Siz Yönetici olarak 1 asist yapıyor 84 top eziyor derseniz Q7 seven Beşiktaşlıda buna karşı cephe alır,ben bunu vurguladım.
Ben Hiç bir yazıda topu topu 50 iletim var,Q7'yinin menejerliğini yapmadım.İletilerimi oku,Körü körüne Q7 savunan ve karşı çıkanlar bu ortamı bozuyor diye yazım var
Sen beni neden yunus emre'nin safhına kattın Hayırdır ? Bir tane Ortam geren yazım var ise en son Çağrı ile konuşmamda var,Onuda bu sebeble uyardım sen böyle yaparsan senden cesaret alan adam daha ağır konuşur ortam gerilir yapmayın diye
Sizler Q7 Beşiktaş'ın topçusu Bundan sonra hakaret-Argo Yayınlar silinecek dediniz o anlamda iletimi alıp kopyalamışsın Size yardım sağlıyoruz Birde beni kamuoyu yapmak gibi basit-alakasız bir suçla suçluyorsun.Sistem yöneticileride eleştiride sınırı bilicekler onlar diğerlerinden daha dikkatli olacaklar.''1 asist yapıyor 84 top eziyor'' bunlar Renkli ağızıdır
2 kişi şikayet ettim Yönetimle ilgili saygısızlık olduğunu düşündüğüm için.Benimle ilgili Tek Şikayet varsa Koyun ortaya ?
Ayrıca biz çağrı ile konuştuk kimse kimseye gerilmedi bile. İletilerin tamamını okuyun ondan sonra hareket edin sizden ricam bu
burda bir asist yapıp 84 top eziyor demesinin neresinde hakaret var bunu anlamadım
sen kim oluyorsunda bu forumun yöneticisini uyarma hakkını kendinde buluyorsun bunu anlamadım
ortam gerilirse bunun önlemini alacak olanda biziz
sen kimsin bu forumun bir yöneticisini renkli olmakla suçluyorsun ve ayar vermeye çalışıyorsun
@BlackEagle132