2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı denilanz

Uyum laf ya da bahane değil. Uyum herşeydir. Oynattığın futbolcular insan makine değil.

Ayrıca burada önemli olan sadece uyum değil. Taktik plan çerceve kondüsyon herşey.
Uyumun hiç önemi yok demiyorum, tabii ki var ama her şey de değil. Erken transfer çok önemli olsaydı dönemi bu kadar uzun da tutulmazdı. Varsa vaktimiz transfer her zaman yapılabilir. Hoca da dedi zaten bunu. Ayrıca alınacak adamlar oturmuyorlar, takımlarında veya bireysel olarak idmanlarını yapıyorlardır. (yapmaları gerekir)

Allah aşkına  2 adam satmayla kulubun borclanin kapanacagina inaniyormusun? kaliteli transfer basari = para bu kadar basit mis gibi oturmus kadromuz var cok degil 3 veya 4 kaliteli adam alicaksin sonra yaslanacaksin arkana

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapanmayacak tabii ki. Bunun farkında olman güzel. Demek ki sen de paranın amansızca harcanmaması gerektiğinin farkındasın. Farkındaysan da özellikle iyi adamlar alınacaksa sabırlı olacaksın. Çünkü tonla paran yok. Çok paran yoksa da öyle arkana yaslanıp rahat edemezsin hiçbir zaman.

demba ba da geç geldi doğru düzgün kamp görmedi ve geldiği zaman da oruçlu idman yapıyodu nitekim sene sonunu getiremedi sosanın form tutması kaç hafta aldı ? hadi bu oyuncular yetenkli oyuncular her ortamda oynarlar uyum çok sorun etmez ba da sosa da ancak stoper öyle bi mevki değil kaleciyle bekiyle birbirini tanımalı dilini bilmeli bu adamları lig başlamadan 1 hafta önce alırsan isterse dünyanın en iyi stoperini al uyum sağlayana kadar iş işten geçer
Elimizdeki oyuncular da çöp değil. Koskoca Beşiktaş'ın futbolcuları. Yeni gelenler uyum sağlayana kadar idare ederler, etmeliler.

Çevrimdışı worns

Valencia otomendi icin banka teminati istiyormus verildigi anda biter diyor duyumcular

Bizim için mi yazıyorlar Otamendi'yi. İyice kendinden geçmiş duyumcular  :lol:

Man Utd'ye gidecek büyük ihtimalle. 30 m€ falan olur bonservisi de en az.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez bu akşam bitsin başka bir şey istemiyorum şimdilik.Ama en azından Gomez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aspireless

Bence sol acik lazim degil kerim inde olcayinda yetecegini düşünüyorum. Tolgay daha dun sakatlandi. demba resmen iki hafta once satildi yerine adami tik ertesi gun alamazsin. Bana göre alinmasi elzem olan transferler beklerdi onlarda yapildi. Elistiri normal ama yerin dibine sokmaya gerek yok. Dun sakatlanan tolgayin yeri icinde simdiden elestiremezsin.

Çevrimdışı Ayberk

Bana gore sadece guti kaliteli transferdi orda simao ailton q7 fason bitik adamlar hicte yapilmadi kaliteli transferden kastım  yildiz veya isim degil gercekten faydali olabilecek burada bi sürü  arkadas takip ettikleri isimleri paylasti

demek ki transfer yaparken tribünlere oynamamak lazım. 
guti de gece kuşuydu.
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı genki1914

Bence sol acik lazim degil kerim inde olcayinda yetecegini düşünüyorum. Tolgay daha dun sakatlandi. demba resmen iki hafta once satildi yerine adami tik ertesi gun alamazsin. Bana göre alinmasi elzem olan transferler beklerdi onlarda yapildi. Elistiri normal ama yerin dibine sokmaya gerek yok. Dun sakatlanan tolgayin yeri icinde simdiden elestiremezsin.
Tolgay dun sakatlandi veli bilmem kac aydir sakat kurumsallasmadan proflaşmadan bahseden yönetim  demba yi proje gibi goren yonetim alternatiflerle temasi varmis gibi konusan yonetim bitirecek arkadas hee yapamiyorsa eyvallah o zaman bunlardan hic bahsetmeyecek 

Guti14

Çevrimdışı talha

Hep kendimizi kandırıyoruz. Sonu glmeyecek bir şekilde.

Hep aynı yalanlarla. Yok değerli falan.

Gitmesi gereken sürüyle adam var şuan ekmek kazanan bizde.

Necip
Ersan
İsmail
Mustafa
Ömer
Tolga

yeri dolduğunda da gitmesi gerekenler.

Serdar
Olcay
Atiba
Cenk Gönen

daha üst modelle değişmesi gereken.

Veli
Motta
Günay

kusura bakmayın ama takımı seviyorsam realist ve gerçekçi yaklaşacaksın. kimsenin kimseye yalan söylememsi lazzım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ve konuşulan isimler hiç hoşuna gitmiyor

Quaresma
Mario Gomez
Cambiasso

Çevrimdışı genki1914

demek ki transfer yaparken tribünlere oynamamak lazım. 
guti de gece kuşuydu.
Ben oyle bisey zaten demek istemiyorum sen yanlis anliyosun soylemler ve uygulamalar uyusmuyor zamansal ve hareketsel olarak diger arkadaslarda cevap yaziyorum ordan da anlayabilirsin ne demek istedigimi madem yapamicaksin kurumsallasma proflasma bunlari almayacaksn agzina onu demeye calisiyorum bizde umutlaniyoruz uzuluyoruz

Guti14

Çevrimdışı Ayberk

Ben oyle bisey zaten demek istemiyorum sen yanlis anliyosun soylemler ve uygulamalar uyusmuyor zamansal ve hareketsel olarak diger arkadaslarda cevap yaziyorum ordan da anlayabilirsin ne demek istedigimi madem yapamicaksin kurumsallasma proflasma bunlari almayacaksn agzina onu demeye calisiyorum bizde umutlaniyoruz uzuluyoruz

kurumsallaşma ve profesyonelleşme derken? kurumsallaşmak için yatırım lazım, marka değerini artırman lazım. sadece tribün geliri ile bunu yapamazsın

Çevrimdışı eski inönü

Esteban Cambiasso'nun posterini koysan bize seviye atlatır. Gelsin 1 sene oynasın legend  :ok:

Çevrimdışı talha

http://www.futhead.com/15/players/40486/matias-fernandez/

İstediğim adam. @atalay dediği gibi 6M falana bırakacaklarsa getireceksin.  :icool:

Çevrimdışı aspireless

Hep kendimizi kandırıyoruz. Sonu glmeyecek bir şekilde.

Hep aynı yalanlarla. Yok değerli falan.

Gitmesi gereken sürüyle adam var şuan ekmek kazanan bizde.

Necip
Ersan
İsmail
Mustafa
Ömer
Tolga

yeri dolduğunda da gitmesi gerekenler.

Serdar
Olcay
Atiba
Cenk Gönen

daha üst modelle değişmesi gereken.

Veli
Motta
Günay

kusura bakmayın ama takımı seviyorsam realist ve gerçekçi yaklaşacaksın. kimsenin kimseye yalan söylememsi lazzım.
Rralist bakiyorum istatistiklere gore  olcay son uc yilin en eyi sol kanadi.  ilk omer gitsin diyebilirsin gecen sezon 12 golu var dem ba nin da penaltisiz 13 golu var.  Ayni kalitedeler demiyorum cop yapmak ta biraz haksilik oluyor. Bazilari elbette gitmeli ama necip e bile haksızlık yapiliyor adam gecen sene bir mac orta saha oynamadi sagbek kötü oynadi stoper kötü oynadi gitsin. :)

Çevrimdışı can1903

Quaresma-Gomez-Rhodolfo.

Olur transferler. Ön libero içinde - Aquilani - Cambiasso. 2sinden biri olur

NOT ; Öngörüdür.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fatihbjk

Arkadaşlar burda geçen seneki takımımızın liverpool arsenal tottenham gibi takımları resmen ezdiğimizi unutmayın lütfen. Çok acımasızca eleştirilerinizin nedeni nedir. Gurur duyun arkadaşlar takımınızla. Geçen sene şampiyon olamadıysak son bir kaç haftada abuk subuk yenilgilerle, avrupa kupasını brugge e saçma sapan bi şekilde elenmeseydik bence alabileceğimiz bile ortadayken takımınızla gurur duyun. Eksik yokmu var elbette demba ba satılmasaydı sadece defans hattına ve kaleye destek lazımdı grrisi hiç değişmesede olurdu.

Taraftar transfer ister bunu anlayabilirim. Heyacan verir transfer tabiki. Ama acımasızca haksız yere geçen seneki kadromuzu ve oyunumuzu eleştirmenizi yanlış buluyorum. Misafir takiliyodum dayanamadım üye oldum. Hepimiz en iyi Beşiktaş olsun istiyoruz. Bunu unutmayalım.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 17:22:57 fatihbjk ]

Çevrimdışı Ayberk

Cevap vrmeye kalktığın adamı ikna edemezsin boşuna uğraşma. RTE'cilerden beter Fikret Orman'cı kendisi.
aramızda şöyle bir fark var, popülizm uğruna kaybolan senelerin ne uğrunda kaybedildiğini görmeyip, gelecek için yapılanları hiçe saymak, sadece mali şartların zor olduğu zamanlarda o niye gelmiyor, bu niye alınmıyor diye sövüp, yermek. özellikle de uefa kriterlerine uymak zorunda oldugun bir dönemde. her şey eleştirilebilir ama bir mantığı olmalı. büyük bir hayal kırıklığı olan fulya projesi varken, borç bataklığı varken gözümüzün önünde, sanki elimizde varmış da yapılmıyormuş gibi göstermek mi doğru olan? @talha

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı ZEKI

Alıntı
Transfer şampiyonu Fenerbahçe'den dün gece müthiş bir hamle geldi... Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın bitirme aşamasına getirdiği Ricardo Quaresma'ya kanca attı. Beşiktaş, Portekizli yıldıza 2.2 milyon Euro, Porto'ya ise 1.2 milyon Euro teklif edip anlaşmaya çok yaklaşırken, Fenerbahçe'den süper bir teklif geldi. Sarı-Lacivertliler'in hem Porto hem de Quaresma'ya 2.5 milyon Euro'luk teklif yaptığı öğrenildi. Van Persie transferinde son anda devreye girdiği için Beşiktaş'a çok kızgın olan Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Topuk Yaylası'nda, bunun rövanşını alacağının sinyallerini vermişti. Beşiktaş'ın teklifini artırmaması halinde Quaresma'nın Fenerli olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Bakalim dogruluk payi var midir? Haber1903 ten alinmistir.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 17:23:04 ZEKI ]

Çevrimdışı talha

Rralist bakiyorum istatistiklere gore  olcay son uc yilin en eyi sol kanadi.  ilk omer gitsin diyebilirsin gecen sezon 12 golu var dem ba nin da penaltisiz 13 golu var.  Ayni kalitedeler demiyorum cop yapmak ta biraz haksilik oluyor. Bazilari elbette gitmeli ama necip e bile haksızlık yapiliyor adam gecen sene bir mac orta saha oynamadi sagbek kötü oynadi stoper kötü oynadi gitsin. :)

:olmaz

Kalite olarak hiçbiri yeterli değil. Değil işte bunu kabullenmek zor olmamalı.

Necip kötü bir oyuncu, maalesef öyle. İstediği kadar çabalasın farketmez yetersiz adam. Tekniği kötü, pas alışverişi berbat ve nerde duracağı ve ne yapacağını maç içinde kestiremiyor.

Stresi kaldıramıyor, pres konusunda yetersiz. Bu yüzden kolay kart yiyor.

Ofans yapmaya kalktığında arkasını boşaltıyor, ve pozisyona dönmesi uzun sürebiliyor.

Çevrimdışı Ersoy

Bu adam yazmışsa Gomez bitmiştir.

https://twitter.com/AlfredoPedulla/status/621591078349729792

Evren mençıstır bu adam için Di Marzio'nun öğretmeni diyordu.Sende böyle deyince ümitlendim inşallah bitmiştir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Q7 fb ye gitse , şu q7 aşıkları neler yazarlar çok merak ediyorum , Allahım keşke öyle bir şey olsa.

Çevrimdışı TALAT

beyaz duman olayı iimiş.
herhalde gomez olacak forvetimiz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Doğuhan

oğulcan haftaya istanbula gelecekmiş

Çevrimdışı TALAT

Bakalim dogruluk payi var midir? Haber1903 ten alinmistir.

hadi inş. topuzda bir güzellik yapmışlardı bize burda da yapsınlar sonra nani-q7 uğraşsınlar :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez, artan Beşiktaş. Bugün beyaz duman çalışacak ( Google çevirisi )  :)
Tek Büyük Beşiktaş