querasma, hani şu alacakları birkaç hafta gecikti diye kasten kırmızı kart gören querasma.
aç kalma pahasına kartalımızı desteklemek için tribünlere giden taraftara para işareti yapan querasma.
ve ne acıdır ki bir kısım taraftarımızın hala gel dediği querasma.
ona parasını alamadı ne yapsın diyerek hak verip olcay'ı küçümseyenlerin takımda görmek istediği querasma.
ah beşiktaşlı kardeşlerim. wesley sneijder de 2014-2015 sezonunda şayet istemiş olsaydı galatasaray'ı satabilirdi biliyorsunuz değil mi?
ama sneijder ne yaptı? galatasaray gibi bir camiada tek bir kuruşunun dahi kalmayacağını düşünerek çıktı ve topunu oynadı.
hani, mesele sadece futbolcuya para vermezsen oynamaz tabi meselesi değil beşiktaşlı kardeşlerim.
mesele, biraz da karakter meselesi, futbol oynanılan ülkeye, klübe duyulan saygı meselesi.
querasma'nın başını çektiği o portekiz çetesi senin benim hislerimi, tutkularımı zerre kadar s..klerine takmadı, biliyorsunuz değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?
örneğin, simao ispanya'ya döndü ve istanbul'da hiç çalışmadığını beyan etti. unuttunuz mu güzel kardeşlerim?
ne ara bizi küçümseyene, bize saygı duymayana kapımızı tekrar açar olduk?
ne ara taraftarla dalga geçen futbolcuya dön diye yalvarır olduk?
hadi ben modası geçmiş romantik beşiktaşlıyım da siz çok mu rasyonel düşündüğünüzü sanıyorsunuz beşiktaşlı kardeşlerim?
bu harlem futbolcusu top oynadığı hangi takıma başarı kazandırmış, hangi kupada aslan payına sahip olmuş ki beşiktaşlı kardeşlerim?
hani değer mi? bu adam için iyi kötü övündüğümüz tek şey olarak elimizde kalan kolej takımı havasını bozma riskini almaya değer mi?
ben 29 yaşındayım, hatırladığım 3-4 tane şampiyonluğumuz var sadece. yani şu takımı gerçekten sevinmek için sevmedik değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?
e madem şampiyonluk bir hayal olmaya başladı bizim için bırakın da olcay'ın babasına duyduğu saygıyı anlattığı röportajlarını dinleyerek vay be ne karakterli ne düzgün topçularımız var diyelim.
gelirse de ne yapalım, severiz mecburen. yalandan da olsa heyecanlarınız çalım attığında ama şu karaktersiz adam için tutkulu futbolcularımıza laf etmeyin beşiktaşlı kardeşlerim.