Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben gece okurken duyumla alakali bir kırgınlık gördüm üzüldüm biraz. Bazı genc arkadaşlar bir hevesle anlatıyor olabilirler ama hepsinin öyle olmadığını düşünüyorum. Aradan zaman gecti diye anlatıyorum. Seneler evvel Cok guvendigim bir abim sevincle bana dediki 18 icin cok iyi bir forvet aldik dedi devre arasiydi. Once Nerden duydun dedim kulüpte ki ust yoneticiler den birini söyledi. Kim dedim pierre webo dedi. Sevindim iyi olir dedim paramiz yoktuua zaten. sonra bir baktim fener aldi. Yani ne o yönetici ne o abim nede ben yalanciyim bir terslik olmus futbolcu sözünü tutmamis... olmamış. Duyumcularada yuklenmemek lazim baxisi gercekten duyuyor ama bir sebepten olmuyor.
Bayram bayram dolaşan isimlere bak. Arkadaş ben kendimi Gomeze alıştırdım. İstanbulda olacağını duydum pazartesi. daha yeter artık zehir ettiniz bayramı be.
Bayramda KAP kapalı mı? Net bilgisi olan var mı?
Bayrama kadar netleşirden, kampın ilk gününe kadar yetişire evrilen süreç, şuanda gelecek hafta içine evrildi. Arkadaşlar, endişe duymuyormusunuz? bayram dediğin gelir geçer de, 1 sene bu takıma futbola maruz kalacak olan biziz yahu.
Endişe duyuyoruz ama sırf bunu tekrar tekrar yazmamak için kendimize başka meşgaleler buluyoruz. Sende dene bence
Her yeni gün, kaybedilen bir günün ertesidir. O sebeptendir ki, yazmaya devam edeceğim. Katlanarak artıyor endişem.