Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şeker toplamaya mı gittiniz millet yoksa hareket yok diye mi durgunsunuz bugün
Porto ya 1,5 Quaresma ya 1,5. Toplam yaptı 3m. Quaresma nın piyasası var mı? Hayır.Dzsudzsak 2m istemiş hamburg dan mı hertha danmı hatırlamıyorum. Hadi 2,5 verdin. Kulübüne de o kadar verirsin en fazla. Toplam 5m. Dzsudzsak ın piyasası var mı diye sormuyorum bile. Peki piyasası kaç? 10m+. Gerçekten Quaresma yı alarak çok karlı iş yapıyoruz yönetimi tebrik ediyorum. TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyum yok duyum.
Sabır.. Sabırr.. Girer yolunaaa Bu arada;
Hadi ben tez yazıyorum bayram tatili bilgisayara çakılıyım. Siz gençler bırakın kap'ı atın kendinizi dışarı Aaaa cepten takipte iseniz diyecek lafım yok
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/2014-2015-besiktas-forvet-transferi/GOMEZCİLER YÜKLEN
Baktığınız konu veya bölüm sınırlandırılmış veya silinmiş gibi bir uyarı veriyor link :(MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Quaresmaya 1.5 milyon bonservis mi vermişler 😂 vay anasını. E bu adam bizde oynamak için yalvarmıyor muydu? Alamamış mı bonservisini:) işe bak sen.