2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

mobıl ozelliğinede  sahip olsa 250 değil 350 gol falan atardı heralde gomez :)

5-6 cümle yazından onu çıkardın. BRAVO...

63 maç kaçırmış; 3 yılda.

Kritik mevzu bu.

Çevrimdışı Kemal

5-6 cümle yazından onu çıkardın. BRAVO...

63 maç kaçırmış; 3 yılda.

Kritik mevzu bu.

bizimkiler severler işte tam kalemleri, Eneramoya da ameliyat masasında sırıtarak sözleşme imzalattılar , unutmadık. @atalay

Çevrimdışı talha

bizimkiler severler işite tam kalemleri, Eneramoya da ameliyat masasında sırıtarak sözleşme imzalattılar , unutmadık. @atalay
Eğer sakat birini alacaksak o isim Çiko olsun :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

valla quaresma uçağa binmiş olsa kesin reklamını yapar fanboylarını toplatırdı. ben geldiğine 2000 yılı formalarının üstünde quaresma yazanları ahl yolunda görünce inanırım

:kop: :kop: Ama dediğim gibi sosyal medya iyi kullanılmıyor.2 saat sonra Beck İstanbul'da diye haber yaptılar sen düşün artık.Demba Ba'yı da yine böyle birisi duyurmuştu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

bizimkiler severler işte tam kalemleri, Eneramoya da ameliyat masasında sırıtarak sözleşme imzalattılar , unutmadık. @atalay

Ertan'ın işi o.

Çok seviyoruz, sakat oyuncuya yatırım yapmayı.

Çevrimdışı Kemal

Eğer sakat birini alacaksak o isim Çiko olsun :)

Çiko ya 6 tane vida takmışlar, onun vidalarını sıktıkmı en az 25 gol atar ama ben onuda GS alacak , yine bizede renkli medya ezik muamelesi yapacak diyorum .

Çevrimdışı TALAT

Çiko ya 6 tane vida takmışlar, onun vidalarını sıktıkmı en az 25 gol atar ama ben onuda GS alacak , yine bizede renkli medya ezik muamelesi yapacak diyorum .

gs bizim elimizden kimseyi alamaz. vıdı vıdı yapmasınlar. gs bizden daha beter durumda
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Türkay

Madem sakat alıcaz Huntelaar'ı alalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Factatum

Yanliz sen alttaki yorumlari okudun mu nasil bir toplum olduk arkadas klavyeyi alan kufrediyior. :D

"Asker olmayana silah, akil olmayana söz verilmez" diye anonim bir söz vardır. O misal. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olan çok bu memlekette. Cahil adam internette ne yapar? İşte bunu! 

:zuhaha:

Çevrimdışı talha

Gs alabilseydi Mario yu alırdı para yok onlarda da Melo uzatsın diye dua ediyorlar :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İşte Mustafa Pektemek'in sözleri...

"EN KORKTUĞUM SAKATLIK"

"Çok sakatlık yaşadım. Gençlerbirliği'nde de Beşiktaş'ta da çapraz bağ sakatlığı yaşadım. Bunlar beni pek etkilemedi ama en korktuğum sakatlık yüz sakatlığımda. Bunlar futbolun içinde var. Belki çok yaşadım bunları ama ben de artık daha dikkatli davranacağım. Kendimde de aradım, "nerede hata yapıyorum" diye ama futbolda oluyor bunlar."

"Yaşadığım sakatlıklar kas sakatlığı değildi. Ben hep travmatik sakatlıklar yaşadım. Buna da yapılabilecek bir şey yok. Kendini korumuyor diyenler de oluyor. Topa çıkmayacaksam formayı da giymeyeyim o zaman."

Bunlar inşallah son olur. Özel hayatımda da çok fazla gezip tozmam, sporcu gibi yaşayan bir insanım."

"DEMBA BA'NIN GİDİŞİ"

"Beşiktaş'a ilk geldiğimde iyi maçlar oynayıp, iyi istatistikler çıkardım. Demba Ba'nın gelişiyle kanatlara daha fazla gittim. Ben forvetim, işim gol atmak ama çoğu maçta bunun dışında oynadım."

"Geçen sezon hem insanlık hem de futbolcu olarak takıma kattıkları ortadaydı. Tabii ki gidişi bizim için kayıp oldu ama onun yerini doldurabilecek oyuncular var. Üzüldüm ben şahsen gidişine."

"GOL ATMAKTAN ÇOK..."

"Öncelikle oynayıp, takıma katkı yapmak istiyorum. Çift haneli rakamlara ulaşmak istiyorum ama ben gol atmaktan çok takımın kazanmasını isteyen bir oyuncuyum. 4 senedir kupa kazanamadık bu hem takımın hem de benim eksiğim. Yeniden Milli Takıma seçilmek istiyorum.

Milli Takıma seçildiğim zamanlarda oynayamadım, sakatlık problemlerimde oldu."

"SOSYAL MEDYAYI ÖNEMSEMİYORUM"

"Sosyal medyayı pek takip etmiyorum. Haşır neşir olamadım. Yazılanlara da itibar etmiyorum. Yönetim, sözleşmemi uzatmak istedi, ben de istedim ve imzalar atıldı. Başka konuşan insanları önemsemiyorum."

"İNÖNÜ'YÜ İSTİYORUZ"

"Geçen sezon 3 kulvarda yarışırken çok yolculuk yaptık. Bu bizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yordu. Bu bizim için çok büyük bir eksik. Stadımıza dönmek bizi çok daha iyi duruma getirecek. Hiç bir stat ne kadar dolu olursa olsun İnönü'nün atmosferi gibi olmaz."

Haber Kaynağı: NTV Spor

Çevrimdışı Ersoy

Madem sakat alıcaz Huntelaar'ı alalım.

Onu da gs düşünüyordu yüksek bonservis yüzünden vazgeçtiler galiba emin değilim.Gomez'in de adı gs ile çıkıyor.Yayılır 2 güne basına gsden Beşiktaş'a transfer çalımı diye.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Gs Burak'a alternatif ve genç bir oyuncu arıyormuş o yüzden öyle birşey olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy getiremeyecek kadar vizyonsuzlaştılar.Hala Ndoye Gomez peşinde koşuyorlar.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ! OLMAZ! OLAMAZ!

QUARESMA'YA BONSERVİS VERİP ALIYORUZ, DZSUDZSAK'I ALMIYORUZ.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/q7-aklima-yatti
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı altan0348

querasma, hani şu alacakları birkaç hafta gecikti diye kasten kırmızı kart gören querasma.

aç kalma pahasına kartalımızı desteklemek için tribünlere giden taraftara para işareti yapan querasma.

ve ne acıdır ki bir kısım taraftarımızın hala gel dediği querasma.

ona parasını alamadı ne yapsın diyerek hak verip olcay'ı küçümseyenlerin takımda görmek istediği querasma.

ah beşiktaşlı kardeşlerim. wesley sneijder de 2014-2015 sezonunda şayet istemiş olsaydı galatasaray'ı satabilirdi biliyorsunuz değil mi?

ama sneijder ne yaptı? galatasaray gibi bir camiada tek bir kuruşunun dahi kalmayacağını düşünerek çıktı ve topunu oynadı.

hani, mesele sadece futbolcuya para vermezsen oynamaz tabi meselesi değil beşiktaşlı kardeşlerim.

mesele, biraz da karakter meselesi, futbol oynanılan ülkeye, klübe duyulan saygı meselesi.

querasma'nın başını çektiği o portekiz çetesi senin benim hislerimi, tutkularımı zerre kadar s..klerine takmadı, biliyorsunuz değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?

örneğin, simao ispanya'ya döndü ve istanbul'da hiç çalışmadığını beyan etti. unuttunuz mu güzel kardeşlerim?

ne ara bizi küçümseyene, bize saygı duymayana kapımızı tekrar açar olduk?

ne ara taraftarla dalga geçen futbolcuya dön diye yalvarır olduk?

hadi ben modası geçmiş romantik beşiktaşlıyım da siz çok mu rasyonel düşündüğünüzü sanıyorsunuz beşiktaşlı kardeşlerim?

bu harlem futbolcusu top oynadığı hangi takıma başarı kazandırmış, hangi kupada aslan payına sahip olmuş ki beşiktaşlı kardeşlerim?

hani değer mi? bu adam için iyi kötü övündüğümüz tek şey olarak elimizde kalan kolej takımı havasını bozma riskini almaya değer mi?

ben 29 yaşındayım, hatırladığım 3-4 tane şampiyonluğumuz var sadece. yani şu takımı gerçekten sevinmek için sevmedik değil mi beşiktaşlı kardeşlerim?

e madem şampiyonluk bir hayal olmaya başladı bizim için bırakın da olcay'ın babasına duyduğu saygıyı anlattığı röportajlarını dinleyerek vay be ne karakterli ne düzgün topçularımız var diyelim.

gelirse de ne yapalım, severiz mecburen. yalandan da olsa heyecanlarınız çalım attığında ama şu karaktersiz adam için tutkulu futbolcularımıza laf etmeyin beşiktaşlı kardeşlerim.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 16:41:37 altan0348 ]

Çevrimdışı talha

Onu da gs düşünüyordu yüksek bonservis yüzünden vazgeçtiler galiba emin değilim.Gomez'in de adı gs ile çıkıyor.Yayılır 2 güne basına gsden Beşiktaş'a transfer çalımı diye.
Keşke o çalıma razıyım ben atsalar diye dua ederim

Bir tarık iki Olcay üç Mario olur ilk ikisi de havalara atlamıştım :)

Çevrimdışı Tolga

İçimden bir ses Gomez'i alacağımızı söylüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Gomez'i alacaklar gibi bakalım hayırlısı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Haşırt dı bilekbord

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/620940120301142016

Şahsen istemiyorum son dünya kupasında da hiç beğenmemiştim 34-35 yaşında gibi oynuyor. Bize 90 dakika beslememiz gereken forvet değil kendi ekmeğini çıkaran forvet lazım. Hiç beslemeyelim hep kendi uğraşıp atsın diye değil gerektiğinde bireysel çabayla da pozisyona girmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İçimden bir ses Gomez'i alacağımızı söylüyor.
Kabusumuz gerçek oluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

HALA BÜTÇE DİYOR. DEMBA BA'NIN PARASINA EN AZ ONUN KADAR İYİ ADAM ALIN DA GÖRÜYÜM O ZAMAN.

13'E SATTINIZ ADAMI, DAHA İYİSİNİ BULUN ALNINIZDAN ÖPMEYEN NAMERTTİR.

AMA YOK ALAMAYACAKSAN BARİ KANADI SAĞLAM KUR. O DA YOK.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Gsyi geçtik berbat transfer yapmada bunu da yaşattılar artık gam yemem :)