2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890393 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şeker toplamaya mı gittiniz millet yoksa hareket yok diye mi durgunsunuz bugün :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Şeker toplamaya mı gittiniz millet yoksa hareket yok diye mi durgunsunuz bugün :icool:

Duyum yok duyum. :D
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Hergun ayni oyuncular donup duruyor ne hareket olsun.
Artik anca bir kap gelir. Ondan sonra daha cok yorumlayorumlar gelir.

Çevrimdışı Bertug

Porto ya 1,5 Quaresma ya 1,5. Toplam yaptı 3m. Quaresma nın piyasası var mı? Hayır.

Dzsudzsak 2m istemiş hamburg dan mı hertha danmı hatırlamıyorum. Hadi 2,5 verdin. Kulübüne de o kadar verirsin en fazla. Toplam 5m. Dzsudzsak ın piyasası var mı diye sormuyorum bile. Peki piyasası kaç? 10m+.
Gerçekten Quaresma yı alarak çok karlı iş yapıyoruz yönetimi tebrik ediyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu adami kulubu biraksa neden gitmesin adam hertha berline o zaman? 2.5 milyona verecek olsalar ne diye 6 ay sonra sozlesmesi bitecek adami tutsunlar

Çevrimdışı Ersoy

Bu saatten sonra da duyum olmaz artık.Sadece KAP bekliyorum duyumculara hiç bakmadım bugün.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Duyum yok duyum. :D

Sabır.. Sabırr.. Girer yolunaaa :evillol:

Bu arada; :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Hadi ben tez yazıyorum bayram tatili bilgisayara çakılıyım. Siz gençler bırakın kap'ı atın kendinizi dışarı :)
Aaaa cepten takipte iseniz diyecek lafım yok  :D 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi ben tez yazıyorum bayram tatili bilgisayara çakılıyım. Siz gençler bırakın kap'ı atın kendinizi dışarı :)

Abi şuan para verseler çıkmam eziyet resmen 38 derece +%60 nem :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Evdeyiz abi ne yapalım bayramlaşacağımızla bayramlaştık.Şu sıcakta daha fazla dayanamadım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

:D İzmir'de aynı. Benimde bir gözüm nette hayırlı haberler bekliyoruz  :)

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez Beşiktaş'lıdır..

Tarihi belli via belli  :icool: :D :D :D

Not : Öngörüdür.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kadir137

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/2014-2015-besiktas-forvet-transferi/

GOMEZCİLER YÜKLEN
Baktığınız konu veya bölüm sınırlandırılmış veya silinmiş gibi bir uyarı veriyor link :(

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Ersoy

Baktığınız konu veya bölüm sınırlandırılmış veya silinmiş gibi bir uyarı veriyor link :(

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tapatalktan girdiğimde bana da linke tıklayınca öyle çıkıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Ne kadar da KAP'sız bir gün.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı canU

Quaresmaya 1.5 milyon bonservis mi vermişler 😂 vay anasını. E bu adam bizde oynamak için yalvarmıyor muydu? Alamamış mı bonservisini:) işe bak sen.

Çevrimdışı TALAT

Quaresmaya 1.5 milyon bonservis mi vermişler 😂 vay anasını. E bu adam bizde oynamak için yalvarmıyor muydu? Alamamış mı bonservisini:) işe bak sen.

@Yunus Emre Dökmeci  ye sormak lazım. o diyordu yalvarıyor, bonservissiz gelecek diye.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Transferlerle ilgili yaptığımız KAP bildirimlerine baktım çoğu bu saatlerde olmuş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Selamun aleykum renktaslar. Herkesin Ramazan bayrami mubarek olsun.
Besiktask!