Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rakipler maç yapıp duruyor biz daha gram yol kat edemedikfenerin ba sı simdi gol atmıs baktım bak adamlar kafa golu atıyor bana hep bu mesjalar:)
fener sezonu erken açıyor o nedenle maçlarını erken oynuyor.
Hadi Bayern de Robben ,Ribery vardı çok attı tamamda bu adam Stuttgartda da leblebi gibi atmış bitiricilik açısından şüpheye düşülecek bir adam değil.Sakatlık ise Van Persie de o açıdan sağlıklı değil.Çok fahiş paralarında verilmeyeceğini bildiğim için Bence Gomez
gsdemi oyle? onlar cl direk gitmiyormydu?
gs direk gidiyor.hamza öyle tercih etmiş.
Ben o parayı Gomez e vereceğime Remy e veririm açıkçası.Çok riskli transfer..
bizimki bilerek sonraya bıraktı fakat anlamadıgım sey sumaç oynucaz taktik antrenmanı yapıcaz fakat bu gelecek oyuncu acaba fizik antrenmanı yaparakmı gelecek:)yani arkadas birseyide tam yapalım yahu bıktım sıkıldım artık
Hic gaza gelmeyin adamın son 2 senede italya liginde 7 golü var. O istatistikler eskidendi.Ben olsam Cenk i oynatırım yimede gomezi almam.Cidden alırlarsa yazıklar olsun.Bu kadarda bilgisizlik olmaz.Adamın 4-5 sene önceki maclarını izleyip alıyorlar galiba.
Coşma zamanları geldi.Şöyle güzelinden 1 oyuncu transferini gerçekleştirelim. Atakan Gomezle en geç yarın imzalar atılacak dedi.
saati geldi yavaş yavaş yarın şu isim için kap geliyor, bu isim yarın istanbul'da temalı tivitler başlar