2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930559 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

bizim basına göre günde 3 adam bitiyor :D

Transfer başlığı 2075. sayfaya geldi biten sadece tosic ve beck  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

:D akşam oldu ya herkes bitiyor yine :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

rakipler maç yapıp duruyor biz daha gram yol kat edemedik
fenerin ba sı simdi gol atmıs baktım bak adamlar kafa golu atıyor bana hep bu mesjalar:)
fener sezonu erken açıyor o nedenle maçlarını erken oynuyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih Berker

Yönetimin bence 3 sene boyunca taraftara verdiği tek güven oyuncu transferlerindeki verilecek maaşlardır.Taraftar fahiş fiyatlara oyuncu alınmayacağını artık çok iyi biliyor rahat olduğumuz tek konu belki de.

Çevrimdışı ozan062

fener sezonu erken açıyor o nedenle maçlarını erken oynuyor.

gsdemi oyle? onlar cl direk gitmiyormydu?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aa1903

Hadi Bayern de Robben ,Ribery vardı çok attı tamamda bu adam Stuttgartda da leblebi gibi atmış bitiricilik açısından şüpheye düşülecek bir adam değil.
Sakatlık ise Van Persie de o açıdan sağlıklı değil.
Çok fahiş paralarında verilmeyeceğini bildiğim için  :lol: Bence Gomez  :ok:
aynen katılıyorum. mesela remy'nin de sakatlık sorunu var. ama fiorentina performansı biraz korkutuyor insanı. tutarsa ki tutma ihtimali bence yüksek, 30 gol atsa bile şaşırmazsın.

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Gomez sakatlık riski yüksek oyuncu türkiyede defansın kasaplığını da düşününce baya riskli transfer.Remyi alaydık iyiydi

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Şuan Gomez gelse havaya uçarım o derece.Kötü bir forvet değil zaten.Ayrıca şu saatte Q7 dışında kimin KAP'ı gelirse coşarım.Q7 transferinin gerçekleştiğini biliyoruz zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı BlackEagle1989

su atakan cok artist yaa... firat aciklama yapiyor arkadan Gomez diyebilirmiyiz diye 1000 defa tekrarliyor dalga geciyor..

Çevrimdışı Deniz

gsdemi oyle? onlar cl direk gitmiyormydu?
gs direk gidiyor.

hamza öyle tercih etmiş.

Çevrimdışı ozan062

gs direk gidiyor.

hamza öyle tercih etmiş.

bizimki bilerek sonraya bıraktı fakat anlamadıgım sey su
maç oynucaz taktik antrenmanı yapıcaz fakat bu gelecek oyuncu acaba fizik antrenmanı yaparakmı gelecek:)
yani arkadas birseyide tam yapalım yahu bıktım sıkıldım artık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

saati geldi yavaş yavaş yarın şu isim için kap geliyor, bu isim yarın istanbul'da temalı tivitler başlar :halay:

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim  Sturm Graz ve Lille ile oynayacağımız kesinleşti. 3 tane daha olacakmış onlarda ilerleyen günlerde belli olacakmış.Bunlardan biri Aston Villa olabilirmiş.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gomez Gs'ye gelse bittik mahvolduk Ersan nasıl tutacak bunu.
Bize gelince tü kaka

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben o parayı Gomez e vereceğime Remy e veririm açıkçası.

Çok riskli transfer..
Remy Chelsea bırakmıyor sanırım @Deniz
Yoksa 5-6 milyon € Gomeze verene kadar , Remy için şartlar biraz daha zorlanırdı diye düşünüyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

bizimki bilerek sonraya bıraktı fakat anlamadıgım sey su
maç oynucaz taktik antrenmanı yapıcaz fakat bu gelecek oyuncu acaba fizik antrenmanı yaparakmı gelecek:)
yani arkadas birseyide tam yapalım yahu bıktım sıkıldım artık
iyi de  transfer yapmıyorlar ki maç yapalım..

Bence bizim için maçların geç olması daha iyi en azından birkaç transfer gelir onları da görme şansımız olur..

Çevrimdışı Ersoy

Coşma zamanları geldi.Şöyle güzelinden 1 oyuncu transferini gerçekleştirelim. :evillol: Atakan Gomezle en geç yarın imzalar atılacak dedi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Hic gaza gelmeyin adamın son 2 senede italya liginde 7 golü var.
O istatistikler eskidendi.
Ben olsam Cenk i oynatırım yimede gomezi almam.Cidden alırlarsa yazıklar olsun.Bu kadarda bilgisizlik olmaz.Adamın 4-5 sene önceki maclarını izleyip alıyorlar galiba.

Zaten 3-4 sene öncesinin istatistiklerini devam ettirse buraya yolu düşmez. Rvp de son 2 senede pl'de 10 ve 12 gol attı. 2 senede o da 30-35 maçı sakatlık yüzünden kaçırdı. Yani aynı hesap aslında.

Çevrimdışı Tugay

Mario Gomez  :lol: Gelecek sene eziyet gibi geçecek.Bu dönem çok fena patladık yazık oldu.

Çevrimdışı Deniz

Coşma zamanları geldi.Şöyle güzelinden 1 oyuncu transferini gerçekleştirelim. :evillol: Atakan Gomezle en geç yarın imzalar atılacak dedi.
atakan sallama ustası

Çevrimdışı BlackEagle1989

11 belli arkadaslar

-------------tolga 1 --------------
Beck----Douglas silva--Ersan 22--Tosic
---------Veli 8----Atiba 13-----------
Tore 7 -------Sosa 5---------Quaresma 77
----------Gomez 9---------------

Hayirli olsun

Çevrimdışı Tolga

Yalnız sözde herkesle anlaşıyoruz fakat şu zamana kadar sadece 2 KAP geldi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

saati geldi yavaş yavaş yarın şu isim için kap geliyor, bu isim yarın istanbul'da temalı tivitler başlar :halay:
:kop: :kop: :kop: :kop:BAŞLADI

Çevrimiçi Samet Ç

İyi ki şu Abdoulaye Ba'yı almamışız. Adı bizimle geçtiği an çok korkmuştum.  :)

İkinci hata da geldi.  :kop:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 21:33:06 Samet Ç ]