2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887540 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

Arkadaslar cümleten bayraminiz mübarek olsun, hayirli bayramlar

ysariusta

• Ziyaretçi

İyi Bayramlar kara kartallar.

Çevrimdışı brkntcnr

Cümleten hayırlı bayramlar abilerim

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Bugünkü mario toplantısı kaçta acaba

Çevrimdışı Çağatay

Herkesin ramazan bayramı mubarek olsun
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı murat

basının yarattığı algı üzerine konuşulmuş. ben de cem dizdar ile ilgili bir iki gün önceki programındaki yorumları üzerine bir şeyler söylemek istiyorum. öncelikle fikret orman'a muhalif olduğumu, başarısız bulduğumu söyleyeyim.

beşiktaşlı olan, yani en azından beşiktaşlı olduğunu söyleyen cem dizdar, van persie transferini öve öve bitiremedi. taraftarı tribüne çekeceği, formasının satılacağı gibi 3-5 klişe güzelleme yaptı.

ardından konu beşiktaş'a ve mario gomez transferine geldi. cem dizdar bu sefer, mario gomez büyük bir oyuncu ama 30 yaşında adamı almanın ne gibi bir mantığı var scout ekibi bula bula quaresma ile gomez'imi bulmuş (haksız değil) şeklinde yorumlar yaptı.

arkasından fenerbahçe'nin orta sahaya aldığı oyuncunun, tanınmamasına rağmen ne kadar iyi olduğunu fenerbahçe scoutlarının ne kadar başarılı işler yaptığını anlattı. sonra da fenerbahçe transferlerini sportif direktörüyle yapıyor, beşiktaş ise başkanıyla dedi.

şimdi cem dizdar'ın fenerbahçe güzellemelerini bir kenara koyarsak beşiktaş ile ilgili eleştirilerinin pek de haksız olduğunu söyleyemeyiz. ama aynı cem dizdar, beşiktaş'ta önder özen varken, beşiktaş transferlerini sportif direktörüyle, fenerbahçe ise başkanıyla yapıyor diyebildi mi?

beşiktaş, oğuzhan'ı, olcay'ı, sosa'yı ve daha birçok oyuncuyu neredeyse bedavaya transer ederken, fenerbahçe'nin bir tek emenike'ye 13 milyon bonservis vermesine tek bir laf edebildi mi?

süper fenerbahçe scoutları bula bula 32 yaşındaki van persie'yi mi buldular diyebildi mi?

fenerbahçe başkanı kendi taraftarına küfrediyor diyebildi mi?

sürekli tekrar ediyor. "biz doğruları söylediğimiz için eleştiriliyoruz." evet söylediklerinin çoğu doğru şeyler. ama yalan söylemek zorunda kalacağı konular hakkında yorum yapmama kurnazlığını kimse görmüyor zannediyor.

bu yazdıklarım medyadaki güç dengelerinin ne kadar bozuk olduğunun göstergesidir. cem dizdar sadece bir örnektir.

onun için biz messi'yi getirelim, rvp hava toplarında messi'den daha etkli derler.

konuyu çok güzel bir yerden yakalamışsın :claps:

Çevrimdışı Kaan Türker

Herkese iyi bayramlar

Çevrimdışı saricasi

Hayırlı bayramlar siyah beyaz aşıklar  :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Doğuhan

bol kaplı hayırlı bayramlar dilerim  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bol kaplı hayırlı bayramlar dilerim  :D
KAP , Bayramda Kapalı galiba , Az önce Baktım şuana kadar Hiçbir Şirket Bildirim yapmamış :alala:
Eğer boyleyse Bayram sonrasını bekleyeceğiZ KAP için :s20:
Bu Arada Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aspireless

KAP , Bayramda Kapalı galiba , Az önce Baktım şuana kadar Hiçbir Şirket Bildirim yapmamış :alala:
Eğer boyleyse Bayram sonrasını bekleyeceğiZ KAP için :s20:
Bu Arada Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım :)
Mutlu huzurlu sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilegi ile. Herkese hayirli bayramlar:) zaten araya bayram girmese kap bu gun kesindi.:D :D

Çevrimdışı küfeki

Herkese iyi bayramlar

Çevrimdışı Easthanbool

Bayramda kap bildirimi yapılabilir raad olun  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Kadir G.

Herkese hayırlı bayramlar.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı küfeki

Bu arada belirteyim
Foto Ali Ece den alıntıdır

Çevrimdışı Easthanbool

Mario Gomez’den vazgeçildi! http://t.co/gL5JGkzNHY http://t.co/86h0KWKp5t

Kemal abi bu nasıl trollemek yüreğim ağzıma geldi bak  :lol:

Gs vazgeçmiş
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı FARUK

Bu arada belirteyim
Foto Ali Ece den alıntıdır

hocam bu formlar tff nin sitesinde mevcut indirip istediğiniz oyuncu için hazırlayabilirsiniz
aynısını konopylanka içinde yaptılar

Çevrimdışı küfeki

Doğrudur, itirazım yok
Ali Ece paylaşmış diye forumumuza bilgilendirme adına patlaştım
Ben de sizin gibi düşünenlerdenim

Çevrimdışı Logins1903

iyi bayramlar kartallar varmı kaplık bomba

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Kemal abi bu nasıl trollemek yüreğim ağzıma geldi bak  :lol:

Gs vazgeçmiş

Yürekler cirpissin :)

Çevrimdışı aspireless

Ben gece okurken duyumla alakali bir kırgınlık gördüm üzüldüm biraz. Bazı genc arkadaşlar bir hevesle anlatıyor olabilirler ama hepsinin öyle olmadığını düşünüyorum.
Aradan zaman gecti diye anlatıyorum.   Seneler evvel Cok guvendigim bir abim sevincle bana dediki 18 icin cok iyi bir forvet aldik dedi devre arasiydi. Once Nerden duydun dedim kulüpte ki  ust yoneticiler den birini söyledi.  Kim dedim pierre webo dedi. Sevindim iyi olir dedim paramiz yoktuua zaten.:) sonra bir baktim fener aldi.
Yani ne o yönetici ne o abim nede ben yalanciyim bir terslik olmus futbolcu sözünü tutmamis... olmamış. Duyumcularada yuklenmemek lazim baxisi gercekten duyuyor ama bir sebepten olmuyor.

Çevrimdışı doganay

Bayraminiz mubarek olsun. Hayirli bayramlar.

Bayramda kaliteli transferlerin gelmesi dilegi ile.. :)