2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915031 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Ndoye denen ismi buna tercih ederim eğer hızlı ise Gomez çok sıkıntılı olur eğer oynamak istediğin oyun şekli hızlı top ise resmen rezil oluruz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Çiko için GS ile BJK kapışıyor haberleri çıkmaya başladı. Sanırım GS rvp misillemesi için Çiko ile anlaşacak , bizede yine renkli medya tarafından küçük düşürülmek , yine alamadılar muhabbetine maruz kalmak kalıyor, hiç üzülmeyin kaderimiz böyle çıkıp haklarımızı savunan biri maalesef yok.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 15:19:58 Kemal ]

Çevrimdışı Türkay

Tolgay da Trtspor da konuşuyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bana kalsa ben cenk ile devam ederim açık net. Solu sağı göbeği kaleyi sağlama alırım.

Benim favorilerim bellidir.

Soriano remy javier

Sonra Şenol hocanın tarifini dinledikten sonra llorente ve gomez.

Çevrimdışı Kemal

Hakan Gündoğar dedi ki Macar'ın kulübü sürekli fiyat arttırıyor, devre arası için imza atabilir dedi.

iyi hadi bu senede yeni Linnesimizi bulduk :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Kesin midir abi ?

twıtırda gördüm zannetmiyorum bende

Çevrimdışı atalay

Mario Gomez sürekli beslenmesi gereken bir oyuncu.

Vuruş kalitesine yada golcülüğüne bir şey diyemem. Gol pratiği güçlü oyuncunun.

Nerede durması gerektiğini, nerede top alması gerektiğini biliyor. Kariyerinde 250 gol atmış bir oyuncu en nihayetinde.

Lakin o tarif edilen mobil özelliklere sahip bir oyuncu değil.

Her şeyi geçtim son 3 yılda altmış küsur maç sakatlığından dolayı oynayamadı.

63 maç.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Baskan quaresma ve dzusdzsak aynı anda olmaz demis .

Kardesim ozaman dzusdzsak ı al bırak quaresmayı yani nasıl bir kafa var bunlarda ya.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı mellfred

Ben hala Ersan ın satılabileceğini dusunuyorum

Çevrimdışı serdart

KASAP YILMAZ ★ ‏@SemtinKasabi  5 dk.
Quaresma bugun Portodan 15:20 ucagi ile Istanbul Ataturk havalimanina geliyor inis saati 21:50

Belirttiğin saatler thy nin tarifesine uyuyor. Tarifeye bakıp sallamadılarsa gelebilir. Keşke gelmese o ayrı tabi.

Çevrimdışı doganay

macar ile q7 beraber olmaz diyor. Ozaman 3-5 fazla ver al macari ,boyle kucuk hesaplarla basari gelmez.
Tasaruflu akilli transfer yapalim tamam ama birazda buyuk takim gibi transferler yapilmali.

Çevrimdışı Logins1903

bosuna tartismayın beyler m.gomeze 6-8 arasi bir bonserivs yıllıkda 3-4 milyon euro veremezler basısın ortaya atması rvp 6.5 milyon euro veremeyeen gomezemi 6 verecek ?

Çevrimdışı talha

Ben hala Ersan ın satılabileceğini dusunuyorum
Geçti o kervan

Çevrimdışı Factatum

:evillol: Bizde normal yok.  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 15:27:44 Factatum ]

Çevrimdışı ALDENYX

6,5 saatte geliyorsa özel helikopter tutmuşuzdur  :)

aynen istanbul portekiz uçakla 4 saat...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez Adebayor'dan falan iyidir. N'Doye'yi zaten almazlar bu saatten sonra tepki gelir illa fos da olsa bir isim gelir o da Gomez olsun Adebayor olacağına.

Çevrimdışı aspireless

Çiko için GS ile BJK kapışıyor haberleri çıkmaya başladı. Sanırım GS rvp misillemesi için Çiko ile anlaşacak , bizede yine renkli medya tarafından küçük düşürülmek , yine alamadılar muhabbetine maruz kalmak kalıyor, hiç üzülmeyin kaderimiz böyle çıkıp haklarımızı savunan biri maalesef yok.
Gs niasse yi aldi korkularindan aciklayamiyorlar transfer gazi azalinca aciklayacaklardir. Onlar bizden kotuler ikinci ligden sol bek jem karaca bilal 2.5 milyon luk bir de yildiz..eski podolskiyi hatirlayinca 2.5  :D ha bide niasse gelecek. Yani cikarito imkansiz

Çevrimdışı Logins1903

bu hakan gundogar dun macarla anlasıldı dıyordu yahu ne oldu bu adam ersanıda satmıstı cıne

Çevrimdışı TALAT

aynen istanbul portekiz uçakla 4 saat...

saat dilimleri de var
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Mario Gomez , yanında gezen santraforla ve arkası yaratıcı topçulardan oluşan bir sistemde işş yapar . Mesela yanına koyun Remy i arkasına 4 li Macar Sosa Q7 Töre yi , çok gol atar , ama ilerde 4-2-3-1 yapar Gomez koyarsanız , ancak duran toplarda kafa vurur.

Çevrimdışı Kemal

Gs niasse yi aldi korkularindan aciklayamiyorlar transfer gazi azalinca aciklayacaklardir. Onlar bizden kotuler ikinci ligden sol bek jem karaca bilal 2.5 milyon luk bir de yildiz..eski podolskiyi hatirlayinca 2.5  :D ha bide niasse gelecek. Yani cikarito imkansiz

İnşallah , 2. bir RVP olayında Bodrum da tekne avına çıkarım artık.

Çevrimdışı TALAT

İnşallah , 2. bir RVP olayında Bodrum da tekne avına çıkarım artık.

bizim için transferlerden para gelmesi kötü oldu sanırım. onlar olmasa ne güzel alabildiğin beleşleri alır heyecan yaratmaz, takım da bu kadar bozulmazdı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Bu arada üç ne demek ya sadece iki tane stoper lazım sana inşallah yanıltmaca dır dedikleri iki gündür Douglas ve Rhodolfo gelecek diye seviniyoruz bari bu içimizde patlamasın

Çevrimiçi Samet Ç

Günay - Beck - Rhodolfo - Douglas Silva - Motta - Oğuzhan (Atiba) - Tolgay - Töre - Quaresma - Sosa - Gomez

Kötünün iyisi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tolgay: Babamın türkçesi iyi değil, kendini yanlış ifade etmiş olabilir. Burda mutluyum ayrılmaya niyetim yok..