2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914922 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Pektemeği istemiyoruz, Pektemek sözleşmeni fesh et diye havaalanında karşılasak , hatta Ersan Çin'e şeklinde tezahürat yapsak acaba utanırda giderler mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 15:05:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Barcelona Teknik direktörü Luis Enrique, düzenlediği basın toplantısında Arda Turan'a övgüler yağdırdı. Genç teknik adam Arda Turan'ın 2015-16'da takımın kilit oyuncusu olacağını söylerken, milli oyuncunun hiçbir takıma kiralanmayacağını da açıkladı.

Şaka maka bu gurur kaynağıdır. Adam Messi - Suarez ve Neymar ile oynayacak ben bile heyecanlanıyorsam Arda şuan nasıl hissediyordur tahmin bile edemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

öyle bir durum yok... şenol güneş karakteri dışında tamam dedi, sorun çıkarırsa sorumlusu ben değilim, sorun çıkarmayacağını düşüyorsanız getirin dedi.. Top yönetimde

Olabilir sonucta huzursuzluk yaratirsa takim zarar gorucek her halukarda, sorumlulugun kimde oldugunun ne onemi var tarafar icin Besiktas basarisiz olduktan sonra

Çevrimdışı Türkay

Pektemek Ntvspor da konuşuyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Daha once sakatlanmis olabilir. ama bugun sakatlanmadigi halde sanki oyleymis gibi davranip adama sallamak acimasizca
Bana kalsa kampa almam adama para veriyoruz git kafanı yar diye

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mario Gomez haberleri var ve inanamıyorum. Adam taş gibi takım olan Bayern'de bi halt yapamadı . O çok eleştirdiğiniz Pektemek bundan kat kat iyi. Bana kızmayın lütfen ama bir defaya mahsus Q7 ya da Pektemek veya Ersan yorumu yapın kabul de her 2 - 3 yorumunuzdan biri bunlar olunca pek okunmuyor. Bunların yanında teknik verilerle oyuncu analizi yapanları ise çok takdir ediyorum  :)

Anlamadım, gomez mi birşey yapamadı bayern de?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 15:07:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Armağan Gomez şuan gerçekten bitik. Ben söyleyeyim de sonra hayalkırıklığı olmasın.

Artık gelip gelmemesini tartışamıyorum çünkü ne olsa istediklerini getiriyorlar ama ne olduğunu bilsin herkes kimi alacaksak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Pektemek Ntvspor da konuşuyor
nasıl sakatlandığını mı anlatıyor  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

nasıl sakatlandığını mı anlatıyor  :evillol:

Daha dikkatli olucam artık diyor :D

Çevrimdışı talha

Gomez den hayır gelmez adam Bayern de bir kanadı Ribery diğer kanadı Robben ile oynadı burada bizim istediğimiz şeyi vermez bu adama servis yapman lazım yapamazsan tıkanır kalır Servis ise bizde sıkıntılı biz servis yapacak forvet arıyoruz

Çevrimdışı doganay

Bayernde performansi soyle olan adami beyenmiyoruz
"2009–2013 Bayern Munich 115 mac 75 gol  :ebebe:

Çevrimdışı aspireless

M. Pektemek " bende kendime soruyorum nerde yanlis yapiyorim diye" aslanim bu soruyu soruyorsa pektemek iletide faydali olacaktir.

Çevrimdışı talha

Ayrıca çok sakatlık yaşadı hem de peşpeşe elinde patlar bu adam alman gereken riske gram değmez

Yani gelirse yüzyılın fiyaskosu olma ihtimali çok yüksek

Çevrimdışı SDemirsoy

KASAP YILMAZ ★ ‏@SemtinKasabi  5 dk.
Quaresma bugun Portodan 15:20 ucagi ile Istanbul Ataturk havalimanina geliyor inis saati 21:50

Çevrimdışı Deniz

M. Pektemek " bende kendime soruyorum nerde yanlis yapiyorim diye" aslanim bu soruyu soruyorsa pektemek iletide faydali olacaktir.
Oynamadan 4 senede 20 milyon TL cebe atmakta yanlış yapıyor mesela.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu iki senesi kotu geçmiş olabilir. De bu adam daha 30 yaşında. Ve alman.
Olabildiğince erken alıp hazırlamak lazım sezona. Ağırmış falan filan iyi çalışma ile duzelecek şey bunlar. Bu adamın fiziği 3 sene önce de böyleydi.

Sağda robben solda ribery varken atarmış madem forvet falan almayalım biz. Sağda ne robbenimiz var ne ribery. Oynasın cenk pektemek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben gördüğümü söylüyorum. Adam kazmanın önde gideni. Zaten Bayern'de tutunamadı ve gitti. Alman ligini seyredersem Bayern'i , İspanya da Real'i , İngilterede Liverpool'u , İtalya'da Juventus'u tutarım. Gomez saç baş yoldurmuştu bana. Gerçi alınmayacağını biliyorum . Hedef saptırmak için adı geçiyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

Q7'nin ilk disiplinsiz hareketinde veya Q7'nin kötü performansına bağlı puan kaybında; suçlanacak isim Q7 değil, Fikret Orman olacaktır. Hele bir de macar topçunun gittiği takımda coşması durumda; "Q7 için mi, bu adamı tercih etmedin?" sorusu sorulacaktır.

Futbolu iyi bilirim diyen başkanın, Q7 tercihi eleştirilir arkadaş! Konoplyanka diyerek çıktığımız macerada, Q7'ye varıyorsak üstüne düşünmek gerek. Tabii bu olası bir yıldız transferinin şaşırtma taktiği değilse elbet.

Aksi halde yarın, Adalı ile arasındaki farkı anlatmakta çok zorlanır Fikret Orman.

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma bugun Portodan 15:20 ucagi ile Istanbul Ataturk havalimanina geliyor inis saati 21:50

Kesin midir abi ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı doganay

Bizim kanatta da Q7 geliyor efsane yetenekli oyuncu, Gomez'i costurur iste

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 15:14:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Olabildiğince erken alıp hazırlamak lazım sezona. Ağırmış falan filan iyi çalışma ile duzelecek şey bunlar. Bu adamın fiziği 3 sene önce de böyleydi.

Sağda robben solda ribery varken atarmış madem forvet falan almayalım biz. Sağda ne robbenimiz var ne ribery. Oynasın cenk pektemek.

3 sene önce böyle değildi. Hep yavaştı ama hep ağır değildi.

3 seneden bu yana inanılmaz geriledi çabukluğu sakatlıklardan ötürü. Gelirse kendin de görür bu ne lan bu ben daha çabuk dönerim dersin, diyeceksin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Aynen öyle bu adamı getirip ayağına servis alacaksan bırak Cenk oynasın çünkü bukadar servise o da 15 görür bu adam artık dönemiyor hatta gidemiyor bile :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Olabilir sonucta huzursuzluk yaratirsa takim zarar gorucek her halukarda, sorumlulugun kimde oldugunun ne onemi var tarafar icin Besiktas basarisiz olduktan sonra

Yanlış yazdığın bir bilgiyi düzeltiyorum olay bu yorum yapmadım :) Yoksa zaten her halükarda biz kaybeden oluruz yönetim hatayı şenol hocaya kitlemeye çalışmayı düşündü şenol hoca yemedi. İyi oldu herkes sorumluluğunu alsın başkasına atıp kurtulacağını sanmasın. Hatta taraftar istedi diye aldık bile demesinler senin aklın planlaman yoksa o istedi bu istedi diye sorumluluktan kaçamazsın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

6,5 saatte geliyorsa özel helikopter tutmuşuzdur  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Hakan Gündoğar dedi ki Macar'ın kulübü sürekli fiyat arttırıyor, devre arası için imza atabilir dedi.