Ba nın satılması yeri doldurulmazsa bile çok doğru karardı. 31 yaşında 13 milyona gitti. pirincin hayalini kurarken eldeki bulguru görmüyoruz. Sen bir yaz sezonu ile değerlendirebiliyor olabilirsin. ben yapılan yatırımlarla ve gelecek vizyonu ile bakıyorum olaya. ayrıca bugün kap yok diye geçmişte hiç bir şey yapılmadı anlamına gelmiyor. bunu bir tek ben de söylemiyorum
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/besiktas-transferde-fark-yaratti-iste-son-transferlerin-ardindan-kadro._sto4578305/story.shtml
Kap bugün değil tam 1 buçuk aydır yok.
Madem bu kadar gelecek odaklı bir vizyonun var oyuncuların kampa yetişmesinin gelecekteki maçları nasıl etkileyeceğini de öngörebilirsin.
O oyuncuyu satmadan daha satma aşamasında yerini dolduracaksın. Oyuncu zaten bu şekilde satılır.
Transfer 3 hafta öncesinden bitmiş olması gerekirdi. En kötü bu kamp başına yetişmiş olması gerekirdi. Bundan sonra yapılacak iyi hamleler sadece iyi hamle olacaktır.
Bu transfer dönemi plansız, stratejik olarak bitik ve tamamen anı kurtarma amaçlı geçmiştir.
Van Persie, Quaresma, Konoplanka peşinde koşarken 2 tane stoperi bitiremeyen biz değiliz.
Hoca bile isyanda hala ısrarla eleştirilere set çekmeye çalışıyorsun. Sene sonu 3. olursak ve gelen oyuncular adaptasyon sorunu yaşarsa bu kez de eldeki olanaklar buydu stat yapıyorduk mu diye savunacaksın?
Eleştirmek taraf olmak demek değildir. Eleştiri kötü bir şey de değildir.