2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898035 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı genki1914

Kulube yurumenin zamani geldi yeter artik ya yeter !!!! ne bu kaldi 1 ay lige transferler gelcekte uyum saglayacakta eldekilerden 1 veya 2 si sakatlanirsa ne olaacak ??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı canU

Bugün de biten birşey yok kafayı yicem artık. Ya yapamıyorlarsa yapamıyoruz desinler bilelim beklentiye girmeyelim. Para yok alamıyoruz tüm gücü stada verdik diyelim bir kişi çıkıp da laf etmez.

Ama alıcaz bir tık üstünü alıcaz edicez diyip bu kadar başarısız olursan, ya taraftarla dalga geçiyorsun ya da iş bitiremiyordun bu nedir ya.

Çevrimdışı genki1914

Bir kerede sozunuzu tutun yahu stad diyorsun 20 eylul imkani yok transfer diyorsun 2. Kamp ondan da ses seda yok harbiden gordugumuz en tuhaf transfer sezonu

Guti14

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı musacn1903

Bunlar gecen sene sosayı son gün takıma kazandırdılar ya ucuz maliyete bu senede aynı mantıktalar daha 1 ay var en ucuza son güne kadar birini ayarlarız mantığındalar. Hiç takımla gecireceği uyum sürecini falan düşünmüyorlar çok amatörce kalıyorlar transfer konusunda

Çevrimdışı altan0348

BÜYÜK BEŞİKTAŞ'I NE HALE GETİRDİN BE FİKRET ORMAN.. SANA DİYECEK KELİME BULAMIYORUM.. STAD YETİŞMEZ, TRANSFERLER YETİŞMEZ..

GEÇTİ BORUN PAZARI, SÜRELİM EŞEĞİMİZİ NİĞDEYE..

Çevrimdışı denilanz

Kulube yurumenin zamani geldi yeter artik ya yeter !!!! ne bu kaldi 1 ay lige transferler gelcekte uyum saglayacakta eldekilerden 1 veya 2 si sakatlanirsa ne olaacak ??

Taktın sen kulübe yürümeye. Bi sakin olun önce. Milleti galeyana getirmeye çalışır gibi laflar, ne oluyoruz. Keyiflerinden yapmıyor değiller herhalde transferi. Haa, dediğiniz gibi başarılı olmazsa getirdikleri ve takım zaten önümüzde seçim var, giderler.

Çevrimdışı talha

Hadi geçen sene anlarım ince elemek sık dokumak falan.

Bu sene neyi bekliyorlar?

Ayrıca hatırlatırım Sosa'yı ince elediğiimizden değil Belhanda gelmediğinden aldık.

Belhanda'da kaybettikleri zaman çerçevesinde Sosa'yı alsak işler farklı olabilirdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı genki1914

Taktın sen kulübe yürümeye. Bi sakin olun önce. Milleti galeyana getirmeye çalışır gibi laflar, ne oluyoruz. Keyiflerinden yapmıyor değiller herhalde transferi. Haa, dediğiniz gibi başarılı olmazsa getirdikleri ve takım zaten önümüzde seçim var, giderler.
bu yonetimin hissetmetsi lazim taraftarin gucunu artik evet keyiflerinden degil belki ama yeteneksizliklerinden  yapmiyorlar eline  18 milyon gecen kulup simdiye 5 transferi bitirirdi yazık gunah bizim kadar dert etseler simdiye eminim herkes hazırdı

Guti14

Çevrimdışı TALAT

BÜYÜK BEŞİKTAŞ'I NE HALE GETİRDİN BE FİKRET ORMAN.. SANA DİYECEK KELİME BULAMIYORUM.. STAD YETİŞMEZ, TRANSFERLER YETİŞMEZ..

GEÇTİ BORUN PAZARI, SÜRELİM EŞEĞİMİZİ NİĞDEYE..

duyanda bu yönetimden önce bütün transferlerimiz ilk kamptan önce açıklanıyordu sanacak. yıllardır, hatta yabancı oyuncu sayısı artmaya başladığından beri sadece beşiktaş değil hemen hemen bütün kulüpler transferlerini geç yapıyorlar.

stad iki ay önce bitse ya da transferler yetişse idi o zaman büyük başkan fikret orman mı olacaktı. ya da transferler ve stad yetişmediği için büyük beşiktaş küçülüp küçük beşiktaş mı oldu.

transferler zamanında yetişmediği stad ilk maça hazır olmadığı için eleştir ama koca beşiktaşı ne hale getirdin falan demeyin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı genki1914

Hadi geçen sene anlarım ince elemek sık dokumak falan.

Bu sene neyi bekliyorlar?

Ayrıca hatırlatırım Sosa'yı ince elediğiimizden değil Belhanda gelmediğinden aldık.

Belhanda'da kaybettikleri zaman çerçevesinde Sosa'yı alsak işler farklı olabilirdi.
Aynen oyle ve sezonun ortasinda transfer calismalarina simdiden basladik alacağımız  bolgeler icin gorusuyoruz gibilerinden açıklamalar yapiyorsan bu taraftarda sorgular bir tane sunlari soracak muhabir yok ya boyle demistiniz transferler nerde diye ? Hep klasik  sorular

Guti14

Çevrimdışı denilanz

Ya arkadaşlar, diyelim ki ödenecek taksitleriniz, borçlarınız var ve elinize bir miktar para geçti. Hemen borcunuzu kapatıp alacağınız şeylerin en pahalısını pazarlıksız mı alırsınız? Ee, ne anladık elime geçen paradan? Yine borçlanır zor duruma düşeriz. Başkan son basın toplantısında söyledi, daha önce de söyledi; verirsin parayı alırsın alacağını ama para kolay bulunan bir şey değil. Kulübün durumunu bilmiyormuş gibi davranmayın. Sıkıldım hep aynı muhabbeti duymaktan.

Şu uyum laflarını da bırakın artık. Sabırsızlığınızı örtmek için kullanıyorsunuz bu bahaneyi sanki. Beşiktaş'ta hiç uyum sorunu olmadı. 2 senedir transferler geç gelse bile hemen uyum sağladılar ve lige bomba gibi girdik.  Sorun devam ettiremeyip sonunu getiremememizdi. Kim uyum sağlayamadı bize gelip de. Demba ba 3 golle başladı, Sosa hemen oyunuyla takdirimizi kazandı. Tolgay Liverpool zaferinin mimarı oldu. Gelen iyi oyuncuysa hemen ısınır topunu oynar, merak etmeyin.

Çevrimdışı ZEKI

Beyler sakin olun transfer yapilmiyor diye milleti galyan getirmenin bir anlami yok. Bende mutlu degilim ama en azindan sizin kadar ümitsiz degilim. Sakin olun lutfen

Çevrimdışı talha

Ya arkadaşlar, diyelim ki ödenecek taksitleriniz, borçlarınız var ve elinize bir miktar para geçti. Hemen borcunuzu kapatıp alacağınız şeylerin en pahalısını pazarlıksız mı alırsınız? Ee, ne anladık elime geçen paradan? Yine borçlanır zor duruma düşeriz. Başkan son basın toplantısında söyledi, daha önce de söyledi; verirsin parayı alırsın alacağını ama para kolay bulunan bir şey değil. Kulübün durumunu bilmiyormuş gibi davranmayın. Sıkıldım hep aynı muhabbeti duymaktan.

Şu uyum laflarını da bırakın artık. Sabırsızlığınızı örtmek için kullanıyorsunuz bu bahaneyi sanki. Beşiktaş'ta hiç uyum sorunu olmadı. 2 senedir transferler geç gelse bile hemen uyum sağladılar ve lige bomba gibi girdik.  Sorun devam ettiremeyip sonunu getiremememizdi. Kim uyum sağlayamadı bize gelip de. Demba ba 3 golle başladı, Sosa hemen oyunuyla takdirimizi kazandı. Tolgay Liverpool zaferinin mimarı oldu. Gelen iyi oyuncuysa hemen ısınır topunu oynar, merak etmeyin.

Uyum laf ya da bahane değil. Uyum herşeydir. Oynattığın futbolcular insan makine değil.

Ayrıca burada önemli olan sadece uyum değil. Taktik plan çerceve kondüsyon herşey.

Çevrimdışı genki1914

Allah aşkına  2 adam satmayla kulubun borclanin kapanacagina inaniyormusun? kaliteli transfer basari = para bu kadar basit mis gibi oturmus kadromuz var cok degil 3 veya 4 kaliteli adam alicaksin sonra yaslanacaksin arkana

Guti14

Çevrimdışı Doğuhan

demba ba da geç geldi doğru düzgün kamp görmedi ve geldiği zaman da oruçlu idman yapıyodu nitekim sene sonunu getiremedi sosanın form tutması kaç hafta aldı ? hadi bu oyuncular yetenkli oyuncular her ortamda oynarlar uyum çok sorun etmez ba da sosa da ancak stoper öyle bi mevki değil kaleciyle bekiyle birbirini tanımalı dilini bilmeli bu adamları lig başlamadan 1 hafta önce alırsan isterse dünyanın en iyi stoperini al uyum sağlayana kadar iş işten geçer

Çevrimdışı aspireless

Ben sizi transfer beklentisine sokan durumu anlayadim. Firkret orman dediki ben toplama takim yapmayacagim . Her yil takim kurmayacagim 3 adam gelir 3 adam gider dedi. Ben baskana katiliyorum her sene takim kurulmaz. Eksik bolge sag bek ti alindi stoper di alinmak uzre. Forvet gitti yerine forvet gelecek.

Gecen yil en iyi top oynayan takimdik. Son kulvarda bilic tercih hatalari yapmasaydi sampiyon duk. Takimi yerin dibine sokma nedeninizi de anlamiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nden 6,5 Milyon Euro yıllık ücret isteyen Gomez'in 5,5 Milyon Euro'ya kadar düştüğü öğrenilirken Beşiktaş'ın da 4,5 Milyon Euro'luk teklifini 5 Milyon Euro'ya çıkardığı bildirildi.

Yapılan görüşmelerin ardından aradaki 500 bin Euro'nun kısa bir süre içerisinde çözüleceği düşünülürken Gomez'in Beşiktaş'a transfer olması yakın gözüküyor.

Gomez'in Fiorentina'dan alacaklarını çözmesi durumunda bu transferin bu akşam olumlu şekilde sonuçlanması bekleniyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı talha

Ben sizi transfer beklentisine sokan durumu anlayadim. Firkret orman dediki ben toplama takim yapmayacagim . Her yil takim kurmayacagim 3 adam gelir 3 adam gider dedi. Ben baskana katiliyorum her sene takim kurulmaz. Eksik bolge sag bek ti alindi stoper di alinmak uzre. Forvet gitti yerine forvet gelecek.

Gecen yil en iyi top oynayan takimdik. Son kulvarda bilic tercih hatalari yapmasaydi sampiyon duk. Takimi yerin dibine sokma nedeninizi de anlamiyorum.

Ohoooo.

Tolgay gitti Demba gitti. Veli gitti.

Stoper lazım. Kesin bu kaçarı yok. Hem de iki tane kendileri de biliyor bunu.

İki tane orta saha lazım artık. Tolgay ve Veli ne zaman dönebilcekler belli değil.

Forvet lazım sol açık lazım.

Nasıl transfer gerek duyulmaz? Şuan alman gereken tam tamına 6 oyuncu lazım. Kaleci'yi devreye sokmadım bile.

Çevrimdışı Ayberk

Allah aşkına  2 adam satmayla kulubun borclanin kapanacagina inaniyormusun? kaliteli transfer basari = para bu kadar basit mis gibi oturmus kadromuz var cok degil 3 veya 4 kaliteli adam alicaksin sonra yaslanacaksin arkana

daha önce bu dediklerin yapılmadı mı? quaresmalar, simaolar , gutiler gelmedi mi? alman ligi gol kralı ailton geldi devre arası gönderildi. yani yap transferi arkana yaslan olmuyor maalesef. sonra arkadan oluyor koca bir borç dağı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ZEKI

Valencia otomendi icin banka teminati istiyormus verildigi anda biter diyor duyumcular

Çevrimdışı genki1914

Sagbek eyvallah, stoper 1 eksildi forvet  1 eksildi orta saha niteliksel eksikti nicelikselde 1 eksildi kaleci benim gozumde zaten eksik sol acik oyle bunlar senin ihtiyaclarin toplama takim olmayayim diye ihityaclarini almayacaksan sampiyonluk kelimesini agzina almayacaksin

Guti14

Çevrimdışı talha

Valencia otomendi icin banka teminati istiyormus verildigi anda biter diyor duyumcular

Duyumcular kime diyor bunu Real'e mi.  :kop:

Çevrimdışı genki1914

daha önce bu dediklerin yapılmadı mı? quaresmalar, simaolar , gutiler gelmedi mi? alman ligi gol kralı ailton geldi devre arası gönderildi. yani yap transferi arkana yaslan olmuyor maalesef. sonra arkadan oluyor koca bir borç dağı
Bana gore sadece guti kaliteli transferdi orda simao ailton q7 fason bitik adamlar hicte yapilmadi kaliteli transferden kastım  yildiz veya isim degil gercekten faydali olabilecek burada bi sürü  arkadas takip ettikleri isimleri paylasti

Guti14

Çevrimdışı Ozan E.

Duyumcular kime diyor bunu Real'e mi.  :kop:
Manu alacakti onu