2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923207 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

öyle bakma olaya

gomeze oyle güzel kelimeler ederimki akıllara zarar

birileri manc den gelir
biz daha ukraynanın 3cü takımından bir oyuncuyu dogru duzgun koparıp alamııoyurz
ne o algıyı bozar nede mario

onu dusunmucez bize işe yarayacak olanı ve kesinlikle bu gomez olamaz

abi adamın bayern munih performansını izlemişsindir herhalde. niye bu kadar olumsuz bakıyorsun adama? hatta quaresma ile falan nasıl kıyaslıyorsun? adam gol makinesiydi. evet fiorentina'da kötü bir dönem geçirmiş ve riskli bir transfer ama o kadar da değil.

Çevrimdışı Kemal

Evet Armağan , haklısın Beşiktaş taraftarının bu dediğine gerçekten çok ihtiyacı var , 1   2 m euro da bu taraftarın morali için değer . Hemde prestij olur.

Çevrimdışı BlackEagle132

Armağan yazılarını takip ederim senin ve bi kaç ismin dışında böyle detaylı yazı yazan az kişi var..Fakat şu psikilojik üstünlük saçmalığına katılmıyorum.Fenerlilerin durumu bizleri ilgilendirmez.Kadroya yararı olan oyuncular şart bize.Sosa'da lig başında açıklanmıştı.Ben oyuncuların izlendiğini ve raporların ciddiyetinin üst düzey olduğunu düşünüyorum.Bir arkadaş daha vardı Rakip takımın transferlerinden etkilenen,Bence böyle olmamalı.
Yalçın Ayhanın psikilojisinden bahsedildi de  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 20:12:00 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı Ersoy

woaww yorumlar efsane

kücümsemiyorum baskalastırmıyorum

ama asırı sasırmıs durumdayım mario gomez iki hafta oncede konusuluyordu kimse onu boyle büyütmüyordu
ne değişti acaba?

Herkesle ben bir değilim.Gomez'i asla ne küçümsedim ne de kötü forvet dedim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Ciko gelde şu dertler bitsin Ciko

Çevrimdışı aa1903

Arkadaşlar bir daha uyarmayacağım.

Seçimle ilgili ya da yönetimle ilgili buraya yazmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.

Her konuyu kendi başlığında yazmayı alışkanlık haline getirin.

gündemimizdeki transferleri seçim stratejisi olarak yorumladım. başka başlığa yazsam bu sefer de transferlerle ilgili olacaktı.

Çevrimdışı doganay

7 milyon bonservis isteniyorsa tabi Mario Gomez falan almasinlar.  30 yasina gelmis adama okadar bonservis verilmez.
Ben hala Remy'nin gelmesinden yanayim. Onu bu fiyatlara alabiliyorsak alalim.

Çevrimdışı ozan062

abi adamın bayern munih performansını izlemişsindir herhalde. niye bu kadar olumsuz bakıyorsun adama? hatta quaresma ile falan nasıl kıyaslıyorsun? adam gol makinesiydi. evet fiorentina'da kötü bir dönem geçirmiş ve riskli bir transfer ama o kadar da değil.

yalnız ben q7yle falan kıyaslamıyorum
hayır burda laf yaptınız ya nitekim haklıydınız bonservis verilcekse tambir sacmalık q7yi almak
orda verdiğiniz tepkinin benzerini gomezde hakediyor onu demek istiyorum

gol makinası oldugu sezon 3 sene 4 sene onceydi
o vakitten bu yana luca toni oldu suan
oda dususe gecti fioya geçti kariyerine son verdi bu adamda buraya geldi kariyerini bitirdi
ve biz bu adamı bide bol bonservisle almaya calısıyoruz bana gore kocaman bir fiyaskodur

bu arada cok riskkli bir transfer oyle boyle değil

3 sezonda ortalama 20 maçı zor cıkarmıs aman deyim aman
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 20:14:00 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

q7 izledik de noldu. koca sıfır. hala bu adamdan medet umanları anlamıyorum
Sen Sıfır olarak algıladın yapabilecek bir durum yok yada öyle algılandırdılar sana...!
Q7 Töre oyun formatında top ayaklarına geldiklerinde takım duruyor...! bireyselliğe geçiyor takım oyununa dönmüyor...!
Töre den de sıfır etkisiz hava almışsındır...!

Çevrimdışı aa1903

yalnız ben q7yle falan kıyaslamıyorum
hayır burda laf yaptınız ya nitekim haklıydınız bonservis verilcekse tambir sacmalık q7yi almak
orda verdiğiniz tepkinin benzerini gomezde hakediyor onu demek istiyorum

gol makinası oldugu sezon 3 sene 4 sene onceydi
o vakitten bu yana luca toni oldu suan
oda dususe gecti fioya geçti kariyerine son verdi bu adamda buraya geldi kariyerini bitirdi
ve biz bu adamı bide bol bonservisle almaya calısıyoruz bana gore kocaman bir fiyaskodur

bu arada cok riskkli bir transfer oyle boyle değil

2 sezonda ortalama 20 maçı zor cıkarmıs aman deyim aman

abi adamın son 2 senesi kötü, evet. ama adamın bütün kariyeri böyle 20 maçlık olsa haklısın derim ama bu formsuzluğu dönemsel bana göre. gelirse ben de havalara uçmam ama fiyasko da diyemem.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adam bayern munih ve almanya milli takımı orta sahasıyla birlikte leblebi gol atamadı. bizle mi atacak?
Eger o attiklari gol degilse lewandowski ve mandzukic golcü degil begenmeyebilirsiniz ama cahillik ayri bisey

Çevrimdışı canU

Bunlar adam madam alamazlar geçelim bu işleri. Gomezi bile getiremezşer. Evet bile resmen başka bir çöp. Ya isim alıcan diye kasmayın olmuyor al 23-24 yaşında bir genç yetenek bari bir ile yarasın bu nedir ya 30 şuk kariyer dibi görmüş topçuşar konuşulup duruyor.

Sırf isim olsun diye olacak işler değil mentalite tamamen değişmiş durumda yönetimde. Full popülist full seçim odaklı. Kulübü düşünen kalmamış.

Ek olarak bugün bayrampaşayla anlaşma imzalandı bu işte en büyük emek anç nin dedi başkan ama toplantıda anç yoktu bence birşeyler anlatıyor bu.

Çevrimdışı Fatih Berker

Q7 bugün mü geliyor Cuma mı?

Çevrimdışı Kemal

Gece olsada transfer yapsak duyumcular verse coşkuyu twitter dan :)

Çevrimdışı BlackEagle132

gündemimizdeki transferleri seçim stratejisi olarak yorumladım. başka başlığa yazsam bu sefer de transferlerle ilgili olacaktı.

Bir arkadaş Q7 transferi ve 15 yaş kafasını aynı cümlede kullandı.Yönetime hakaretdir.Modaretör'e bildirdim,Sen değilsin  :money:

Çevrimdışı Logins1903

ligradyoda haluk kesımle acık bufe var safak malataya takılıyor 2side harbi besiktaslidir dinlemenizi tavsiye ederim

Çevrimdışı Ersoy

Q7 bugün mü geliyor Cuma mı?

A Spor=Cuma
Twitterdan @semtinkasabi=Bu akşam
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

abi adamın son 2 senesi kötü, evet. ama adamın bütün kariyeri böyle 20 maçlık olsa haklısın derim ama bu formsuzluğu dönemsel bana göre. gelirse ben de havalara uçmam ama fiyasko da diyemem.

zaten dediğin gibi olsa bize gelmez :evillol: :evillol: agzımızın suyu akar izleriz
bu arada birsey ifade edeyim bayerndeykende o ben hiç içimden geçirmemiştim bize gelse boyle bir topcu diye
:) bana gore bizim takıma gelecek forvet yıllardır eksikliğini duydugumuz gibi
kısa boylu pırpır birazda ayagı kuvvetli

fakat hala oyle bir adam kazandırılmıyor bize
5.5 gibi bir maas verilirse klubume verdiğim maddi desteği sıfırlarım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 20:18:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakaret içerikli tüm mesajlar temizlenerek hakaret edenler moderasyona alınacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Beyler Bayern'de forvete beni koysaniz ki 100 kilo civariyim,   15 golum kesin var. Ribery Robben alda at diye topu çizgiye önüne koyuyorlar orda.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Orda cucak varken quaresma neyin nesidir anlamıs değilim..

Yunus emre quaresma askına saygım var ama bazen oyle yorumlar yapıyorsun ki sacmalıyorsun iyice..

neyse olan sadece takımını dusunen taraftara oluyor baskasına değil..

Basımızdakiler resmen dalga geciyorlar taraftarlarla

yazık ..

Çevrimdışı TALAT

Eger o attiklari gol degilse lewandowski ve mandzukic golcü degil begenmeyebilirsiniz ama cahillik ayri bisey

fark ettiysen leblebi dedim. forumu da okuduysan gol sayısına bakma kaçırdıklarına bak dedim. üslubuna da dikkat et. sizin için sadece gol sayısı önemli ama takımlar için gol verimliliği önemli.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı forzatunga

m.gomez'in sakatlık sıkıntısı geçici ise baya gol atar bitiriciliği yüksek adam ancak bonservis filan ben zannetmiyorum vereceğimizi.kolpa duyum olabilir.

Çevrimdışı aa1903

zaten dediğin gibi olsa bize gelmez :evillol: :evillol: agzımızın suyu akar izleriz
bu arada birsey ifade edeyim bayerndeykende o ben hiç içimden geçirmemiştim bize gelse boyle bir topcu diye
:) bana gore bizim takıma gelecek forvet yıllardır eksikliğini duydugumuz gibi
kısa boylu pırpır birazda ayagı kuvvetli

fakat hala oyle bir adam kazandırılmıyor bize
5.5 gibi bir maas verilirse klubume verdiğim maddi desteği sıfırlarım:)

benim de beğendiğim tipte santrafor değil de o bayern performansı bence harikaydı. onun üçte ikisini oynasa estirir burada.

Çevrimdışı ALI RIZA

Burada izlenmedi diye kötü mü oluyor adam.  :lol:
Kinder süpriz çıkarsa kaçıp gitmeyesin peki...! Sonra ben istemedim demedim isyanına bağlamayasın...!