2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933500 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

harika transfer van persie 14/15 sezonunda 31 maça çıkmış 12 gol atmış 3 asist yapmış

berbat  transfer mario gomez ise 32 maça çıkmış 10 gol 4 asist yapmış.

Çevrimdışı doganay

böyle genelleme yapmak dogru olsa hersey cok kolay olur.

Van Persie baska.

Gomez'i özellikle son yillarda iyi takip edenler geriledigini de görebilirler.

ayrica Gomez hic bir zaman abartildigi kadar iyi bir Oyuncu degildi.

Gerilemese zaten Turkiye ligine gelir mi adam, ama gelince cikis yapmiyacagi anlamina gelmez.
Sonucta burasi ne Almanya ne de Italya ligi, sakatlik yasamadigi taktirde rahatlikla yeterli duzeyde oynar.

Çevrimdışı doganay

harika transfer van persie 14/15 sezonunda 31 maça çıkmış 12 gol atmış 3 asist yapmış

berbat  transfer mario gomez ise 32 maça çıkmış 10 gol 4 asist yapmış.

Ayrica Italya ligi cok sert forvetleri bitiren bir ligtir. Kolay kolay basarili olunamiyor orda , bunuda goz ardi etmemek lazim.
Turkiye rahat gelir.

Çevrimdışı aa1903

her sezonu ayni basariyla tamamlayamayabilirsin. Van Persie de cok istikrarli bir Oyuncu olmayabilir ancak oynadigi zaman fark yaratma ihtimali yüksek.

Performansi sadece Istatistiklere baglamayalim. Persie ile Gomez arasinda büyük fark var.

persie ile gomez arasındaki büyük fark ancak yaş farkı olur. kalite olarak aynılar, ikisinin de birbirine üstün olan özellikleri var, farklı tipteler. van persie'nin harika, gomez'in berbat transfer şeklinde aktarılmasına cevaben yazdım. sadece sana karşı değil. yanlış anlama.

Çevrimdışı Logins1903

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/134343/besiktas-teklifini-yapti hanı bu adamla anlasılmıstı kımın ne yapitıgı soyledi belli degil bu is yatar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biliç Çiko için 9 m euro resmi teklif yapmış, tam bir süzme birde  bunu havalanlarından yolcu ettiler. Küfürü basacam şimdi 10 tane uyarı mesajı alacam , öğlen öğlen cinlerini tepesine çıkarıyor insanın.
hakkaten gıcık ediyo kabak tadı verdi yaptıgı kurtulduk allahtan bilicten iyi bütce vermisler adama yardırıyo

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

hakkaten gıcık ediyo kabak tadı verdi yaptıgı kurtulduk allahtan bilicten iyi bütce vermisler adama yardırıyo

Tolgay yerine 3 ü 1 arada kahve içti ama

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay yerine 3 ü 1 arada kahve içti ama
  :ok: :ok: :ok: :ok: aynen tolgayı alamadı çok iyi oldu

Çevrimdışı Sarp

Ben bu transfer konusunda Bilic bey'e çok kızamıyorum, neden;
Ben yollarımızın kesiştiği oyuncuları geçen sezon Bilic'in seçtiğini düşünüyorum.
Ne tekim bizimkilerin bir B planı olmayışından ve hala transfer göremediğimizden
yürütülen ortak akılın ürünlerine saldırıyor iki tarafta.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Easthanbool

bu tamamen kesinlikle fake arkadaşlar inanmayın

Aynen Faikmiş twitide sildi zaten :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı worns

Epeydir forumu takip ediyorum ama genellikle yorum atmazdım. Gündemi takip etme amacıyla göz atardım. Fakat Gomez tartışması Giriş Yap'a tıklamam gerektiğini hissettirdi. :)

Gomez hemen herkesin fikir sahibi olduğu yıllarca Avrupa'nın birinci sınıf hücumcuları arasında yer alan bir isim. Bayern'deki son yılı ve Fiorentina'daki iki sezonunda gözle görünür bir düşüş olduğu aşikar ama gelen yorumların bazıları Fiorentina kariyerinin tam anlamıyla takip edilmeden yazıldığını düşündürüyor. Oyuncu benim en sevdiğim oyunculardan biridir, Serie A döneminde de çoğu geçen sene bir çok maçını seyrettim.

Gomez en son geçen senenin başında maç kaçırmasına neden olacak sakatlık yaşadı. Sakatlıklarla geçen döneminin ardından fiziksel olarak da toparlandığını gördük. Çok sayıda önemli gole imzasını attı ki bu gollerin çoğu fiziksel performans ile gol sezisinin birleşimiydi. Kupada Roma deplasmanında attığı goller bir yana oyuna da damgasını vurmuştu ve bahsettiğimiz maçın üzerinden çok az zaman geçti.

Gomez fiziksel olarak çöküş yaşayacak yaşta değil. Sakatlık sorunlarının kronik olduğuna dair bir bilgi de yok. Ayrıca Gomez yaşın en azın sorun teşkil edeceği santrafor tiplerindendir. Fiziksel olarak güçlüdür, fazla hızlı değidir ancak pozisyon alma, oyun bilgisi çok yüksektir. Bu anlamda klasik İtalyan santraforlarına benzer. 35-36 yaşına geldiğinde bile katkı verecek bir oyuncu olabilir. Bu işleri 30'dan sonra yapmaya başlayıp hala sürdüren Luca Toni vbnden de çok daha kalitelidir. Son vuruş yeteneği hakkında fazla konuşmaya gerek yok sanırım.

Bizim seviyemizde takımlar için her durumda harika bir transfer olur. Fiorentina'nın elden çıkartmaya sıcak bakmasının nedeni yıllık maaşının yüksekliğinden başka bir şey değil. Yoksa sakatlık döngüsünden sıyrıldığında 32-33 yaşında gelse bile hala ilgi çekici bir oyuncu olacaktır.

Umarım alırız. Demba Ba'dan farklı olarak elimizdeki tüm hücumculara mental katkısı da olacaktır.

Maliyetinin de çok düşük olmasını beklemiyorum açıkçası. İsmi önceden de geçmişti ancak gücümüzün yeteceğini düşünmüyordum. Takımda Almanca konuşan ciddi sayıda oyuncu olması da işimizi kolaylaştırabilir belki.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

foto fake italyan bir kıza ait sanırım türk kızı da alıp uğurluyoruz yazmış. tumblr'de eski bir fotograf..gerçekliğinden emin olamadığınız fotoyu yaymak yerine google görsellerde aratın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Küyarejma bu hafta gelir bence. Evren'e göre de zaten otel odasında yatağının başındaki çikolatası bile hazırmış :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

Gomezi renkliler almış olsa bizde şuan RVP ile görüşüyor olsak RVP tü kaka Gomez en iyi forvet olurdu malesef biz böyleyiz
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ALDENYX

Şöyle bir şey var

https://twitter.com/GulsahLena/status/621236445500571648
[/quote

dünde 15:30 da Q7 bindirmişleri birileri UÇAĞA hala saatin 21.30 olmasını bekleniyor.....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Epeydir forumu takip ediyorum ama genellikle yorum atmazdım. Gündemi takip etme amacıyla göz atardım. Fakat Gomez tartışması Giriş Yap'a tıklamam gerektiğini hissettirdi. :)

Gomez hemen herkesin fikir sahibi olduğu yıllarca Avrupa'nın birinci sınıf hücumcuları arasında yer alan bir isim. Bayern'deki son yılı ve Fiorentina'daki iki sezonunda gözle görünür bir düşüş olduğu aşikar ama gelen yorumların bazıları Fiorentina kariyerinin tam anlamıyla takip edilmeden yazıldığını düşündürüyor. Oyuncu benim en sevdiğim oyunculardan biridir, Serie A döneminde de çoğu geçen sene bir çok maçını seyrettim.

Gomez en son geçen senenin başında maç kaçırmasına neden olacak sakatlık yaşadı. Sakatlıklarla geçen döneminin ardından fiziksel olarak da toparlandığını gördük. Çok sayıda önemli gole imzasını attı ki bu gollerin çoğu fiziksel performans ile gol sezisinin birleşimiydi. Kupada Roma deplasmanında attığı goller bir yana oyuna da damgasını vurmuştu ve bahsettiğimiz maçın üzerinden çok az zaman geçti.

Gomez fiziksel olarak çöküş yaşayacak yaşta değil. Sakatlık sorunlarının kronik olduğuna dair bir bilgi de yok. Ayrıca Gomez yaşın en azın sorun teşkil edeceği santrafor tiplerindendir. Fiziksel olarak güçlüdür, fazla hızlı değidir ancak pozisyon alma, oyun bilgisi çok yüksektir. Bu anlamda klasik İtalyan santraforlarına benzer. 35-36 yaşına geldiğinde bile katkı verecek bir oyuncu olabilir. Bu işleri 30'dan sonra yapmaya başlayıp hala sürdüren Luca Toni vbnden de çok daha kalitelidir. Son vuruş yeteneği hakkında fazla konuşmaya gerek yok sanırım.

Bizim seviyemizde takımlar için her durumda harika bir transfer olur. Fiorentina'nın elden çıkartmaya sıcak bakmasının nedeni yıllık maaşının yüksekliğinden başka bir şey değil. Yoksa sakatlık döngüsünden sıyrıldığında 32-33 yaşında gelse bile hala ilgi çekici bir oyuncu olacaktır.

Umarım alırız. Demba Ba'dan farklı olarak elimizdeki tüm hücumculara mental katkısı da olacaktır.

Maliyetinin de çok düşük olmasını beklemiyorum açıkçası. İsmi önceden de geçmişti ancak gücümüzün yeteceğini düşünmüyordum. Takımda Almanca konuşan ciddi sayıda oyuncu olması da işimizi kolaylaştırabilir belki.

Kapalı savunmalarda mesela doğru dürüst pozisyon bulamadığımız zamanlarda kendine pozisyon yaratıp bir şekilde golü bulur mu? zenci yırtıcı kendi ekmeğini çıkaran forvet tanımına uyuyor mu? bu tanıma uymuyorsa genelde önyargı oluyor :D

Çevrimdışı aa1903

Kapalı savunmalarda mesela doğru dürüst pozisyon bulamadığımız zamanlarda kendine pozisyon yaratıp bir şekilde golü bulur mu? zenci yırtıcı kendi ekmeğini çıkaran forvet tanımına uyuyor mu? bu tanıma uymuyorsa genelde önyargı oluyor :D

kapalı savunmalara karşı oynayabilecek tipte zaten. öyle 3 kişiyi geçip gol atmaz ama topun nereye ineceğini sezer. tabii çoğu kişi attığı gole beleş der sonra.

Çevrimdışı safa burak

Demba ba da pek bu tanima uymuyordu ama foruma sorsan demba ba yi niye sattik der

Çevrimdışı Ayberk

Mart'ta havlu atmis oluruz coktan.
seyircinin havlu atması, taraftarın da havlu atacak anlamına gelmez
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 12:27:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gomezi renkliler almış olsa bizde şuan RVP ile görüşüyor olsak RVP tü kaka Gomez en iyi forvet olurdu malesef biz böyleyiz

Olaya böyle de bakmaya gerek yok bence ortadan bakmak lazım.

Her açıdan riskli ama tutarsa çok iyi olacak bir transfer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Atakan kurt icin son birkac saat.

Bugun de kap gelmezse cok pis rezil olacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Olaya böyle de bakmaya gerek yok bence ortadan bakmak lazım.

Her açıdan riskli ama tutarsa çok iyi olacak bir transfer.
Eğer eski formuna kavuşabilirse cidden gücüyle yıkar ortalığı ama o kadar sakatlıktan sonra o diz aynı mıdır artık o çok önemli

Ama Halen daha diyorum adam kendi etrafında dönüşü ile dünyanın kendi etrafında dönüşü yarışır :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.