2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941175 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Gomez'e o kadar verilmez. Veremeyiz. Şurda Macar'a 3 4 bonservis vermeyelim diye Q7 alıyoruz.  Yıllık 5.5 milyon Gomez'e mi vericez?

Sen 5 milyon 500 bin yuro? Sen? milyon? Sen? Sen bu kadar parayi naptin :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan7738

Selamın Aleyküm ben geldim

Çevrimdışı Tolga

Çok büyük ihtimalle bu sezon ilk 11 de bu yüzleri göreceğiz.

Evet en olası kadro bu gibi.

Gerçi ben belli bir haftadan sonra solda Olcay'ı görürüz diye düşünüyorum da bakalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı guney_k

ya fikret orman'nın yıllık 5 milyon euro vereceğine inanıyor musunuz harbiden  :evillol: en fazla 3 milyon
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 01:14:49 guney_k ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar Gomez'e verecegimiz max. ücret 3.5 m € rahat olun. O da bonservissiz alacagimiz için veriyoruzdur.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Selamın Aleyküm ben geldim

Ve aleyküm selam hoş geldin belki uğur getirirsin
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Serkan7738

Ve aleyküm selam hoş geldin belki uğur getirirsin

niye yav noldu uğursuzmu burası  :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

niye yav noldu uğursuzmu burası  :D

Şiddetli KAP çarpıntısı çekiyoruz  :evillol:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı laoban

Transfer sezonu bitmeden daha konusmayacagim bittiği zaman görüşürüz arkadaşlar. Herkese iyi geceler

Çevrimdışı Paolo Maldini

Başkan 5.5 filan vermez verse de 4 yıla filan böler

Çevrimdışı Kemal

Adama bonservis ödemeyeceksiniz 2 yılda 10 m euro maaş vereceksiniz,  normalde 3.5 maaş alacaktı 7 eder 2 yılda,  kısaca 3 veya 4 m da bonservis gibi maaş ödenmiş olacak adama , bu adam 30 m euroya Bayerne 15.5 milyon euroya italyanlara satıldı , bir ara piyasa değeri 42 m euroydu,  29 yaşında adamı 4 m euroya alıyor gibiyiz 3.5 maaşla , bunu hesaplamak çok mu zor güzel kardeşlerim ve abilerim ? Niye bonservissiz 5 vermeyelim , fener Rvp ye bonservis verdi ve maaşı 4.9 , yanlış karşılaştırma yapıyorsunuz .

Çevrimdışı Serkan7738

Şiddetli KAP çarpıntısı çekiyoruz  :evillol:

ozaman bende ona bi çare bulamam kap için yarın akşamı bekliyceksiniz :) bizim kaplarımız genelde hep akşam saatlerinde gelir 17:00 civarı falan  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Var mı bişeyler gençler ve kendini genç hisseden kartal yürekliler? :naughty:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat C

12 yılda değişen tek şey kiloları.  :kop:

goals ? skills ? assists?

10 dk'lık videoda 2 tane golü var. Bir tane asisti geçtim doğru pası bile yok, her zamanki topu ezmeler, artistik hareketler ve malum sonuç topu kaptırmalar. Hala bu adamın değiştiğini düşünen varsa bir şey diyemeyeceğim.

Çevrimdışı Kemal

Bu gecede herkesten Ersani Çine yollama ve gelen parayla veli yerine onlibero transfer performansi bekliyorum kartal kardeşlerim abilerim :D :)

Çevrimdışı Savaş

Adama bonservis ödemeyeceksiniz 2 yılda 10 m euro maaş vereceksiniz,  normalde 3.5 maaş alacaktı 7 eder 2 yılda,  kısaca 3 veya 4 m da bonservis gibi maaş ödenmiş olacak adama , bu adam 30 m euroya Bayerne 15.5 milyon euroya italyanlara satıldı , bir ara piyasa değeri 42 m euroydu,  29 yaşında adamı 4 m euroya alıyor gibiyiz 3.5 maaşla , bunu hesaplamak çok mu zor güzel kardeşlerim ve abilerim ? Niye bonservissiz 5 vermeyelim , fener Rvp ye bonservis verdi ve maaşı 4.9 , yanlış karşılaştırma yapıyorsunuz .
Abicim vermesine veririz tabikide ama o kadar bütçemiz olduğunu sanmıyorum tek bi adam için. Dediğim gibi Q7 Macar'dan ucuz diye Macar'ı almıyorken Başkan bu kadar bağlamaz bi adama. Tam kumar olur bu kadar para. Gerçi belli de olmaz bizim işlerimiz, görücez bakalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lineup'a göre 2015-2016 sezon kadromuz ?

Çevrimdışı Ayberk

Dinamo sözleşme yenilemek istiyor Dszudszak ile, teklif yapıldı. olabilecek satış için istediği bonservis bedelini kimse bilmiyor. konuşulan bir 4,5 milyon var ortada onun haricinde bir şey yok
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Serkan7738

Yeni stoperlerimizi unutmuş :)

Çevrimdışı TALAT

Dün bu arada şöyle bir şey dendi.

Şenol Güneş'in geldiğinden beri transferini en çok istediği oyuncu Balasz Dzsudzsak.

Yani şimdi olmasa da zorlanmaya devam edilecektir.

bi saat yoktum.
macarla ilgileniyoruz ikisi beraber gelecek saatleri geldi mi :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Savaş

Muhtemelen bu olcak bir tek stoper değişir o kadar. Şöyle bi bakınca sanki fena da değil gibi geldi gözüme. Çok mu humanistim ki :D

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Serkan7738

bi saat yoktum.
macarla ilgileniyoruz ikisi beraber gelecek saatleri geldi mi :D

yok daha erken onun için

Çevrimdışı atalay

Gomez yatmış; malum saatler.  :D

İyi geceler.