Biz maliyet odaklı transferler yaptığımız sürece başarılı olmamız çok zor. Gerçi Quaresma transferinin maliyet odaklı olduğunu da düşünmüyorum ya neyse.
2 yılın sonunda 3 milyon tasarruf edeceğim diye Dzsudzsak yerine Quaresma'yı getiren yöneticiler futboldan da ticaretten de anlamıyordur maalesef.
Tam da Serdal Adalı'nın adaylığını açıklayacağı dönemde Fikret Orman'ın Quaresma'yı getirmesi tesadüf olamaz. Belli ki sandıktan çıkacak sonuçtan pek emin değil. Bunca zaman popülist davranmıyor, kulübün menfaati için taraftar grubunu karşısına almaktan çekinmiyor diye başarısızlıkta dahil kayıtsız şartsız desteklediğimiz insanın bu hale gelmesi üzücü.
Onu mu Quaresma kurtacarak. Bence batıracak olan Quaresma olacak.
Destekçileri bedava gönderdiğin istemediğimiz adamı getirdin diye zaten desteklerini çektiler.
Bir kısım hani kurumsallık falan diye desteklerini çektiler.
Bir kısım stad mı önemli yoksa takım mı diye onlarda çektiler.
Zaten desteklemeyen bir kısım da QUaresma'yı getirdi diye desteklemeyiecekler. Zaten gelmek istiyordu ama ne yaptı ki sanki diyecekler.
O blok oylar falan kurtarmaz bu sefer.
Serdar Adalı bunu çok iyi bildiğinden saldırıyor şuan.
Çünkü adamın eline türkürdğünü yaladın benim getirdiğim adamı yerine oyuncu bulamadın geri getirdin diyecek. Zaten Serdar Adalı gelsin diye destekleyenler haklısın başkanım diyecek.
Fikret Orman'ın kafasında ne vardı bilmiyorum. Ama komutan olsa bu strateji ile gider düşman ile birlikte çatışırdı heralde.