2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891438 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Takımı destekleyeceğiz tabi ama burada bir halt yapmadığı halde Q7'yi savunanlar olacak onlarla ne yapıcaz muamma

Çevrimdışı aspireless

Efe bari sen yapma Allahini seversen, fener 2.5 verecek de Portekizli gitmeyecek oraya. Bilmedigimiz biri olsa hadi neyse.

Gerci benim acimdan guzel bir yani var bu transferin, bu sezon futbola zerre kadar vakit ayirmam gerekmeyecek, ne mac stresi ne baska birsey. Buyursunlar tursusunu kursunlar, 5. olarak bitirdiginde de sezonu, Senol hocayi kovarlar yonetemedi takimi diye mutlu mesut devam ederler.
Diyelim ki quaresma ya rağmen mükemmel top oynuyoruz 10. Hafta lideriz rakipler dokuluyor. :D  sonra pasa pasa yatarken besiktas kalkarken besiktas. Kesin konusulmamasi gereken tek konu futbol .

Çevrimdışı Türkay

Trabzon bize Mehmet Ekici vermez di mi?  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

heyooo quaresma bitmiş diye sevinmemiz gerekiyordu şu an sanırım  :D

Çevrimdışı aspireless

Evet vermez:) asarlar haciosmanoglunu trabzonda.:D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Önce bi stoper bi forvet i bitirsinler arkadaş bu mevkiler resmen bomboş bu kadar rahat davranmaları gerçekten tuhaf

Çevrimdışı f_madida

neden fb değil bir çok takım 2-3 verip alırdı ama ille gelicem diye tutturdu adam bizimkiler gidip illede gel demediki kendisi haber yolladı bonservisini halletti yoksa bu paralara porto gibi takım hayatta bırakmaz ama o istediği için bıraktı :ok:

kendisi de biliyor buraya bir kere kapagi atarsa istedigi gibi atini surecek, ne hoca dinleyecek ne yonetim, nasil olsa almis taraftari avucunun icine, takim 10. olsa bile 3 puan yerine iki tane ayak oyununu izlemeyi tercih edecek bir kitle var pesinde.. neyse, ben bunaldim bu isten, 3 senedir cektigimiz stresin cilenin sonu quaresmaysa ben yokum demistim kendi adima ki ben yokum..size kolay gelsin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Efe

Prensip meselesi, herkesin anlamasini beklemiyorum..

Bugun Quaresma'ya eyvallah dersen yarin Belezoglu'nu da gorursun takiminda...
o kadarda değil  :D emreyi transfer edenlerle beraber emreyide imza töreninde döverler  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu abdul majeed waris hacken deyden ne top oynuyordu be

Çevrimdışı Hunter1987

Q7 geldi 5. Yiz demek nedir arkadas. Gelip gitmesi Vs. tartışılır eyvallah da bu önyargi nedir.

Ne q7 ile başarısız olacagimizin nede macarla daha başarılı olacagimizin bi garantisi yok. Bekleyip görmek lazim, bize desteklemek düşer. Kim gelirse gelsin

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı f_madida

o kadarda değil  :D emreyi transfer edenlerle beraber emreyide imza töreninde döverler  :lol:

Onun da seveni cikar simdi, bir soylenti yayilsin yeter ki, ortasahada ihtiyacimiz var aslinda diye baslarlar.

Çevrimdışı Efe

kendisi de biliyor buraya bir kere kapagi atarsa istedigi gibi atini surecek, ne hoca dinleyecek ne yonetim, nasil olsa almis taraftari avucunun icine, takim 10. olsa bile 3 puan yerine iki tane ayak oyununu izlemeyi tercih edecek bir kitle var pesinde.. neyse, ben bunaldim bu isten, 3 senedir cektigimiz stresin cilenin sonu quaresmaysa ben yokum demistim kendi adima ki ben yokum..size kolay gelsin.

yaw okadar uç noktalarda bakmıyın olaya bu adamı tutup zorla getirmiyoruz ki kendisi kendisini zorla getittirdi resmen :D belki hiç olmadığı kadar yararı olacak biraz olumlu bakalım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o kadarda değil  :D emreyi transfer edenlerle beraber emreyide imza töreninde döverler 
Boşver efe ya 2009 senesinde sabaha kadar ekrana yapışık bekleyenler bugün gelirse tutmam diyor.

Gidiş şekli pek hoş değildi ama okadar da degil yani quaresma burda her türlü iş yapar gerek ducak kadar gerek naniden fazlasi..

İtin gotune sokmaya gerek yok

Çevrimdışı Ozan E.

Onun da seveni cikar simdi, bir soylenti yayilsin yeter ki, ortasahada ihtiyacimiz var aslinda diye baslarlar.
Dogrudur evet tabi

Çevrimdışı Ozan E.

Boşver efe ya 2009 senesinde sabaha kadar ekrana yapışık bekleyenler bugün gelirse tutmam diyor.

Gidiş şekli pek hoş değildi ama okadar da degil yani quaresma burda her türlü iş yapar gerek ducak kadar gerek naniden fazlasi..

:ok: :ok:

Çevrimdışı Hunter1987

Şahsen istememde. Duran toplarda eyvallah iyi ama bize gelse elimizde patlar. Bremen taraftari dalga geciyordu bu adamla

Çevrimdışı Efe

aynen öyle artık beşiktaş futbolcusu yarın imzayı attığı an bizede bekleyip görmek düşür yine aynı hataları yaparsa o zaman en aağır şekilde eleştiri olarak karşılığını bulur zaten ama ben ihtimal vermiyorum zaten öyle bişey olursa direk kadro dışı kalır bu sefer şuster yok şenol amca var affetmez :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Şahsen istememde. Duran toplarda eyvallah iyi ama bize gelse elimizde patlar. Bremen taraftari dalga geciyordu bu adamla

Geçen sene iyi çıkış yakalamıştı gelse Şenol Hocayla çok iyi olur bence ama gelmez tabi  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Dzsudszak, Remy, Douglas, Veloso...

Böyle Hayallerimiz varken ne Durumlara düstük.

Halimiz icler acisi.

Çevrimdışı f_madida

Bana ithafen yaziyorsan, 2009'da ekrana yapisik beklemedigim gibi oynadigi oyundan da pek hazzetmemistim o sene... Ernst bile ceza sahasi yayinda ayagina gelen topla sut cekmek yerine (ki oradan attigi muhtesem sutlarini biliyoruz) 30 metre caprazda kose gonderinde bekleyen Quaresmaya pas atar hale gelmisti...Takim oyununu sifirlayan bir oyuncu bu ama hicbiriniz hatirlamiyorsunuz demek ki gelsin de hatirlayin tekrar.

Çevrimdışı Hunter1987

Hem belki de disiplinsiz tavırları için sozlesmesine özel madde falan konulur. Fesih hakki gibi vs. Anlaşma şartlarını beklemek lazim

Çevrimdışı Jukebox

Quaresma geldi diye takimi desteklemeyi,takip etmeyi birakacaklar takim degistirsin.Sen ben yok besiktas var! Ayrica bende quaresmanin gelmesini istemeyenlerdenim ama aslolan besiktas ben boyle ogrendim buyuklerimden.

Çevrimdışı Ozan E.

Umutsuzluk yaymaktan, pompalamaktan bikmadiniz mi ya? İnsan dusunuyor acaba biz Premier League'de miyiz diye. 5. Oluruz 8. Oluruz öldük bittik mahvolduk. Bize desteklemek duser. Sanirsiniz Realle Barcayla sampiyonluk mucadelesi verecegiz.

Çevrimdışı Efe

bide şenol amca futbolda tek sorumlu jimse onun sözüne söz edemez kim hata yaparsa cezası ağır olur onuda belirtelim şuster y.d zamanında kimkime dumdumaydı o yüzden disiplinli bi takım olacak bu sene :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

aynen öyle artık beşiktaş futbolcusu yarın imzayı attığı an bizede bekleyip görmek düşür yine aynı hataları yaparsa o zaman en aağır şekilde eleştiri olarak karşılığını bulur zaten ama ben ihtimal vermiyorum zaten öyle bişey olursa direk kadro dışı kalır bu sefer şuster yok şenol amca var affetmez :ok:

Taraftar baskisi var bu bir, 40 bin kisi onun icin tezahurat yaparken hoca hicbirsey yapamaz. Daha da onemlisi yonetim bu riski alip getiriyorsa Quaresma'yi, hocaya her turlu baskiyi yapar oynatsin diye, yani aldiginiz oyuncu sanki bu klupte hicbir gecmisi olmayan biriymis gibi davranamazsiniz isin ozu bu..