2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893610 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

e tamam demba ba yı 1 ay önce sattık?

farkettiysen biz de yerine hemen koymalıydık satış sonrası dedim. ama nedense herşeyi negatif anlamaya çalışıyorsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 22:57:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay ı biz çok abartıyoruz ama haklıyız. Senelerce Veli necip falan orada takılınca, ayağında topla hücüma katılan, ileriye pas atabilen birini görünce şaşırdık. Doğal karşılıyorum ama burada yazılan isimlerin %90 ı en az tolgay kadar iyi, hatta bazı yönleri tolgaydan da iyi.  :tabe:

Aslında Ernst'ten sonra gelen hiçbiri ortasaha değildi ya neyse :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Kadir G.

16 gun oldu.

Resmi günden mi bahsediyorsunuz çünkü satılacağı çok önceden belliydi.

Çevrimdışı Ozan E.

Resmi günden mi bahsediyorsunuz çünkü satılacağı çok önceden belliydi.
Resmi tabii ki. Son anda sorun cikabiliyor cunku.
Yerine kesinlikle birini bulmaliydik simdiye kadar ancak mali durumlar boyle elini kolunu bagliyor sanirim yonetimin. Mali olarak ne zaman rahatlayacagiz acaba :/

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Videodan oyuncu beğenilmez fakat, beğendiğimiz oyunculara bu videoyu izlettirip istanbul için ikna edebiliriz bence.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Ayberk

Немецкая "Герта" попытается подписать полузащитника "Динамо" Балажа Джуджака, сообщает Kicker. Клуб из Берлина не рассчитывает заплатить за трансфер хавбека большую сумму.
2015-07-16 22:22:26
Kicker'in bildirdiğine göre Herta, Dzsudzsak için yüksek fiyat ödemek istemiyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TALAT

herhalde 3 transfer de sonuçlandı. artık bir an önce onları getirip kampa katmak ve yeni bölgeleri de uzatmadan bir an önce kapatmak
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Christian Gentner'ı ileteceğiz bakalım.

1,5 aya netleşir.  :D

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Mario Gomez doğruysa büyük transfer. Mario gomezi biz değilde sarilardan biri alsa ortalık ayağa kalkmıştı. Bizde burada karalar baglardik yonetim cok re re ro diye. inşallah doğrudur mario gomez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Borsa beklentisi sebebiyle, tüm transferler gelecek haftaiçine yayılarak açıklanacak. Yani malesef kamp ı kaçırmış olacaklar en azından ilk haftasını.

Çevrimdışı fatihbjk

Mario gomez iyi oldu yav. 20 civarı atar diye düşünuyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Christian Gentner'ı ileteceğiz bakalım.

1,5 aya netleşir.  :D

Belki devre arasına yetiştirirler  :evillol:
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 23:23:03 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kaan Türker

Mario gomezin geldiği kesin mi ? Eger geldiyse çok sevindim alınabilecek en iyi isimdi bence.

Çevrimdışı Savaş

Gomez bittiyse moralim bi tık yükselir. Atalım şu ölü toprağını artık yeter. İçim şişti yemin ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Mario gomezin geldiği kesin mi ? Eger geldiyse çok sevindim alınabilecek en iyi isimdi bence.

Anlaştığımız kesinmiş.Ama hangi gün geleceği belli değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 00:12:40 atalay ]

Çevrimdışı Easthanbool

Gelmiş mi gelmiş mii :mj:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Ayberk

Rhodolfo için de banka teminatı bekliyorlardı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atlantisyolcusu

A spora göre salı günü istanbul da mario gomez. Alabileceğimiz en iyi adamı almış oluruz eğer gelirse. Gol krallığı yaşamış, Bir defa Şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış, 2 defa şampiyonlar liginde final oynamış, almanya da 3 defa şampiyonluk yaşamış winner, elit kategori bir santraforumuz olur.

Çevrimdışı canU

Rhodolfo da geldi galiba heryere düşmeye başladı hayırlı olsun. Denildiği gibi borsada pozitif etki yapması için hafta içi beklenebilir ama gelmeleri imza töreni falan da pozitif etki yapar. Açıklamabilir de. Sonunda geldiler.

Rhodolfo da iyi transfer tebrik edelim yönetimi. Mario konusunda soru işaretlerim var sakatlanmazsa seneye 13-14 e yollarız😂

Çevrimdışı Easthanbool

Murat Özen'den bir " gelişmeler gelişmeler " bekliyorum  :lol: