2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887272 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Beşiktaş 28 yaşında birini alacak, devre arası hemde ve 2 senelik sözleşme yapacak.

4.5 sene olur 3.5 olur 2 ne ya.  :lol: :lol:

Allah sabır versin bu forum sakinlerine.
Yüzde yüz katılıyorum. 2 yıldan belli asparagas olduğu.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı murat

Kim benim yorumumu niye sildi acaba
ben sildim kardeşim.bir beşiktaşlıya ve foruma yakıştıramadım sebebi buydu.

Çevrimdışı aspireless

Necip hala bu takımın alternatiflerinden biri olabiliyor.Bu adamdan feda senesinden sonra kurtulmamız lazımdı.

Mehmet Akgün=Necip

Ve bu sene istemesek de en az geçen seneki kadar forma şansı bulur maalesef.
Klübemiz sağlam olmadıkça şampiyon olamayacağız.Gomez'den düştüğümüz isimler:
Cenk-Pektemek.Biri yok olmuş diğeri de beklentilerin olduğu ama kendini henüz kanıtlayamamış biri.Birçok mevkide bu sıkıntı var.Hatta defansta çoğu isim Cenk-Pektemek seviyesinde.
2 senedir bizi öne taşıyan ligin büyük bir kısmında oynanan 1-2 yeteneğe temelli takım oyunuydu.Bu sene yeni bir hocayla yeni bir sistemle gerçekten çok zor sene olacak.
Şampiyonlukta öncelikli rakip Şenol Güneş'in dediği gibi bizzat kendimiz.

Biz kerimi olcayi oguzhani begenmezken adamlar yasinle umut bulutla sampiyon oldular o adamlar bizde emin ol 18 e giremezler.

Bence bilic yetersizdi. Bizde iki rakibimizde olmadigi kadar cok yetenekli oyuncu var. Bu sene gorucez iyi bir hocayla ne yapabileceğimizi.

Çevrimdışı murat

necipi bu sene sağbek olarak görmeyeceğiz belki ama hızla ilk 11 in değişmez önliberosu olma yolunda  :akuma:

Çevrimdışı ahmetserdar

:ok: :ok:  :photo:

Kendi kendimizi kucultuyoruz. Bu takım geçen sene son 4 haftaya kadar herkesin övdüğü, takım olmuş, kompakt futbol oynayan ve yeterli bir takımdı. Finali yapamadik evet doğru. Şimdi fener rüya takım diyorlar ama tamamen algı yönetimi. Gelenlerden rvp dışında kimse fenerin gidenlerinden iyi degil. En basitinden emre denen adamı ne kadar sevmesekte fener çok arar bu sene yada kuytu. O yüzden kendimizi çok kucultmemiz lazım. Bu çocuklar yine çıkacak aslan gibi oynayacak her derbi öncesi bi oyuncumuz kırmızı da görse stadimiz olmadan derbi lere de çıksak biz Besiktasiz. Oyuncular da bence bunun bilincinde. Pektemek hariç :)

Çevrimiçi Necmi

Fernandao gibi ayının bu sayilara ulaştığı yerde dediğin gibi q7 ve gokhan kisa ve net oynarsa sağlıklı bi gomez rahat 20+ yapacaktır. Bu arada quaresma gecen sezon boyunca aldığı sureler çok fazla olmamasina ragmen ligde takımını gol pozisyonuna en çok sokan 2. Oyuncuymus insallah bu gelişi hayırlı olur.
zaten takımı gol pozisyonuna sokmuyor diyen yokki ama pozisyona 3 puan vermiyorlar adam bildiğin eziyor
mesela başka bir istatistik tutsalar en fazla pozisyon katleden oyuncuda o çıkar ve bence tek rakibide Töre olur
ve şansa bak ikiside bizde oynayacak :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:33:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İnceeee çok inceee.

Ama forumda insanlar izleme moduna alıyor hakaret vs diye troll olduğu belli hesaba birşey olmuyor boş yere insanları gaza getiriyor umutlandırıyor.

Uyardık çünkü inanmayın diye bu da buranın eğlencesi işte :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu adam kim? Sürekli videolarını görüyorum.
vine çekiyo paso işte Beşiktaşlı biri
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sbrhrzmn

Yüzde yüz katılıyorum. 2 yıldan belli asparagas olduğu.

Duyuma inandığımdan değil ama sizin mantığınızlada macarın sözleşmesi devre arasında bitmemeli :D

Çevrimdışı aspireless

necipi bu sene sağbek olarak görmeyeceğiz belki ama hızla ilk 11 in değişmez önliberosu olma yolunda  :akuma:
Iyi oynar kendini gelistirirse ben bir besiktasli olarak mutlu olurum.

necip stopetde sagbekte bu yil cok kötüydü Kabul ama adam pafta bildigin ofansif ortasaha oynuyordu sergen gelene kadar. ve daha 23 yasinda. Gelismez panik futboluna devam ederse sonsuza kadar kalamaz tabi ki. Onyargiyada gerek yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Gomez olur umarim kisa zamanda. Istemeyenleri anlamiyorum. Sakatliktan dolayi biraz dikkatli olabiliriz, ama futbol kaltesi tartisilmaz. Son vuruslari, teknigi, hava hakimiyeti olsun, hepsinde Ba'dan cok daha ustun.

Benim icin en onemlisi orta saha. Orta saha alalim, stopper kesin zaten. Milo/Pedro'dan biri giderse Douglas'da alinabilir.
Iyi (en az)bir orta saha + Ogulcan gibi ucta ve kanatta oynayabilen yuksek potansiyelli bir genc. Isteklerim bu.

Çevrimdışı Efe

öylede olacak gibi orta saha alasalarda takıma katkısı ilk maçlarda olmayacaktır necip atiba ikilisini görme  şansızımız çok yüksek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2015, 01:38:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomez olur umarim kisa zamanda. Istemeyenleri anlamiyorum. Sakatliktan dolayi biraz dikkatli olabiliriz, ama futbol kaltesi tartisilmaz. Son vuruslari, teknigi, hava hakimiyeti olsun, hepsinde Ba'dan cok daha ustun.

Benim icin en onemlisi orta saha. Orta saha alalim, stopper kesin zaten. Milo/Pedro'dan biri giderse Douglas'da alinabilir.
Iyi (en az)bir orta saha + Ogulcan gibi ucta ve kanatta oynayabilen yuksek potansiyelli bir genc. Isteklerim bu.

Son 2 seneden dolayı istemiyor isteyenler de zaten öyle 2 sene geçirmese şuan Dzeko ile aynı sınıftaydı onu unutuyor çoğunluk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Lig başlamadan FB yi şampiyon yapanlar var. Tecrübeyle sabittir; fb bu sene her Tür sürprize Açıktır. GS için şampiyonluk yarışında mutlaka olacaktır diyebilirsiniz ama fb için garantili konuşamaz kimse. Iyiden olabilir, 3 tane kötü sonuçla karışabilir de. Beşiktaş ise geçen senden daha iyi olur. Hem hocadan, hem de eksik pozisyonları doldurmaktan. (Başta sağbek ve sol açık)
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi Mehmet57

Iyi oynar kendini gelistirirse ben bir besiktasli olarak mutlu olurum.

necip stopetde sagbekte bu yil cok kötüydü Kabul ama adam pafta bildigin ofansif ortasaha oynuyordu sergen gelene kadar. ve daha 23 yasinda. Gelismez panik futboluna devam ederse sonsuza kadar kalamaz tabi ki. Onyargiyada gerek yok.

Necip 24, sezonun ortasinda 25 olacak.

Iyi oynadigi maclar oldu. Sivas maci, evde Arsenal ve Tottenham maclari. Rotasyonda kullanilabilir, ama ilk 11 oyuncusu degil ve olmamali. Yedegin sakatlanirsa Necip oynar.

Çevrimdışı ahmetserdar

Farkinda mısınız,  bizim futbolcular hic transfer yapmadan  performanslarını %10-15 artirsa açık ara şampiyonuz,  Rvp felan havagazı olur ki galiba her türlü olacak.  Fenerde gelenlerin bir kısmı gidenlerden bir kaç gomlek geride

Çevrimdışı atalay

Gomez'in kalitesi tartışılmaz.

Lakin 3 sezon 73 maç ve Montella'nın söyledikleri...

Oyuncu sakatlık ile ilgili kafasında psikolojik bir duvar örmüş ise çok zor.

Yoksa sakatlıkları yaşamasa Gomez ile Beşiktaş'ın adı aynı cümlede geçmezdi zaten.

Çevrimdışı Savaş

Holmen'i birakacakmış fb. Yoksa...? :D

Şaşırmam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

kimin sildiğini bilmiyorum ama doğru yapmış kimseye şahsi harakette bulunamazsın her kes fikrini söyler
alaycı üslup yakışık almaz @murat_

Abi kusura bakma ama neyi alayci sekilde ele almisim adam diyo q7 olaylarindan falan takip etmiyorum birakiyorum burayi diyo ne diyim elini ayagini opim yapma ağam mi diyim tabi good bay diyecem ne diyim kendi agzinla soyluyorsun herkes fikrini soler bende fikrimi soyluyorum ama siliniyor bu tur nedenlerle fikrini beyan edip besiktasi takip etmeyi birakiyorum diyen adama bende aynen bunu yazdim good bay hoscakal tschüss bunda hakaret asagilayici ne var abi

Çevrimdışı sbrhrzmn

Bu arada Brugge köy takımıdır diyen fenerle puan farkı dikkatimi çekti

Çevrimdışı aspireless

Necip 24, sezonun ortasinda 25 olacak.

Iyi oynadigi maclar oldu. Sivas maci, evde Arsenal ve Tottenham maclari. Rotasyonda kullanilabilir, ama ilk 11 oyuncusu degil ve olmamali. Yedegin sakatlanirsa Necip oynar.
23-24 muhim değil. Suan bencede degil ama bildigin yetenekleri de var. adam gecebiliyor sut cekebiliyor ozun pas atabiliyor fizik kondusyonu iyi. Yani adamda birseyler var. Kendini gelistirmedi elestiriyi haketti lakin son sezonu ölçü değil stoper de sagbekte.... son sezonla alakali elestrileri haketmiyor.

Holmen'i birakacakmış fb. Yoksa...? :D

Şaşırmam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bomb has been planted.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Son 2 seneden dolayı istemiyor isteyenler de zaten öyle 2 sene geçirmese şuan Dzeko ile aynı sınıftaydı onu unutuyor çoğunluk.

Fiorentina macerasina takilmiyorum ben. Italya'da basarili olup diger liglerde basarili olalamis, diger liglerde olup Italya'da olamamis oyuncu sayisi fazla.

Guarin bunun cok iyi ornegi. Herkes begeniyor, ama cidden kac kisi izledi gecen sezon? Inter taraftarinin gittigini gormek istedigi ilk isimlerin basinda geliyor ve cok yetersiz bulundu.

Gomez kendini Bundesliga'da, bence Serie A'dan daha yuksek bir seviyede kanitlamis bir futbolcu. Bunu sadece Bayern de degil, Stuttgarta'da gostermis.

Daha iki sene oncesine kadar Besiktas'a gelmesine kimse ihtimal bile vermezdi. Ekonomistlerin diyecegi dilde, ceteris paribus, Gomez Van Persie'den daha ustun bir  performans gosterebillir.