2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birde Şu Açıdan bakalım.....
Hani hep diyorsunuz ya , Q7 Bencillik disiplinsizlik yaptığı zaman Taraftardan gelecek tepkilerden falan söz ediyorsunuz ya hep
Bende diyorumki Ozaman Dzıtzsak geldi ve başarısız oldu veya takım kotu gitti , Peki ozaman Q7 İsteyenlerden gelecek tepkinin onune nasıl geçecektiniz veya yönetim nasıl geçecekti ?????
Olaylara bu şekilde çift taraflı bakalım :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Van persienin oglunun bonservisi yoksa cokelim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğlu Shaquell van Persie altyapıda forma giyecekmiş.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse..

Renklilerin yaptıkları transferlere, aldıkları kupalara imrenmeye devam :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Birde Şu Açıdan bakalım.....
Hani hep diyorsunuz ya , Q7 Bencillik disiplinsizlik yaptığı zaman Taraftardan gelecek tepkilerden falan söz ediyorsunuz ya hep
Bende diyorumki Ozaman Dzıtzsak geldi ve başarısız oldu veya takım kotu gitti , Peki ozaman Q7 İsteyenlerden gelecek tepkinin onune nasıl geçecektiniz veya yönetim nasıl geçecekti ?????
Olaylara bu şekilde çift taraflı bakalım :money:
Ya arkadaş anladık Quaresma iyi topçu kapatalım konuyu Hergün Quaresma'yı görmek zorundamıyız biz? Tamam gelsin görelim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Renton

Oğlu Shaquell van Persie altyapıda forma giyecekmiş. 
8 yasindaymis la iyi teknigi var
See you in another life,brother.

Quaresma gelse de gelmese de Dzsudzsak gelmeyecek abiler arkadaşlar ona göre düşünüp yorum yapalım. Sol kanat da sadece Olcay mı olsun yoksa iyi kötü aynı pozisyonda Q7 mi olsun ona karar verelim. Başka seçenek yok çünkü. Ya Olcay tek başına ya da Q7 ile beraber.
Şimdi Olcayı tercih ederim diyen En az 10 Kişi çıkacaktır , Kimse mantıklı bakmıyor çünkü olaya :ok:
Ben 1 Yıl daha Olcayı izleyip Kanser olmak , Sinirden Kulluk , Sandalye Kırmak istemiyorum...
Qaresmanın Ölüsü Bile Olcayın 2 Gömlek üstüdür :ok:

Çevrimdışı aa1903

gomez'i istediklerini söylediklerine göre başka birini almaya çalışıyoruz. gerçekten isteseydik, "gündemimizde yok" derlerdi.

Çevrimdışı Türkay

gomez'i istediklerini söylediklerine göre başka birini almaya çalışıyoruz. gerçekten isteseydik, "gündemimizde yok" derlerdi.

İnşallah Çiko gelir ya

Çevrimdışı aa1903

İnşallah Çiko gelir ya

çiko gelsin ben de isterim de. tek santrafor oynayamaz o adam. şenol güneş'in sevdiği tipte de değil. gelmez yani.

GOMEZi biraz daha yakın markaja alacak olursak en son ne zaman sakatlık geçirdi ve ne zaman Sahalara döndü, Bilen var mı ???

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi Olcayı tercih ederim diyen En az 10 Kişi çıkacaktır , Kimse mantıklı bakmıyor çünkü olaya :ok:
Ben 1 Yıl daha Olcayı izleyip Kanser olmak , Sinirden Kulluk , Sandalye Kırmak istemiyorum...
Sevgili abim quaresma quaresma dedin çok tartıştık burada senin istediğin oldu q7 geldi. Artık q7 bizim topçumuz sahip çıkacağız. Umarım dediğin gibi akıllanmıştır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

GOMEZi biraz daha yakın markaja alacak olursak en son ne zaman sakatlık geçirdi ve ne zaman Sahalara döndü, Bilen var mı ???

Geçen sene 13 ondan önceki sene 39 maç kaçırdı.

Çevrimdışı Baba1903

Geçen sene 56 maçın 44'ünde kadrodaydı

Çevrimdışı Ayberk

Neyse..

Renklilerin yaptıkları transferlere, aldıkları kupalara imrenmeye devam :)
bu hayranlığınızı gidip başka yerde bağıra bağıra söyleseniz de buradaki gerçek Beşiktaş taraftarını bunları okumak zorunda bırakmasınız diyorum
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TØLGA

bana bööööö geldi bu quaresma mevzusundan artık yeter yaaaaa sayfaya giresim gelmiyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

bana bööööö geldi bu quaresma mevzusundan artık yeter yaaaaa sayfaya giresim gelmiyor
Aynen abi.Bize geldiğine göre bundan sonra bize sahip çıkmak düşer

Çevrimdışı Baba1903

Şahsi fikrim Gomez burda 40 maç oynasın minimum 25 gol atar

Çevrimdışı Ersoy

Yine girmiş herkes birbirine Q7'yi bu saatten sonra sadece destekleyebiliriz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

Yeter ama, herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil.

Quaresma benim gozumde profesyonel futbolcu olarak hicbir degere sahip degil. Top cambazi olarak 10-15 dakika sov yapmasina birsey demem ama profesyonel sozlesme imzalamak yersiz.

Asil mantiksiz olan Quaresma "akillanacak" gibi bir varsayimda bulunmak. Quaresma butun kariyerini bildigimiz egoist oyun stiliyle ve disiplinsiz tavirlariyla gecirmis bir oyuncu, simdi 30 yasindan sonra bunun degisecegini dusunmek hic de akil kari degil. Hem boyle varsayimlar yapacaksak o zaman Balotelli'yi de alsinlar, gelir akillanir, uslu uslu oynar futbolunu tek bir kirmizi kart gormeden bitirir sezonu.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

Yeter ama, herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil.

Quaresma benim gozumde profesyonel futbolcu olarak hicbir degere sahip degil. Top cambazi olarak 10-15 dakika sov yapmasina birsey demem ama profesyonel sozlesme imzalamak yersiz.

Asil mantiksiz olan Quaresma "akillanacak" gibi bir varsayimda bulunmak. Quaresma butun kariyerini bildigimiz egoist oyun stiliyle ve disiplinsiz tavirlariyla gecirmis bir oyuncu, simdi 30 yasindan sonra bunun degisecegini dusunmek hic de akil kari degil. Hem boyle varsayimlar yapacaksak o zaman Balotelli'yi de alsinlar, gelir akillanir, uslu uslu oynar futbolunu tek bir kirmizi kart gormeden bitirir sezonu.

:ok:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar ikili tartışmalara girmeyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Geçen sene 56 maçın 44'ünde kadrodaydı
Yok bunları biliyorum hatta 56 maçın 44 unde kadroya girip 32 sinde oynamış
Geçirdiği sakatlıklar agırmı sahalara geç döndümü yoksa çabuk dönüp iyi performans sergiledimi anlamında söyledim...
Bende çok fazla takip edemedim adima futbolcu olarak sağlam bir şekilde gelirse Bizim Ligde LEBLEBİ gibi Gol atıp Gol Kralı olur düşüncesindeyim :ok:

Çevrimdışı TALAT

Yok bunları biliyorum hatta 56 maçın 44 unde kadroya girip 32 sinde oynamış
Geçirdiği sakatlıklar agırmı sahalara geç döndümü yoksa çabuk dönüp iyi performans sergiledimi anlamında söyledim...
Bende çok fazla takip edemedim adima futbolcu olarak sağlam bir şekilde gelirse Bizim Ligde LEBLEBİ gibi Gol atıp Gol Kralı olur düşüncesindeyim :ok:

adam bayern munih ve almanya milli takımı orta sahasıyla birlikte leblebi gol atamadı. bizle mi atacak?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

A Spor'dan birisiyle konuştum birazdan Son Dakika gireceğiz takipte olun dedi bana. @SporGundemi35'ten paylaşıcaz hemen.

İnşAllah Beşiktaştır..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TURKahvesi

Eninde sonunda REMY gelecek.Geç olacak güç olacak ama Remy olacak.
herkes Remy diyordu ben hariç
nedenine gelince bu oyuncu kutu diye tabir ettiğimiz ceza sahasının içinde dolaşmaz daha çok ceza sahası dışına kanatlara doğru açılır
golcü kimliği apoleti vermem buna
bize kutu içinde bir golcü lazim
bu isim de tartışmasız şu ana dek gündeme gelen en iyisi J.Hernandez'dir
Javier'in pozisyon sezgisi çok kuvvetlidir hava toplarında yeteri kadar iyidir bitiriciliği iyidir oyunun içindedir devamlı hareketlidir bir tilki gibi dolaşır ceza sahası içinde daha ne olsun
kalkıp da Dzeko'yu alacak değiliz ya veya İbra'yı  :evillol: