2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12933388 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Millet gülüp geçiyor ama İbra  :)
İbra Milan a bile gitmedi ise bize gelmez
o Amerika ya gidecek

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

İbrahimoviçin gelmesi için kafadan yıllık 8 milyonu çıkaracaksın. Lukakunun gelme ihtimaliyle aynı bana kalırsa o kadar düşük.

Çevrimdışı Tugay

Abi ben bile biraz güldüm şu an :D ama inşallah haklısındır

ibra olayı doğru ama ütopik birşey.

Çevrimdışı Necmi

Siz Yönetici olarak 1 asist yapıyor 84 top eziyor derseniz Q7 seven Beşiktaşlıda buna karşı cephe alır,ben bunu vurguladım.
Ben Hiç bir yazıda topu topu 50 iletim var,Q7'yinin menejerliğini yapmadım.İletilerimi oku,Körü körüne Q7 savunan ve karşı çıkanlar bu ortamı bozuyor diye yazım var  :money: Sen beni neden yunus emre'nin safhına kattın Hayırdır ? Bir tane Ortam geren yazım var ise en son Çağrı ile konuşmamda var,Onuda bu sebeble uyardım sen böyle yaparsan senden cesaret alan adam daha ağır konuşur ortam gerilir yapmayın diye  :akuma:
Sizler Q7 Beşiktaş'ın topçusu Bundan sonra hakaret-Argo Yayınlar silinecek dediniz o anlamda iletimi alıp kopyalamışsın Size yardım sağlıyoruz Birde beni kamuoyu yapmak gibi basit-alakasız bir suçla suçluyorsun.Sistem yöneticileride eleştiride sınırı bilicekler onlar diğerlerinden daha dikkatli olacaklar.''1 asist yapıyor 84 top eziyor'' bunlar Renkli ağızıdır  :money: 2 kişi şikayet ettim Yönetimle ilgili saygısızlık olduğunu düşündüğüm için.Benimle ilgili Tek Şikayet varsa Koyun ortaya ?
Ayrıca biz çağrı ile konuştuk kimse kimseye gerilmedi bile. İletilerin tamamını okuyun ondan sonra hareket edin sizden ricam bu  :)
burda bir asist yapıp 84 top eziyor demesinin neresinde hakaret var bunu anlamadım
sen kim oluyorsunda bu forumun yöneticisini uyarma hakkını kendinde buluyorsun bunu anlamadım
ortam gerilirse bunun önlemini alacak olanda biziz
sen kimsin bu forumun bir yöneticisini renkli olmakla suçluyorsun ve ayar vermeye çalışıyorsun @BlackEagle132

Çevrimdışı kadir137

Bi de şu var. Şu durumda o kadar bütçe ayrılmalı mı forvete

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı talha

ibra olayı doğru ama ütopik birşey.
İbra nın bonservisi 5.5 m Psg maaş artı diğer bonuslarından kurtulmak istiyor satabiliriz dediler tabi İbra ben kalıcam derse kimse de niye kalıyorsun demez orada ama İbra zaten haki hazırda öküz gibi para kaldırmış ve kaldırıyor buralara öyle beşe falan gelmez en az onbeş ki yirmili bir rakama kesinlikle çıkacaktır yani o iş olmaz ayrıca o kadar parada ayrılması olmaz

Çevrimdışı Tugay

İbra Milan a bile gitmedi ise bize gelmez
o Amerika ya gidecek

Milan yıllık 10 verdi yarısı vergi tabiki gitmez.Fransa'da yıllık 15 alıyor ne kadarı vergi bilmiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Bu arada yunus Emre diyordu ya niye sadece beni aldınız moderasyona beni de almışlar kaç gündür ama burada des bile etmedim nedense yazmak istedim öylesine :D

Bu arada tam olarak ne işe yaradığını da çözemedim izleniyormuşum öyle izlemelik bir tipte değilim yani gidin kate upton falan izleyin :D

iki defa hakaret bir kezde küfürlü ifade devamı gelince aslında moderasyon hafif kalmış :D @talha

Çevrimdışı talha

iki defa hakaret bir kezde küfürlü ifade devamı gelince aslında moderasyon hafif kalmış :D @talha
Günlük haller şu sıralar çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz onun verdiği stres te var birde transfer yapmıyoruz Quaresma olayıyla tavan yaptım ama sinirlerim yatıştı artık olmaz kolay kolay

Çevrimdışı alimm

artık kap gelmemiş olsada Douglas (dnipro'lu) ile Rhodolfo  ya geldiler gözüyle bakıyorum..

9  numara için ismi geçenlerin hepsi belli bir seviye üstü olmasından dolayı şu an ki belirsizlik beni çok ta tedirgin etmiyor...

sol taraf için Q7 ve macar arasında ciddi bir şekilde uçurum olduğunu düşünüyorum ; bize yapacağı katkı yönünden. bu yüzdendir ki ilk açıklanmasını isteyeceğim MACAR dır..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

Milan yıllık 10 verdi yarısı vergi tabiki gitmez.Fransa'da yıllık 15 alıyor ne kadarı vergi bilmiyorum.
Vergi kulüpten çıkıyormuş adam net 14 kazanıyor varın gerisini siz düşünün bu adam en az on da imza parası ister :)

Çevrimdışı baro19

Britosla anlaşılmış.Kulübüyle anlaşılmaya çalışılıyormuş.

Çevrimdışı talha

Ayrıca adamın sırf Şampiyonlar ligine bağlı olarak kazandığı bir de reklam gelirleri varmış az önce adamın kazancına baktımda bizim takımın değeri kadar nerdeyse :D

Çevrimdışı Tugay

Vergi kulüpten çıkıyormuş adam net 14 kazanıyor varın gerisini siz düşünün bu adam en az on da imza parası ister :)

Adam takım bütçesi gibi ama hakediyor.İşin kötü tarafı Şampiyonlar ligi kazanamadan emekli olacak.  :)

Çevrimiçi Mehmet57

Reis gelsin, affetmez.

1:36'da Hollanda'ya, 2:57'de Milli takimimiza attigi goller nekadar klas oldugunun gostergesi.

Çevrimdışı Necmi

son hafta küfür hakaret ve aşağılayıcı üslup kullanmaktan 5 kişinin forumla ilişkisi kesildi
ve bir çok arkadaşın attığı mesajlar moderasyon onayına alındı aslında bunlarında çoğu
ihracı gerekiyordu. Arkadaşlar tekrar uyarıyorum bu forumda küfür hakaret ve aşağılayıcı ve alaycı
üslup ceza gerektirir bu Beşiktaşa yönelik olduğunda direk forumla ilişkisi kesilir.
Yöneticilere karşı olan tavırlarınızada dikkat edin yöneticiye ayar vermeye falan çalışmakta direk
üyelik iptali gerektirir.

Beşiktaşlıya yakışır üslup içersinde yazılarınızı yazın hiç birimiz üzülmeyelim

Çevrimdışı Necmi

Günlük haller şu sıralar çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz onun verdiği stres te var birde transfer yapmıyoruz Quaresma olayıyla tavan yaptım ama sinirlerim yatıştı artık olmaz kolay kolay

neyse cezanın bitmesine bir gün kalmış tabi tekrar bir şeyler yapmazsan :evillol:

Çevrimdışı talha

neyse cezanın bitmesine bir gün kalmış tabi tekrar bir şeyler yapmazsan :evillol:
Herşey Quaresma fa bitiyor :D

Çevrimdışı Deniz

Günaydın bol kapli gunler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

günaydın artık bugun bir transfer yoksa KAP dayanmıyor artık
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kadir G.

Kim yazmıştı eli yüzü düzgün futbolculara yöneliyoruz diye? Öyle.

Çevrimdışı Renton

Bugun artik kap gelsin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere Günaydın ,

Kaplar kacaklar bayramdan sonraya kalır gibime geliyor benimde artık. Başkan bayram harçlığı vermemek için bu yönteme başvurmuş olabilir.  :ishock:

Çevrimdışı kaanzor

Herkeslere Günaydın ,

Kaplar kacaklar bayramdan sonraya kalır gibime geliyor benimde artık. Başkan bayram harçlığı vermemek için bu yönteme başvurmuş olabilir.  :ishock:

Günaydın sizede

Ben hala umutla bayram hediyesi 2 kap bekliyorum bugün  :icool:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

Ogün bugün değil beyler boşuna beklemeyin :D