Şenol Güneş ile çok daha verimli olacaktır. Benim futbol görüşüme göre önde Sosa Diego'dan birçok özelliği ile.

Asıl üstün olacağımız yer stoperdir. İsim isim bakarsan Kjaer Alves vay beee dersin ama durum öyle değil. İkisi de ağır manevrasız tank gibi stoperler. Havadan iyiler yerden son derece zayıflar.

Üstüne iki bekleri de hücumcu onların açıklarını kapatacak çabuklukları da yok. Bizde ise her ikisi de gelirse; Rhodolfo havadan iyi ,sert top tekniği yüksek Alves'in kesinlikle önünde stoper.

Yanına alabilirse Douglas da hızlı seri dönüşleri iyi ilk müdahalesi iyi süpürücü stoper yani tam bir uyum var. Kaldı ki solda Tosic çok çıkmayacağı için o bölgeyi Rhodolfo ile kapatacaklar.

Sağda ise Beck çok çıkacağı için Douglas açıkları kapatacak. Önemli olan isimler üzerinden değil oyun şablonu içinde değerlendirmek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kapi bekleyin arkadaslar.son 1 haftadir 10. Sozlesme imzalandi haberi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba