2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911094 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yedic

Tolgay'in sakatlanmasi cok kotu oldu. Sahsen benim gecen sene en begendigim oyuncuydu, rehabilitasyon sureciyle bu sene donse bile tam performans veremeyecektir o yuzden kiralik on libero transferi de sart oldu. Quaresma'nin geldigini varsayarsak  stoper - on libero ve forvetle bu seneyi stadin da gaziyla iyi bir sonucla kapatabiliriz.

Çevrimdışı Ergin1903

Mario'yu aldigimiz haberleri var.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mario'yu aldigimiz haberleri var.

Alfredo Pedullà (@AlfredoPedulla) ... Gomez, sempre più Besiktas. Oggi si lavorerà per la fumata bianca.

bu adam yazmış dedikodu değil diye de eklemiş ama anlaşma için salı günü öğlen saatleri görürüz demiş. Bayramdan önce zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 11:29:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Alfredo Pedullà (@AlfredoPedulla) ... Gomez, sempre più Besiktas. Oggi si lavorerà per la fumata bianca.

bu adam yazmış dedikodu değil diye de eklemiş ama anlaşma için salı günü öğlen saatleri görürüz demiş. Bayramdan önce zor.

2. Kampin ortalarina anca yetisir. Sözde 2.kampa yetiseceklerdi ama daha bir tanesi bile kesinlesmedi.

Çevrimdışı Ayberk

Bu takıma cucak varken sadece koltuk sevdasıiçin q7 getiren adam benim kadar beşiktaşı düşünüyor olamaz ne yalan söyliyim.

Öbür saydığın isimler başkan zamanında geldi ancak başkanın iş bitiriciliği transferde çok düşük. Hep bir yardımcı gerekiyor ya ertan ya ahmet bulut ya da işte ANÇ yapıyordu bu işleri. Şimdi başkn ANÇ yi de dışarı itmiş artık neler olduysa içerde. Tek adam olarak tek başına transferi halletmeye çalışıyor sonuç ortada.
transferlerle erdal torunoğulları ilgileniyor, finans kısmı ile başkan ilgileniyor. elindeki paranın hepsini döküp mü transfer yapmak mantıklı yoksa makul bir bütçe oluşturmak mı?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Aquliani çok zor. Ciddi bi imza parası var ve Mls'ye gitmek üzere.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Ayrica geçen yıl transferde fiyat maliyet olarak bence yönetim çok başarılıydı. Tolgay, sosa, gökhan töre, demba ba vs gayet makul transferler. Dün feneri izledik iste önemli olan transfer şampiyonu olmak değil. Dnipro gibi shaktar gibi takım olmak.

Çevrimdışı Deniz

Ya arkadaslar bırakin eslemi falan.olur boyle seyler antrenmanda.eslemin sucu olsa ne olur olmasa ne olur adam sakatlandi.

Uzucu ama yapacak bise yok.yapilmasi gerekwn tolgay ve esleme moral verip yeni transfer beklemek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ayberk

Ayrica geçen yıl transferde fiyat maliyet olarak bence yönetim çok başarılıydı. Tolgay, sosa, gökhan töre, demba ba vs gayet makul transferler. Dün feneri izledik iste önemli olan transfer şampiyonu olmak değil. Dnipro gibi shaktar gibi takım olmak.
Aynen, önce elimizdekinin kıymetini bilip sahip çıkalım

Çevrimiçi Kartal Ç

Mario gomezin sakatlıklar yüzünden son iki sezonda 43 maç kaçırmış olması beni çok ürkütüyor. Sakatlıklarıyla ünlü bi klüp olduğumuza göre, bu adamın bizde de uzun bi sakatlık yaşaması kesin gibi.

Çevrimdışı Scout

Gomez'i Şahsen İstemiyorum
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 11:59:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen, önce elimizdekinin kıymetini bilip sahip çıkalım

En iyi forvetin satıldı.

En iyi ortasahan sezonu kapadı.

Maçlarına başlamasına 1 ay kaldı.

6 boş pozsiyondan sadece sağ beki doldurdun.

Ya ellerin çok küçük, ya da bizimkiler çok büyük.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

En iyi forvetin satıldı.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı canU

transferlerle erdal torunoğulları ilgileniyor, finans kısmı ile başkan ilgileniyor. elindeki paranın hepsini döküp mü transfer yapmak mantıklı yoksa makul bir bütçe oluşturmak mı?

Makul bütçe ayrı bir nokta çingene ğazarlığı ayrı bir nokta. Sen bu kadar pazarlık yaparak belki 100-200 bin indiriyorsun ama herkesin ağzına sakız oluyorsun, taraftarının beklentisini düşürüyorsun 3bin eksik kombine satıyorsun belki de. Rakibin 11bin satmış geçen sene şimdiden 25bini geçmiş. Biz iki senede 19bin civarında bekliyoruz. Bunlar işte bu işi geniş çaplı düşünmeyle alakalı.

Bu işi yapmak kolay olsa herkes yöbetici olur herkes başkan olur zaten. Senin görevin geniş çaplı düşünüp işleri halletmek ama bizde o da eksik. Bir sonraki seçimde başkan tesislerden sorumlu yönetici olsun mükemmel tesislerimiz olur akla hayale gelmeyecek güzellikte olur ama kulübü genel idaresinde sıkıntılar var.

Çevrimdışı Tolga

Yav hala bütçenin % 60'ını kullanabildiğimizi söylüyorlar.

Tamam yönetimin böyle bir düşüncesi olabilir de bu zorunluluk değil ki.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ayberk

En iyi forvetin satıldı.

Ba nın satılması yeri doldurulmazsa bile çok doğru karardı. 31 yaşında 13 milyona gitti. pirincin hayalini kurarken eldeki bulguru görmüyoruz. Sen bir yaz sezonu ile değerlendirebiliyor olabilirsin. ben yapılan yatırımlarla ve gelecek vizyonu ile bakıyorum olaya. ayrıca bugün kap yok diye geçmişte hiç bir şey yapılmadı anlamına gelmiyor. bunu bir tek ben de söylemiyorum
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/besiktas-transferde-fark-yaratti-iste-son-transferlerin-ardindan-kadro._sto4578305/story.shtml

Çevrimdışı Tolga

Hiç tartışmaya gerek yok.

2 stoper-orta saha-forvet transferleri yapılmak zorunda ve hiçbirinde ıskalama lüksümüz yok.

Sol kanada Quaresma gelecek diye onu yazmadım zaten.

Çevrimdışı acan07

bellushi ne oldu . en son bursadan ayrılmak istiyodu . 1 sene taşır bizi

Çevrimdışı Fr1xsivE

Hangisi mantıklı bilmiyorum ama dzsudzsak varken quaresmayı almanın mantıksız oldugu kesin.

Birde kim ne derse desin polyanacılık yapmaya gerek yok.Bu takıma kaleci , sol kanat , cift yönlü orta saha ( tolgay gibi ) 2 stoper ve forver alınmazsa bence 3. lük basarı olur.

Cünkü anadolu klupleri bile nerden baksan artık 7-8 yabancı ile oynayacaklar ve onlarda illaki gecen seneki türklerinden daha iyi olacak neredeyse 17 takım güclenirken birtek biz yerimizde sayıyoruz.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Tolga

bellushi ne oldu . en son bursadan ayrılmak istiyodu . 1 sene taşır bizi
Cruz Azul'a gitti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2015, 12:14:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba nın satılması yeri doldurulmazsa bile çok doğru karardı. 31 yaşında 13 milyona gitti. pirincin hayalini kurarken eldeki bulguru görmüyoruz. Sen bir yaz sezonu ile değerlendirebiliyor olabilirsin. ben yapılan yatırımlarla ve gelecek vizyonu ile bakıyorum olaya. ayrıca bugün kap yok diye geçmişte hiç bir şey yapılmadı anlamına gelmiyor. bunu bir tek ben de söylemiyorum
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/besiktas-transferde-fark-yaratti-iste-son-transferlerin-ardindan-kadro._sto4578305/story.shtml

Kap bugün değil tam 1 buçuk aydır yok.

Madem bu kadar gelecek odaklı bir vizyonun var oyuncuların kampa yetişmesinin gelecekteki maçları nasıl etkileyeceğini de öngörebilirsin.

O oyuncuyu satmadan daha satma aşamasında yerini dolduracaksın. Oyuncu zaten bu şekilde satılır.

Transfer 3 hafta öncesinden bitmiş olması gerekirdi. En kötü bu kamp başına yetişmiş olması gerekirdi. Bundan sonra yapılacak iyi hamleler sadece iyi hamle olacaktır.

Bu transfer dönemi plansız, stratejik olarak bitik ve tamamen anı kurtarma amaçlı geçmiştir.

Van Persie, Quaresma, Konoplanka peşinde koşarken 2 tane stoperi bitiremeyen biz değiliz.

Hoca bile isyanda hala ısrarla eleştirilere set çekmeye çalışıyorsun. Sene sonu 3. olursak ve gelen oyuncular adaptasyon sorunu yaşarsa bu kez de eldeki olanaklar buydu stat yapıyorduk mu diye savunacaksın?

Eleştirmek taraf olmak demek değildir. Eleştiri kötü bir şey de değildir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Hangisi mantıklı bilmiyorum ama dzsudzsak varken quaresmayı almanın mantıksız oldugu kesin.

Birde kim ne derse desin polyanacılık yapmaya gerek yok.Bu takıma kaleci , sol kanat , cift yönlü orta saha ( tolgay gibi ) 2 stoper ve forver alınmazsa bence 3. lük basarı olur.

Cünkü anadolu klupleri bile nerden baksan artık 7-8 yabancı ile oynayacaklar ve onlarda illaki gecen seneki türklerinden daha iyi olacak neredeyse 17 takım güclenirken birtek biz yerimizde sayıyoruz.
Dzsukdzak boşta değil , bunu atlamayalım. ayrıca vazgeçmiş değiller

Çevrimdışı Tolga

Dün de dedim.

Douglas'ın kiralanması için anlaşıldıysa hemen açıklanmalı.500.000 euro kiralama bedeli olduğu söyleniyor.

Bir de Rhodolfo'yu yanına aldın mı göbeği toparlamış olursun.

Fakat yönetim ilk etapta sadece 1 stoper almayı hedefliyor işte bunu kabul edemiyorum.

Çevrimdışı Ayberk

Kap bugün değil tam 1 buçuk aydır yok.

Madem bu kadar gelecek odaklı bir vizyonun var oyuncuların kampa yetişmesinin gelecekteki maçları nasıl etkileyeceğini de öngörebilirsin.

O oyuncuyu satmadan daha satma aşamasında yerini dolduracaksın. Oyuncu zaten bu şekilde satılır.

Transfer 3 hafta öncesinden bitmiş olması gerekirdi. En kötü bu kamp başına yetişmiş olması gerekirdi. Bundan sonra yapılacak iyi hamleler sadece iyi hamle olacaktır.

Bu transfer dönemi plansız, stratejik olarak bitik ve tamamen anı kurtarma amaçlı geçmiştir.

Van Persie, Quaresma, Konoplanka peşinde koşarken 2 tane stoperi bitiremeyen biz değiliz.

Hoca bile isyanda hala ısrarla eleştirilere set çekmeye çalışıyorsun. Sene sonu 3. olursak ve gelen oyuncular adaptasyon sorunu yaşarsa bu kez de eldeki olanaklar buydu stat yapıyorduk mu diye savunacaksın?

Eleştirmek taraf olmak demek değildir. Eleştiri kötü bir şey de değildir.
pazarlık bir süreçtir, bugün de bitebilir, daha sonra da. hep atladığınız bir şey; UEFA gözlemi altındasın, artık bir adım atarken 10 kere düşünüceksin. 21,5 milyonluk transfer yapma hakkın var ama 20 milyondan fazla zarar etme hakkın yok. seneye 10 milyona düşüyor. ondan sonra artık zarar etme hakkı vermiyor sana, gelirlerinin giderlerden fazla olması lazım yani bol keseden harcama devri bitti. artık plan  yapılırken 100 kere düşünüp yapılacak, bunları gözardı etmeyin