2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

Mario Gomez, Beşiktaş'tan haftalık 75 bin Pound kazanacak. (Di Marzio)

Bu rakam yilda 3.9 milyon Pound, yani yaklasik 5.5 milyon Euro yapiyor. Inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Rakip takımların transferleri Spor Toto Süper Lig kısmında konuşuyoruz arkadaşlar.
Buna uyun arkadaşlar.

Sonra neden mesajım siliniyor demeyin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Gomez, son 2 sezonda 6 kez sakatlandı.
47 maçta forma giyerken toplamda 247 gün (8.2 ay) süren sakatlıkları yüzünden 53 maçı kaçırdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:47:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yıllık 5 verilmez zaten veremeyiz rahat olun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yıllık 5 m euro veremeyiz zaten.

Taş çatlasa 3.5 m euro veririz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Buna uyun arkadaşlar.

Sonra neden mesajım siliniyor demeyin.
Bence de Eğer silen birisi varsa 2 kez düşünün rakip takım mesajları bizim transfer başlığında olmasın...!

Çevrimdışı Türkay

5 in üstüne 2 daha koyar Ibra yı getiririm :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 00:52:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün bu arada şöyle bir şey dendi.

Şenol Güneş'in geldiğinden beri transferini en çok istediği oyuncu Balasz Dzsudzsak.

Yani şimdi olmasa da zorlanmaya devam edilecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Demba ba'nin bonservisi bu adamin yillik ücretine gidecekse vay halimize.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

5 in üstüne 2 daha koyar Ibra yı getiririm :bandit:

Türkay  valla sen  harcanıyorsun buralarda.  :D

Çevrimdışı Gorgaze

Şenol Güneş'in geldiğinden beri transferini en çok istediği oyuncu Balasz Dzsudzsak.

Kim dedi kardeşim ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çağrı bana sanki bu iş devre arası olacak gibi geliyor.

Çevrimdışı Sedat C

Bir tek umudum var, başkanın quaresmayı alacaz derken dzsudzsak'ta fiyat indirtmesi. (geçen seneki ba kronik sakat demesi gibi) yoksa bu sene sinir krizine devam.

Çevrimdışı Factatum

Haydi Porto zorluk ve sıkıntı bekliyoruz senden. Quaresma için 3M Avro'dan az istenmez.  :evillol:

Çevrimdışı F1903

Ismail Er'in Ersan ile ilgili tweet'ine soyle bir cevap yazmistim;

'Cin'de transfer sezonu 2gun sonra bitiyor. Ismail Air bence son ucuslarini yapiyor.Bir kere de dogru soyle be adam!'

3 dakika gecmeden blokladi beni.

Adam hem yalanci hem de twitter aleminin en hizli blokcusu  :lol: :D

Çevrimdışı mert_

rvp'ye yıllık 5 milyon vermemişlerken gomez'e hiç vermezler :D

Çevrimdışı Gorgaze

Bir tek umudum var, başkanın quaresmayı alacaz derken dzsudzsak'ta fiyat indirtmesi. (geçen seneki ba kronik sakat demesi gibi) yoksa bu sene sinir krizine devam.

Boyle birşey bana hiç mantıklı gelmiyor macarı kulubunun satmaya niyeti yok ki, fiyat düşürsünler. ama tam tersi olabilir macarı kullanıyor belki portaya karşı fiyat düşürmek için  :D bu sanki daha mantıklı.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Türkay

Türkay  valla sen  harcanıyorsun buralarda.  :D

2016 da başkanlığa aday olacağmda yaşım yetmiyor abi :D

Çevrimdışı Logins1903

ben hala q7 yle 1+1 senelık sozlesme yapcaniza gidin 3-4 milyona dzuzdasck alın akıllı mantıklı degılmı be kardesiim

Çevrimdışı BlackEagle132

Hala kadrolara dzsudzsak yazanlar var  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Gecen gün dedim ya rüyamda Macar ı töre olarak gördüm devre arası icin imzaya ikna oldu diye bana güvenin bu is bitti  :halay:

Çevrimdışı Sedat C

Boyle birşey bana hiç mantıklı gelmiyor macarı kulubunun satmaya niyeti yok ki, fiyat düşürsünler. ama tam tersi olabilir macarı kullanıyor belki portaya karşı fiyat düşürmek için  :D bu sanki daha mantıklı.

Macarı kulübü satmak istemiyor ama macarda kalmak istemiyor. 6 ay sonrada sözleşmesi bitecek. Ya bedavaya gidecek, ya satacaklar. Bu zamana kadar hep futbolcuyla anlaşıldı kulübü ile anlaşılacak deniyordu. Kuvvetli ihtimal böyle.
Ya da senin dediğin doğru, o zamanda Allah bize sabır versin diyorum  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı atalay

12 yılda değişen tek şey kiloları.  :kop:

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 01:12:42 ALI RIZA ]

Çevrimdışı beshicktush

Çok büyük ihtimalle bu sezon ilk 11 de bu yüzleri göreceğiz.