2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940336 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

onun sözleşmesinde sadakat bonusu yok rvp ydi o  :tabe:

Var.

Çevrimdışı talha

onun sözleşmesinde sadakat bonusu yok rvp ydi o  :tabe:
Var diyorlardı nerede duydum hatırlamıyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Logins1903

kardesim sadakat bonusu felan yapan sadece rvperside vardi milletin uydurması gomezi alamazlar maliyet yetmez bonserivissiz verirleri gsden 9 milyon istediler akıl var mantık var biz yarın kı bomba bence de sutter senol gunesin aradigi adam pivot

Çevrimdışı Ersoy

Öğlen uyandığımda Gomez'in KAP'a bildirilmiş olmasını istiyorum.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

transfer yapmayacağız bu sezon transferlerimiz oğuzhan kerim cenk eslem desinler biz de rahatlayalım kap beklemekte kanser olduk

gomez de yatar gibi geliyor bana ndoye ye dönerler forvetle uğraşırken douglas la rhodolfonun kulüpleri arıza çıkarır ya anlaşın ya da oyuncunun aklını karıştırmayın diye

macar da elden bi şekilde kaçar quaresma ndoye transferleriyle kapatırız tosic ersan pedro milo atiba necip stoper oyanayabiliyor zaten derler

o arada stat gs maçına da yetişmez ve yönetim yeni seçimle değişir olan bize şenol hocaya olur. nasıl senaryo  :halay:

Çevrimdışı drmmm

HAYIRLISI OLSUN    :bandit:

Çevrimdışı Logins1903

DOGUHAN ellerine saglık kardesim sezonu ozetlemissin. yarınkı bomba club bruggedeki de sutter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum.

Dışardan bir resim koymak istediğinizde "ek dosya" olarak değilde doğrudan link verip img seçeneğini seçerseniz daha kolay olur :)

Ek dosya olarak koyduğunuzda besiktasarena.com yazısı resmi bozuyor :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı drmmm

DZSUDZSAK yerine Q7 geliyor...

REMMY yerine GOMEZ geliyor..

ne umduk ne bulduk.. Artık hayırlısı olsun diyelim.. Daha gelecekleride muamma .. :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

ne umduk ne bulduk.. Artık hayırlısı olsun diyelim.. Daha gelecekleride muamma .. :s20:
Ben zaten ikisini de beklemiyordum  :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Gomez neysede diğeri çok büyük başarısızlık olacak.

Çevrimdışı drmmm

Eeee peki stoperimiz belli mi ?

Şu geliyorduda olmadı bu geliyor filan ... ????  kim stoperimiz   :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez neysede diğeri çok büyük başarısızlık olacak.

"SIFIR" olacak Rüzgar'ın deyimiyle :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

arkadaş bu transfer döneminde duyumcudan da spor muhabirinden de nefret ettim tek amaçları popülizm yapmak gram bilgileri yok baksana yukardaki resimde yorumun altında nası yalvarmış biri doğrumu diye amaçları böyle ego tatmini yapmak Lig TV spikeri Atakan bile takımın 24 saat yanında olmasına rağmen quaresma gundeme hiç gelmedi dedi ertesi gün sildi twetini

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 02:11:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abiler bişeye dikkatinizi çekmek istiyorum.

Dışardan bir resim koymak istediğinizde "ek dosya" olarak değilde doğrudan link verip img seçeneğini seçerseniz daha kolay olur :)

Ek dosya olarak koyduğunuzda besiktasarena.com yazısı resmi bozuyor :)

O yüzden çalamıyorlar ama  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gomez yarın KAP'ta olsun  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 02:12:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ibra'yı alalım :D

3 milyon kulübe 7 milyon yıllık  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Ortasaha için algı yaratsak aslında hiç fena olmayacak. Bana orası hiç güven vermiyor. Tolgay-Atiba sene sonuna kadar gitmez.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez yarın KAP'ta olsun  :ok:
Beklemekten şimdiden yoruldum.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı genki1914

Gomez bitti mi yuzde 90 yarin sabah mi yeter be kardesim bi transfer gorelim artik !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O yüzden çalamıyorlar ama  :D

Abi dışardan bi foto dedim örnek; yeniinönü, haber kartalı vs :D

Çevrimdışı GÖRKEM

ya cok pasif bir Yönetim var ya da Sampiyonlar Ligi Faktörü Oyuncularin Türkiye'ye gelmesinde cok büyük bir etken.

ikisi de olabilir tabi ki.

Çevrimdışı aa1903

geçen sene en önce sağ bek alınacak diye beklerken arsenal maçında ismail sağ bek oynadı diye transfer yapmamışlardı. bu sene de mustafa pektemek antremanda gol attı diye santrafor almıyoruz derlerse şaşırmam  :D