2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12918020 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı F1903

Quaresma varsa ben yokum, bireysel olarak, kendi adima yokum yani. Cogunuz belki sen olmasan da olur diyecek, desin farketmez.

Ne her sene aldigim gibi 100 liranin ustunde para verip formayi alirim, ne de mac oncesi, mac esnasi, mac sonu stresini cekerim. Kurumsallasma hikayesiyle, futbol direktorluguyle baslayan yolcugun geldigi nokta Quaresma'ysa eger benim gozumde bu yonetim de bu durumu normal goren taraftar da bitmistir. Kendi adima uzulmem sezon sonu ama Senol Gunes'e, yuksek is ahlakiyla calisan, disiplinli bir takim kurarak Besiktas'i sampiyon yapmak icin gelmis o duzgun adama uzulurum.

Q7 varsa, bireysel olarak ben de yokum, cok net.

Instagram'da, Twitter'da Q7-Q7-Q7 diye yazanlardan kac tanesi bu sezon orjinal forma ve kombine alacak gorelim bakalim.

Sayin Fikret Orman'a "10 senede 1 şampiyonuz madem, Q7 gelsin çatlasın elalem" pankartini acan taraftar profiliyle mutlu mesut bir sezon diliyorum.

Çevrimdışı talha

Siz Hala Q7 derdinde misniz ?
Pektemek gene sakatlanmış...! Bu adama 1.7 veriyorsuz veren adamı eleştirin Q7 değil...!
Niye öyle şeymi olur ikisini de eleştireceksin

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 14:49:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Siz Hala Q7 derdinde misniz ?
Pektemek gene sakatlanmış...! Bu adama 1.7 veriyorsuz veren adamı eleştirin Q7 değil...!

Veren adamı eleştiriyoruz Pektemek'e bu paralı nasıl verip Quaresma'yı bu kapıdan nasıl sokar nasıl böyle büyük iki hata yapar diye..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Nartallo

Birebir aynı fikirdeyim. 2 sene önce futbol direktörü, soğuk oda, gönüllü gözlemciler, pilot kulüpler, altyapı organizasyonları konuşulurken şimdi Quaresma'ya döndüysek yönetimin bir planı olmadığı, günü kurtarmaya çalıştığı ortaya çıkmıştır.

Dün de yazdım, bu transferin en güzel yanı artık başarı beklentisi olmadan, rahat rahat maçları izleriz bu sene. Hedefinde şampiyonluk olan bir takım 32 yaşındaki Quaresma'yı getirip takım ruhunun altına dinamit koymaz.

Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Dört sene öncesi realist adımlar atılarak bu yola girdiler, şimdi populizmin dibine vuruyorlar. Dört sene boyunca kendisine en saygılı tabirle (Hakaret Yasak)₄, Fikret olarak hitap eden taraftara şirin gözükmeye çalışıyor...

Öbür taraftan scouting masalı anlatıp Tosic, Querasma peşinde koşuyor, Beşiktaş'ın parası değerlidir diyip Querasma'ya bonservis veriyor...

Artık yeter, şu dönemin Demirören döneminden hiçbir farkı yok...

Çevrimdışı aspireless

Gereksiz birsey soyleyeyim diyelim ki biz yaniliyoruz quaresma takim oyunu oynayacak katki vetecek..... Ya bu adamin ana mevkisi sag kanat biz de de oyle oynadi son sezon porto da da oyle oynadi 24 milyona satildiginda da orada sagda oynuyordu oysa bizim aksamayan tek mevkimiz tore li yedegi kerim li zorda kalirsan sosa li.... Sag kanat.
(Sol kanatta da oynadi gi maclari biliyorum ama kabul edelim adam sag kanat tmm baxi taraftarlarimiz mutlu olucaksa alinsin artik kabul ettim ama nereden bakarsan tutarsiz.)

Çevrimdışı TALAT

Q7 varsa, bireysel olarak ben de yokum, cok net.

Instagram'da, Twitter'da Q7-Q7-Q7 diye yazanlardan kac tanesi bu sezon orjinal forma ve kombine alacak gorelim bakalim.

Sayin Fikret Orman'a "10 senede 1 şampiyonuz madem, Q7 gelsin çatlasın elalem" pankartini acan taraftar profiliyle mutlu mesut bir sezon diliyorum.

ilk geldiğinde de orjinal forma almamışlardı şimdi de eskileri çıkartıp giyerler :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Gereksiz birsey soyleyeyim diyelim ki biz yaniliyoruz quaresma takim oyunu oynayacak katki vetecek..... Ya bu adamin ana mevkisi sag kanat biz de de oyle oynadi son sezon porto da da oyle oynadi 24 milyona satildiginda da orada sagda oynuyordu oysa bizim aksamayan tek mevkimiz tore li yedegi kerim li zorda kalirsan sosa li.... Sag kanat.
(Sol kanatta da oynadi gi maclari biliyorum ama kabul edelim adam sag kanat tmm baxi taraftarlarimiz mutlu olucaksa alinsin artik kabul ettim ama nereden bakarsan tutarsiz.)

kerimi sağ kanada yazmayalım. adam yapamıyor orda. zaten önder özenin de kerimi alma nedeni eğer olursa töre-kerim ters ayaklı kanatlar yaratmaktı
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 14:52:22
  • Beşiktaş / Bodrum
2011'den kalma 3 tane Quaresma forması olan biri olarak, her açıdan rezalet bir transfer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihsahin

kartal bakışı diyor ki "Beşiktaş'ta Ersan Gülüm ile girdiği ikili mücadele esnasında yerde kalan Mustafa Pektemek sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı"
siyah beyaz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Q7-Douglas-N'Doye alınır defter kapatılır.

Çevrimdışı doganay

Biraz oncede soyledim M.Pektemek'in sadece baldirinda agri olmus ve antremani yarim birakmis sadece, birsey oldugu yok.
sinirinizi adamdan cikartmayin, insaf yani adama bukar cok yukleniliniyor.
Bende kiziyorum ama bukadarda kendi oyuncularimizi gommeyelim, alicisi olsada bu kotu reklamdan dolayi piyasasini kendimiz yok ediyoruz.

Çevrimdışı atalay

Doğru, Q7 sağ kanattır. Zira sol ayağı yok. Sağ ayağı ve sağ dışı var.

Her türlü gereksiz transfer.

Çevrimdışı aspireless

Yahu holding yönetmiyorsun. Takım söz konusu. Takım ne demektir? Alet takımı vardır mesela, çivi var ama çekiç yok, pense ağzıyla vurmaya çalışıyorsun çiviye. Vida var tornavida yok, elinle çeviriyorsun pense ile çeviriyorsun yine.

Sen herşeyini eksiksiz tamamla ustaya teslim et, sonrası onun işi. Çiviyi yarım yamalak yaptırıp vidayı yarım yamalak yaptırdıktan sonra çekiç alsan ne tornavida alsan ne.

Bu adamların birbiriyle düz koşu yapmaları bile önemli diyoruz bizimkiler hala bir stoper mi iki stoper mi kararsızız diyor. Bu olabilir mi ya. İki ise ikisini birden getir. Kampta parkta orada burada bu ikisi takılsın yaşasın, başka türlü uyum şansları yok.

Soylediklerine katiliyorum ben ticari acidan olabilir dedim hani. neden hala kap yok un bendeki cevaplarindan...dahada uzarsa isinsuyu cikti biliyirum. Ama bu gun yarin olacaksa tuh vah mahfolduk luk bir durum yok onu soyluyorum.

Çevrimdışı Kemal

Şuan kimse Pektemeğe 500.000 TL bile maaş vermez varın siz düşünün durumun vahimliğini.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Biraz oncede soyledim M.Pektemek'in sadece baldirinda agri olmus ve antremani yarim birakmis sadece, birsey oldugu yok.
sinirinizi adamdan cikartmayin, insaf yani adama bukar cok yukleniliniyor.
Bende kiziyorum ama bukadarda kendi oyuncularimizi gommeyelim, alicisi olsada bu kotu reklamdan dolayi piyasasini kendimiz yok ediyoruz.

muhtemelen ertesi güne bişeyi kalmaz ama taraftar sevmediği kişileri linç etmeyi seviyor :D zaten haberi yayanların amacı da bu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mario Gomez haberleri var ve inanamıyorum. Adam taş gibi takım olan Bayern'de bi halt yapamadı . O çok eleştirdiğiniz Pektemek bundan kat kat iyi. Bana kızmayın lütfen ama bir defaya mahsus Q7 ya da Pektemek veya Ersan yorumu yapın kabul de her 2 - 3 yorumunuzdan biri bunlar olunca pek okunmuyor. Bunların yanında teknik verilerle oyuncu analizi yapanları ise çok takdir ediyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Senol Gunes'in istememesine ragmen q7 aliyorlar. Yedekte kalip sorun cikartirsa ne olacak. Bir mac gotu gitse taraftarlarda yedek  diye yuklense , nerden baksa hep huzursuzluk cikartacak bir transfer

Çevrimdışı atalay

Tomas Sivok kadar gol atabilmiş, Beşiktaş formasıyla sakatlığı sebebiyle 57 maç kaçırmış Pektemek'e çok yükleniyoruz.

Aynen...

Senol Gunes'in istememesine ragmen q7 aliyorlar. Yedekte kalip sorun cikartirsa ne olacak. Bir mac gotu gitse taraftarlarda yedek  diye yuklense , nerden baksa hep huzursuzluk cikartacak bir transfer

öyle bir durum yok... şenol güneş karakteri dışında tamam dedi, sorun çıkarırsa sorumlusu ben değilim, sorun çıkarmayacağını düşüyorsanız getirin dedi.. Top yönetimde

Çevrimdışı F1903

Takimin tek patronu Senol Gunes'tir diyip zorla Q7'yi kabul ettirmeye calisiyorlar.

Aynisini 2 sene once Onder Ozen ve Bilic'e zorla Sezer Ozturk'u kabul ettirmeye calisarak yapmislardi.

Uzulerek soyluyorum bu vizyonsuzluk ve populizm ile futbolda profesyonelligin saglanmasi imkansiz.

Senol Gunes'e cok buyuk yazik edecekler, en buyuk derdim o.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 15:03:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Duygusal ve vicdani düşünmeyi ne zaman bırakacağız biz?

Pektemek'i, Necip'i , Ersan'ı eleştirmezsen gerektiğinde yerin dibine sokmazsan birileri iyi adam diye her zaman sözleşme yeniler.

Burada insani düşünmeyeceksiniz tamamen sahanın içindeki performansıdır o sözleşmenin karşılığı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pektemek iyi topçuydu...İlk kafayı yardığında millet İlhan mansızla fotosunu yanyana koyup forma için kanını akıtanı seviyoruz diyordu adam o ilk yarmada bıraksa kraldı çok yardı  durduramadık.

Çevrimdışı aspireless

kerimi sağ kanada yazmayalım. adam yapamıyor orda. zaten önder özenin de kerimi alma nedeni eğer olursa töre-kerim ters ayaklı kanatlar yaratmaktı
Son gs macindada begendim kerimi sagda benim soyledigim kerimin sag kanatligi sol kanatligi degil ana mevkisi sag kanat olan q7 nin alinmasi:)

Çevrimdışı doganay

Tomas Sivok kadar gol atabilmiş, Beşiktaş formasıyla sakatlığı sebebiyle 57 maç kaçırmış Pektemek'e çok yükleniyoruz.

Aynen...

Daha once sakatlanmis olabilir. ama bugun sakatlanmadigi halde sanki oyleymis gibi davranip adama sallamak acimasizca

Çevrimdışı talha

Takimin tek patronu Senol Gunes'tir diyip zorla Q7'yi kabul ettirmeye calisiyorlar.

Aynisini 2 sene once Onder Ozen ve Bilic'e zorla Sezer Ozturk'u kabul ettirmeye calisarak yapmislardi.

Uzulerek soyluyorum bu vizyonsuzluk ve populizm ile futbolda profesyonelligin saglanmasi imkansiz.

Senol Gunes'e cok buyuk yazik edecekler, en buyuk derdim o.
Aynen öyle bir tane tampon bulup istediklerini yapmaya çalışıyorlar aslında bunu geçen sene anlamıştım ama ihtimal vermek istememiştim lakin şuan yaşananlar bunun resmen kanıtı

Quaresma olayı nerden tutarsan tut berbat bir yapılanma girişimi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.