2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887429 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş ve Hull City, Dame N'Doye'nin transferi için £3.5M'da anlaştı. (Hull Daily Mail)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı canU

Ben gece okurken duyumla alakali bir kırgınlık gördüm üzüldüm biraz. Bazı genc arkadaşlar bir hevesle anlatıyor olabilirler ama hepsinin öyle olmadığını düşünüyorum.
Aradan zaman gecti diye anlatıyorum.   Seneler evvel Cok guvendigim bir abim sevincle bana dediki 18 icin cok iyi bir forvet aldik dedi devre arasiydi. Once Nerden duydun dedim kulüpte ki  ust yoneticiler den birini söyledi.  Kim dedim pierre webo dedi. Sevindim iyi olir dedim paramiz yoktuua zaten.:) sonra bir baktim fener aldi.
Yani ne o yönetici ne o abim nede ben yalanciyim bir terslik olmus futbolcu sözünü tutmamis... olmamış. Duyumcularada yuklenmemek lazim baxisi gercekten duyuyor ama bir sebepten olmuyor.

Duyumculara laf yo, zaten düzgün kaynağı olup verenler belli oluyor olmayabilir ama hep isimler çıkıyor olmazsa olmuyor. Belli ki güvenilir kaynakları var.

Bazıları ya 35. Kaynaktan alıyor ya da sallıyor bu anlaşılıyor o kişilere demtepki normal. Neyse bayram bayram tartışma çıkmasın.

Bugün bayram hediyesi bir kap gelsin artık:)

Çevrimdışı COB

N'doye - Gomez derken kimi getirtecekler acaba.

Biraz daha fiyat indirin,  300 bin euro daha kurtarin,  saf degilsiniz, kulubun parasini sokaga atmayin,  ne de olsa 1 bucuk ay daha var!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 14:08:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe'yi ilgili konuda konuşalım arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bayram bayram dolaşan isimlere bak. Arkadaş ben kendimi Gomeze alıştırdım. İstanbulda olacağını duydum pazartesi. daha yeter artık zehir ettiniz bayramı be.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bayram bayram dolaşan isimlere bak. Arkadaş ben kendimi Gomeze alıştırdım. İstanbulda olacağını duydum pazartesi. daha yeter artık zehir ettiniz bayramı be.

:evillol:

Abi boşver takma sen bunları ya şeker çikolata kolonya yap salla gitsin :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kadir137

Bayramda KAP kapalı mı? Net bilgisi olan var mı?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Bayrama kadar netleşirden, kampın ilk gününe kadar yetişire evrilen süreç, şuanda gelecek hafta içine evrildi.

Arkadaşlar, endişe duymuyormusunuz?

bayram dediğin gelir geçer de, 1 sene bu takıma futbola maruz kalacak olan biziz yahu.

Çevrimdışı Çağatay

Baskan sadece en basinda "feda" demedi
ama bu sezon da bildiğiniz feda sezonu beyler. Beklentiye girmemek lazim öyle
sonuclari tahmin edebileceginiz uzere husran çünkü.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Easthanbool

Bayramda KAP kapalı mı? Net bilgisi olan var mı?

Bayramda kap bildirimi yapılabilir daha öncede yapmıştık
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Alper1903

Hayirli bayramlar Besiktaslilar  :halay:  Transfer yinr sarkar. Fikret baskan bayramda transfer yapmaz. En fazla Quaresma gelir.

Çevrimdışı aa1903

transferler en geç seneye bitecekmiş. kulüp içinden çok çok üst düzey bir yöneticiden aldığım duyum. (baş harfi f)  :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Herkese iyi bayramlar.

Emre Tilev Gomez-Q7 için %99.9 bitti demiş.Bu adam sallamaz bitti heraldi artık.

Çevrimdışı Scout

Mario Gomez 2013 ten beri Sadece 29 Maçmı Oynadı Ligde Aydınlatın Beni :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 15:07:09 Scout ]
Pika Pika

Çevrimiçi Mehmet57

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar. Daha nice bayramlara.

:halay: :ishock:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tüm Arena kartallarının bayramını kutlarım.Bu arada.

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  7 dk.7 dakika önce
Quaresma ve Gomez hayırlı olsun. Rakamları bir ara yazacağım.

Çevrimdışı Sarp

İyi bayramlar olsun!!!
İyiki varsınız dostlar

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo / Douglas (kiralik) / q7 / Gomez  ve Milo 4 m euro satıldı :  5 KAP birden yayinlarlarmis , ama yapsalar bile bayramın son günü son dakika yaparlar ki ertesi gün borsaya hisseleriMiz tirmanarak başlasın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bayrama kadar netleşirden, kampın ilk gününe kadar yetişire evrilen süreç, şuanda gelecek hafta içine evrildi.

Arkadaşlar, endişe duymuyormusunuz?

bayram dediğin gelir geçer de, 1 sene bu takıma futbola maruz kalacak olan biziz yahu.
Endişe duyuyoruz ama sırf bunu tekrar tekrar yazmamak için kendimize başka meşgaleler buluyoruz. Sende dene bence

Çevrimdışı f_madida

Iyi bayramlar herkese...

Yalniz sunu da unutmayalim, iki bayram arasi transfer olmaz  :D
The world is better in black and white, and red.

Endişe duyuyoruz ama sırf bunu tekrar tekrar yazmamak için kendimize başka meşgaleler buluyoruz. Sende dene bence

Her yeni gün, kaybedilen bir günün ertesidir. O sebeptendir ki, yazmaya devam edeceğim. Katlanarak artıyor endişem.

Çevrimdışı Ersoy

Bir tek NTV Spor Llorente yazmış.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Renton

Her yeni gün, kaybedilen bir günün ertesidir. O sebeptendir ki, yazmaya devam edeceğim. Katlanarak artıyor endişem.
Abi zaten transfer yok + 2 sakat birde senin yorumlarınla 1-2 haftadir ellerim titriyor hep futbol muhabbeti gecince.stres hastasi mi oldum acaba

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ayberk

NDoye Beşiktaşta haberleri dolaşıyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz