2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915560 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

İki kişinin çıkıp da beste yapmasında bir sakınca göremiyorum.İnternet mecrasında istediği kadar dönsün dursun.Önemli olan bunu sağda solda,özellikle de tribünde dile getirmemek
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu 2 Kardeş Geçen sezon hem takma hem Demba baya beste yaptı hatta o meşhur Demba ba bestesini Müslüm gursesin şarıkısndan ıyarlayanlarda bu kardeşlerdi, Hakan Altun ve arkadaşları söyleyince Daha meşhur oldu...
Anlamdıgım konu , Takıma Ve Dembaba başta olmak üzere bir çok futbolcumuza Beste yaptı bu 2 Kardeş !! Hiçbirine tepki gostermedinizde quaresmaya yapınca neden tepki gosteriyorsunuz Acaba ???????????

Biz hepsine tepki gösterdik de sen bir tek Quaresma'ya gösterilen tepkiye alınıyorsun. Daha önce de aynısını yaptın, Quaresma'ya 2. kez bonservis verilmesi yanlış dedik, Serdar'a verilirken niye sesinizi çıkarmadınız dedin. O da yanlış, bu da yanlış dedik ama sen konu Quaresma olunca savunuyorsun, başka futbolcu olunca yeriyorsun.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi mayguntr

Gelecek sezonun özeti :

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@talha @Jukebox @Fatih Berker
Böyle eleştiriler yapın işte :claps: :claps: :claps:
Bu 2 Kardeşin diğer futbolculara yaptıkları Bestelere tepki gosterildigini görmedim ben hiç !! Oyızdende konu q7 olunca hemen tepki gosteriliyor gibi algılıyorum otomatikmen :bandit:
Eğer diğer Futbolculara yaptıkları besteleride onaylamıyorsanız sıkıntı yok :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tugay

KAP yok şaşırmadım.Bu hafta KAP gelmez 2.kampa eksiklerle başlarız.Zaten önümüzdeki sene için beklentim yok.

Çevrimdışı Fatih Berker

Quaresma'nın akıllanmış olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca artık ne 3 sene önceki Beşiktaş var ne de egolu Quaresma.Artık Pektemek ile aynı maaşı alan Q7 var,disiplinli bir Beşiktaş var.Köprünün altından çok sular aktı.

Çevrimdışı Renton

Haftalik genel yonetim kurulu toplantisi bitti kap gelirse gelir artik

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma'nın akıllanmış olabileceğini düşünüyorum.Ayrıca artık ne 3 sene önceki Beşiktaş var ne de egolu Quaresma.Artık Pektemek ile aynı maaşı alan Q7 var,disiplinli bir Beşiktaş var.Köprünün altından çok sular aktı.
:claps: :claps: :claps: :claps:
Hep bunu söyledim , Spylemeyede devam edeceğim....
Ama Anti Q7 ciler bir turlu inanmak istemiyor buna
Sağlam ve Kafası rahat bir quaresma , Dzudan çok daha fazla Katkı verir , Bencillik yaparsa geldiği gibi GİDER :ok:
En başta da ben tefeye koyarım...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Sağlam ve Kafası rahat bir quaresma , Dzudan çok daha fazla Katkı verir , Bencillik yaparsa geldiği gibi GİDER :ok:

Kafası olmadığı için rahat olması da mümkün değil. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci rahatına bak  :bandit:
Q7 geler Oynar atar attırır çıldırırlar..!
Duzşak acaba kaç kişi izlemiş bakalım  :alala:

Çevrimdışı talha

Yönetim olarak göreve geldikleri takdirde Beşiktaş'ın borcunun 60 ayda biteceğini iddia eden Acar; "Şimdi şu aşamada projelerimizden bahsetmek net olmaz. Zamanla söyleyeceğiz. Şahsım olarak şunu söylüyorum; Eğer seçim olursa ve seçimi Serdal Adalı ile birlikte biz kazanırsak, Beşiktaş'ın 1 lira borcu kalmaz. 60 ay zarfında Beşiktaş'ın 1 lira borcu kalmaz. Bunun plan ve projesi var. Zamanla hepsini anlatacağım" dedi.

İki ucu b.klu değnek. Kİm gelse heralde belli sonu karanlık.

60 ayda bitermiş. Bu saatten sonra 60 ayı tutuyorsa sana ne gerek var bırakalım kendi erir zaten.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ozan E.

Sayfalarca suren quaresma tartismalari ne zaman sona erecek? Bir yere varma sansi yok ki. Onemli mesajlari da kacirmaya sebep oluyor.

Çevrimdışı TALAT

q7 izledik de noldu. koca sıfır. hala bu adamdan medet umanları anlamıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Burada izlenmedi diye kötü mü oluyor adam.  :lol:

Çevrimdışı talha

Sayfalarca suren quaresma tartismalari ne zaman sona erecek? Bir yere varma sansi yok ki. Onemli mesajlari da kacirmaya sebep oluyor.

Gelirse 1 sene boyunca bitmez. Alışın artık.  :evillol:

Çevrimdışı Ozan E.

Gelirse 1 sene boyunca bitmez. Alışın artık.  :evillol:
Bizim oyuncumuzsa oyle surekli digeri daha iyi yok bu daha iyi vb yani ayni mesajlari okuyormusum ayni sayfalara bakiyormusum hissiyati veriyor

Çevrimdışı Doğuhan

@Yunus Emre Dökmeci  q7 daha gelmemişken ve macar yada q7 den biri alınacak denilen zamanda bestenin çıkmasına tepki geldi yoksa imzayı atsın bizim oyuncumuz olduktan sonra 80.000 kişi olimpiyatta söyleyelim besteyi hiç sıkıntı değil  :ok:

Çevrimdışı talha

Bizim oyuncumuzsa oyle surekli digeri daha iyi yok bu daha iyi vb yani ayni mesajlari okuyormusum ayni sayfalara bakiyormusum hissiyati veriyor

Yapacak birşey getirenler mi utansın diyim artık bilemedim. Adamın bundan sonra yapacağı en küçük hareket destekçilerine ve yönetime linç olarka geri dönecek.

Çevrimdışı can1903

Adamlar çok büyük topçu aldılar be.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ozan E.

Yapacak birşey getirenler mi utansın diyim artık bilemedim. Adamın bundan sonra yapacağı en küçük hareket destekçilerine ve yönetime linç olarka geri dönecek.
Gelir de basarisiz olursa tabii ki getirenler sorun yasayacak. Ancak basarili olur ise de tam tersi herkes yonetimi destekleyecek. Bir adami desteklerken ölümüne destekliyoruz eger sevmiyorsak da yerin dibine gömüyoruz, daha dengeli olabilmek gerekir.

Çevrimdışı canU

Kap yola çıkmış mı?

Çevrimdışı aa1903

adamın biri lokantaya gider, şarap siparişi verir. birinci şişeyi dener, ikinci şişeyi sipariş eder. "ikincisinin tadına bakmadın." derler. adamda "bundan daha kötü olamaz." der.

Çevrimdışı Deniz

Yönetim olarak göreve geldikleri takdirde Beşiktaş'ın borcunun 60 ayda biteceğini iddia eden Acar; "Şimdi şu aşamada projelerimizden bahsetmek net olmaz. Zamanla söyleyeceğiz. Şahsım olarak şunu söylüyorum; Eğer seçim olursa ve seçimi Serdal Adalı ile birlikte biz kazanırsak, Beşiktaş'ın 1 lira borcu kalmaz. 60 ay zarfında Beşiktaş'ın 1 lira borcu kalmaz. Bunun plan ve projesi var. Zamanla hepsini anlatacağım" dedi.

İki ucu b.klu değnek. Kİm gelse heralde belli sonu karanlık.

60 ayda bitermiş. Bu saatten sonra 60 ayı tutuyorsa sana ne gerek var bırakalım kendi erir zaten.  :evillol:
O adami gunahim kadar sevmem ve desteklemem ama adam dogru soylemis.1 milyar (daha da artıyor) olan borcu sen gelip 1-2 senede kapatamazsin.

Borc 500 ken Fikret orman 3 senede borcunun n tamamini odeyecez dedi ne oldu? simdi 1 milyar oldu.borç odemek o kadar da kolay degil.

60 ay=5 sene demektir ki her sene 200 milyon kapatabiliyorsan buyuk başarıdır.

Yapabilir mi,orasi tartışılır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bertug

Quaresma gelse de gelmese de Dzsudzsak gelmeyecek abiler arkadaşlar ona göre düşünüp yorum yapalım. Sol kanat da sadece Olcay mı olsun yoksa iyi kötü aynı pozisyonda Q7 mi olsun ona karar verelim. Başka seçenek yok çünkü. Ya Olcay tek başına ya da Q7 ile beraber.

Çevrimdışı Renton

Van persienin oglunun bonservisi yoksa cokelim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.