2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893284 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ekici frikikten yazdı bu arada keşke bizim olsa   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Abartmaya gerek yok formayı koysan 3. olursun. Yine şenol güneşin oyunuyla yarışı baya bir süre götürürüz ama 25. haftadan sonra işimiz zor. Niye 25 demeyin öyle diyorum işte. Fenerin iki transferi önemli gerisi umrumda değil. Rvp-souza. Kjaeri ele alalım mesela eğer douglas-rhodo tandemini kurarsak orda önlerine geçeriz. Sol bekte gerideyiz fakat sağda öndeyiz. Defans bizim için daha da önemli o nedenle bu dörtlüyü kurmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Ayberk

@Ayberk

Quaresma da popülist olmayan transfer mi?  :kop:
@talha ben popülist transferlerden bahsederken, taraftara transfer yapıyor görünmek için kulübün olmayan paralarını harcamak olarak anlattım. bundan önce, gelecek yönetimlerin bütçesi ipotek edilerek transfer yapılıyordu. Fikret Orman buna karşı önlem alan bir tüzük oluşturdu. bu kadar borç nerden geldi sanıyorsun? malum kişiler fulya projesini göstererek, 10 milyon dolar gelir elde edeceğiz diye oy aldılar, sonrası malum. Q7 transferi fiyat olarak ucuz olduğu için yapılıyor, dolayısıyla benim anlattığımın dışında bir durum
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Ekici frikikten yazdı bu arada keşke bizim olsa   :bandit:

Aramızda da olsa adini bizle andik sakatlanmasa bari. :)

Çevrimdışı Efe

Taraftar baskisi var bu bir, 40 bin kisi onun icin tezahurat yaparken hoca hicbirsey yapamaz. Daha da onemlisi yonetim bu riski alip getiriyorsa Quaresma'yi, hocaya her turlu baskiyi yapar oynatsin diye, yani aldiginiz oyuncu sanki bu klupte hicbir gecmisi olmayan biriymis gibi davranamazsiniz isin ozu bu..

yok o iş öyle olmaz yönetimin risk aldığı falan yok q7 olmazsa takımın eskisi olcay var yani oynama garantisi falan yok kim hak ederse o oynar kimsede baskı falan yapamaz tek sorumlu şenol hoca eğer öyle bişey yaparlarsa zaten şenol hoca bırakıp gider o iş eskisi gibi değil artık şenol hocanın gitmesi demek bu sezonun bitmesi demek yönetim tek kelime dahi edemez karışamaz sadece futbolcuları transfer eder ve gidişatı bekler eğer takımsal problem varsa müdale eder futbolcu konusuna sadece şenol hoca karar verir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bana ithafen yaziyorsan, 2009'da ekrana yapisik beklemedigim gibi oynadigi oyundan da pek hazzetmemistim o sene... Ernst bile ceza sahasi yayinda ayagina gelen topla sut cekmek yerine (ki oradan attigi muhtesem sutlarini biliyoruz) 30 metre caprazda kose gonderinde bekleyen Quaresmaya pas atar hale gelmisti...Takim oyununu sifirlayan bir oyuncu bu ama hicbiriniz hatirlamiyorsunuz demek ki gelsin de hatirlayin tekrar.
Genel

Çevrimdışı fatihbjk

İçimden bi ses quaresma iyi olacak diyo bu sefer. Ayrıca risk almaya gerek yoktu almasak daha iyi olurdu ama bu sefer akılanmış olabilir gibime geliyo.

Çevrimdışı TØLGA

Bugünde transfer yok   :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atlantisyolcusu

29   Tolga Zengin    
2   Serdar Kurtuluş    
19   Pedro Franco    
22   Ersan Gülüm    
31   Ramon Motta    
5   Jose Sosa    
7   Gökhan Töre
8   Veli Kavlak    
10   Olcay Şahan    
13   Atiba Hutchinson    
9   Demba Ba 

Geçen sezon bana gore en iyi maçımız konya daki trabzon maçının ilk 11'i. Bu kadro üzerinden gidersek demba yerine cenk oynar bugün lig baslasa. Serdar yerine andreas beck, sol bek tosic-motta. Bakalım bu sene ilk mersin maçında kimin yerinde kim olacak :)

Çevrimdışı sozkul

Bu yıl geleceğe yatırım anlamında genç futbolcu transferi yok mu? Kaç yabancımız oldu şimdi bizim?

Çevrimdışı sozkul

İçimden bi ses quaresma iyi olacak diyo bu sefer. Ayrıca risk almaya gerek yoktu almasak daha iyi olurdu ama bu sefer akılanmış olabilir gibime geliyo.

Yedek kalmayı ve oyuna sonradan girmeyi kabullenir, Şenol hocanın verdiği görevi yaparsa iyi transfer olur, fakat yapar mı?

Çevrimdışı sozkul

Bana ithafen yaziyorsan, 2009'da ekrana yapisik beklemedigim gibi oynadigi oyundan da pek hazzetmemistim o sene... Ernst bile ceza sahasi yayinda ayagina gelen topla sut cekmek yerine (ki oradan attigi muhtesem sutlarini biliyoruz) 30 metre caprazda kose gonderinde bekleyen Quaresmaya pas atar hale gelmisti...Takim oyununu sifirlayan bir oyuncu bu ama hicbiriniz hatirlamiyorsunuz demek ki gelsin de hatirlayin tekrar.

Geçen senede oyun sıkıştığında herkes topu nasıl Töre'ye atarım diye uğraşıyordu, onun başınada üç kişi gittiğinde top eziliyordu, pek farkı yoktu lig maçlarımızda son dönem.

Çevrimdışı Necmi

ben kötü bisey yazdimi hatirlamiyorum, zaten günde 3-4 ileti anca yaziyorum, neyse sucum ögrenmek istiyorum
Beşiktaş yönetimine hakaret nedeniyle moderasyon onayına alındın aslında söylediğin kelimenin karşılığı mod onayı değildi @ferdi1903

Çevrimdışı Metin1903

Beyler yapmayin etmeyin q7 fifa 16 da iyi is yapar bence cok iyi transfer fifa icin .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakın size kısa birşey söyleyeyim.

Şimdi tolgay bizim takımda bana kalırsa, ilk 11 tahtasına 1.yazılacak isimdi.

Bu x bir takım için geçerli olsa ve aynı sakatlığı yaşasa, 2 gün içinde yerine yeni birini getirip koyarlardı.

Bakalım biz nasıl bir süreç izleyeceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 22:41:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çingene hayırlı olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sozkul

Bu x bir takım için geçerli olsa ve aynı sakatlığı yaşasa, 2 gün içinde yerine yeni birini getirip koyarlardı.

Tolgay yerine iki günde adam bulunabilecek bir adam değil bence, özel bir oyuncu.

Çevrimdışı TALAT

hiç bir takım tahtaya 1.numaralı yazılacak ismi sakatlanınca iki günde onu ikame edemez.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

hiç bir takım tahtaya 1.numaralı yazılacak ismi sakatlanınca iki günde onu ikame edemez.

Eminmisin?

Southampton Morgan ı sattı, 2 gün sonra Clasie yi aldı. 2 sene sonra onuda 25-30 a satacak üstelik

25 milyon sterline sattılar, 8 e gidip clasie yi aldılar.

Çünkü hazırlar.

Ha diyeceksiniz, bu süpriz oldu.

Ben yine başkanın yalancısıyım. Her mevkide alternatiflerimiz hazır, yüzlerce isim izliyoruz falan filan..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Tolgay ı biz çok abartıyoruz ama haklıyız. Senelerce Veli necip falan orada takılınca, ayağında topla hücüma katılan, ileriye pas atabilen birini görünce şaşırdık. Doğal karşılıyorum ama burada yazılan isimlerin %90 ı en az tolgay kadar iyi, hatta bazı yönleri tolgaydan da iyi.  :tabe:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

Eminmisin?

Southampton Morgan ı sattı, 2 gün sonra Clasie yi aldı. 2 sene sonra onuda 25-30 a satacak üstelik

25 milyon sterline sattılar, 8 e gidip clasie yi aldılar.

Çünkü hazırlar.

Ha diyeceksiniz, bu süpriz oldu.

Ben yine başkanın yalancısıyım. Her mevkide alternatiflerimiz hazır, yüzlerce isim izliyoruz falan filan..

dediğin gibi satış farklı bir şey. satıp iki gün sonra yenisini koyabilirsin. hatta biz de koymalıydık. ama beklenmeyen bir sakatlık için de hemen başka takımlar şöyle yapardı biz yapamıcaz gibilerinden algı yaratmak da hoş olmuyor.

bakalım önümüzdeki süreç göstercek, bu beklenmedik gelişmeyi nası yönetecekleri
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hakan Bilgin

rhodolfo instagram hesabından kulubümüzü takip etmeye başlamış
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

dediğin gibi satış farklı bir şey. satıp iki gün sonra yenisini koyabilirsin. hatta biz de koymalıydık. ama beklenmeyen bir sakatlık için de hemen başka takımlar şöyle yapardı biz yapamıcaz gibilerinden algı yaratmak da hoş olmuyor.

bakalım önümüzdeki süreç göstercek, bu beklenmedik gelişmeyi nası yönetecekleri

e tamam demba ba yı 1 ay önce sattık?