2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Savaş

Artık Beşiktaş'ın topçusudur. Hayırlı olsun. Umarım hepimizi yanıltır da çatır çatır oynar topunu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dün tolgayin sakatligi, simdi'de quatesmanin transfer edilmesi, nedir bu cekdigimiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Türkay

Aceleci davranmayacakmışız. Davransak nasıl olur merak ediyorum 1 aya biterdi galiba  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Quaresma ile yarın imzalanıyormuş haber1903 özel haberi

Fener 40 yılda bi işe yarayacaktı alamadılar şu adamı
fener parayı verir ama q7 sadece bize gelir sadece taraftar için geliyor başka bi amacı yok bu sefer adamın itlik yapaya gelmiyor bence inşallah yararlı olur herkesi sevindirir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ferdi1903

kac haftadir bekliyoruz transfer diye gelinen sonuc kovulamakdan beter edilen quaresma  :kop:

Çevrimdışı Türkay

fener parayı verir ama q7 sadece bize gelir sadece taraftar için geliyor başka bi amacı yok bu sefer adamın itlik yapaya gelmiyor bence inşallah yararlı olur herkesi sevindirir :)

İnşallah yanıltır hepimizi Quaresma  :icool:

Çevrimdışı Bertug

Umarim yonetimin ne kadar vasifsiz oldugunu q7 transferinden sonra anlamayan kalmamistir. Gece 10da stadin isiklarini acip malzemecinin ustune isedi gibi sacmasapan roportaj veren ANC, "quaresmayi galatasaray alsin da biraz orasini da karistirsin" diye fikret orman.
Quaresmadan oteye bakamayan scout ekibi,
Transferler 20 temmuzda bitecek diyen bir baskan.
18 yillik yasamimda bir sezona hic bu kadar rahat girmemistim sanirim. Baslamadan 3. Yuz

Çevrimdışı Türkay

Bu arada şimdi TRTSpor Perşembe günkü avrupa maçlarını yayınlıyor. Biz Trabzon + Fener de gelirse nasıl olacak o iş? Hangimizi yayınlayacak  :alala:

Çevrimdışı Efe

Bu arada şimdi TRTSpor Perşembe günkü avrupa maçlarını yayınlıyor. Biz Trabzon + Fener de gelirse nasıl olacak o iş? Hangimizi yayınlayacak  :alala:
2 si tv buda 1 tanesi trtde olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Aldım ben Tivibu'yu her ihtimale karşı. Şimdi olmayanlar düüşünsün  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

2 si tv buda 1 tanesi trtde olur

O zaman kuvvetle muhtemel Fbnin ki yayınlanır TRT de  :akuma:

:steamed: :steamed:

Çevrimdışı talha

@Ayberk

Quaresma da popülist olmayan transfer mi?  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

ben de geçen sene dsmart almıştım. bütün maçları star gösterdi  :halay:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

ben de geçen sene dsmart almıştım. bütün maçları star gösterdi  :halay:

:kop:

Çevrimdışı aspireless

Takımımız ın iyi olduğunu düşünüyorum.  Beck tosic takviyesini olumlu buluyorum. Yeni hoca geldi ilk kamp döneminden oyunculari görmek istemesi böyle olunca transferlerin gecikmesini olağan karşılıyorum.  Demba nin atincin satilmasini mantikli buldum.
Ama su quaresma isinde bir tutar bir mantık bulamıyorum.

Çevrimdışı Efe

O zaman kuvvetle muhtemel Fbnin ki yayınlanır TRT de  :akuma:

:steamed: :steamed:
bende alıcam eylüle kadar bekleyeceğim kesin bi kampanya olacak şuan pahalı bizim maçlar nede olsa 16 eylülde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

ttnet internet kullaniyosan yerlerde sürünmeye hazir ol
küfür bela iptal ettirmistim iki sene evvel o nalet şeyi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

Efe bari sen yapma Allahini seversen, fener 2.5 verecek de Portekizli gitmeyecek oraya. Bilmedigimiz biri olsa hadi neyse.

Gerci benim acimdan guzel bir yani var bu transferin, bu sezon futbola zerre kadar vakit ayirmam gerekmeyecek, ne mac stresi ne baska birsey. Buyursunlar tursusunu kursunlar, 5. olarak bitirdiginde de sezonu, Senol hocayi kovarlar yonetemedi takimi diye mutlu mesut devam ederler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

q7 hayırlı olsun
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gelen giden Adam için BJK yi destekleyen desteklemesin zaten..

Quaresma imzayı atıp formayı giydiyse desteklemek düşer

Çevrimdışı Mert E

Oğuzhan da o potansiyel var inşallah Şenol hocayla bu yeteneğini maximum seviyede kullanmaya başlar  :money:
Yapması gereken sadece biraz güçlenmek ama bugun ki açıklamaları da beni korkutmadı değil
Gecen sezon en cok maç oynadığı sezon oldugunu takımda en cok asisti onun yaptığını falan söylemiş geçen sene iyi oynadığını düşünüyormuş  :steamed:

Çevrimdışı Efe

Efe bari sen yapma Allahini seversen, fener 2.5 verecek de Portekizli gitmeyecek oraya. Bilmedigimiz biri olsa hadi neyse.

Gerci benim acimdan guzel bir yani var bu transferin, bu sezon futbola zerre kadar vakit ayirmam gerekmeyecek, ne mac stresi ne baska birsey. Buyursunlar tursusunu kursunlar, 5. olarak bitirdiginde de sezonu, Senol hocayi kovarlar yonetemedi takimi diye mutlu mesut devam ederler.

neden fb değil bir çok takım 2-3 verip alırdı ama ille gelicem diye tutturdu adam bizimkiler gidip illede gel demediki kendisi haber yolladı bonservisini halletti yoksa bu paralara porto gibi takım hayatta bırakmaz ama o istediği için bıraktı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Gelen giden Adam için BJK yi destekleyen desteklemesin zaten..

Quaresma imzayı atıp formayı giydiyse desteklemek düşer

Prensip meselesi, herkesin anlamasini beklemiyorum..

Bugun Quaresma'ya eyvallah dersen yarin Belezoglu'nu da gorursun takiminda...
The world is better in black and white, and red.