2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12934021 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Medel, Isla, Campbell ve Vargas'ı al konuşalım.  :D
Aranquiz i de kaptın mı oh oh :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Sol beke neden herkes mottayi yaziyor, tosic daha iyi degilmi?

İstediğimiz hücumcu kadroya >>> motta

Çevrimiçi Mehmet57

Ön liberolar yeterli bence. Ortasaha oynar her türlü Atiba az pas hatası yapar çünkü.

Sosa Tolgay zaten uygun.

Quaresma yerine Camphel alınsa gerçekten demeye değer.

Ben olabilecegini dusunmuyorum. Bunun yani sira Atiba gibi topu ayagindan cikarana kadar, geri gelene kadar, ekseninde donene kadar bir asır gecen on libero ile oynanmaz bence.

Napoli'nin Lavezzi/Hamsik/Cavani donemindeki Gargano-Inler orta sahasi uygun olabilirdi o sisteme. Sert, aktif, topu olumlu ve hizli kullanabilen oyuncular. Bizde on libero'da Atiba gibi oyuna rahatlik kazandiran faktor ver, ama bu rahatligin eksi yonu de oyunu yavaslatip tempoyu dusurmesi oluyor cogu zaman. Veli zaten tek on libero asla oynayamaz, hangi sistem olursa olsun.

Yani, guzel bir fikir ama benim sahsi gorusum bize uymaz. Bence ileri uc'a uzun boylu, Diabate gibi futbolcu alinip onu tabiri caizse portmanto olarak kullanmak.

Çevrimdışı atalay

Bu kadarına gerek yok. 2 Sene öncesinin Ersun Yanal'ı var.

Metot için komplike şeylere gerek yok.

Oyun tavrı, oyun şablonu, fiziksel üstünlük, yüksek tempo.

Önde pres, dönenleri toplayan orta sahalar, bir adet denge oyuncusu. Hücumcu bekler.

Fatih Terim'in ilk yılki şampiyonluğu.

2 tane temiz örnek.

Çevrimdışı Savaş

İşte bundan bahsediyorum umarım Şenol hoca ile aynı kafadayızdır.Tabii ek olarak kalıcı 2.plan taktikleride mac içinde uygulanabilcek şekilde hazırlanılır.forma değiştirir gibi oyun-taktik-disiplin içeren 2 sistem bulunması şart.4-1-4-1 Mükemmel hucum ve Mükemmel savunma demek.Shuster gibi hucum yapıp defansında az gol yediğini hayal edin.  hoto:
Bugünkü periscope yayınında idmanı gösterirken çalışılan taktiğin bu olduğunu soyledi. Diziliş buymuş. Muhtemelen dediğim gibi bir diziliş olacak. Burda önemli olan takım halinde gidip takım halinde geri dönebilmek. Çok çalışmamız lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Bu kadarına gerek yok. 2 Sene öncesinin Ersun Yanal'ı var.

Metot için komplike şeylere gerek yok.

Oyun tavrı, oyuncu şablonu, fiziksel üstünlük, yüksek tempo.

Önde pres, dönenleri toplayan orta sahalar, bir adet denge oyuncusu. Hücumcu bekler.

Fatih Terim'in ilk yılki şampiyonluğu.

2 tane temiz örnek.

Bu ligin en geçerli anlayışı  :tabe:

Çevrimiçi Mehmet57

Ben olabilecegini dusunmuyorum. Bunun yani sira Atiba gibi topu ayagindan cikarana kadar, geri gelene kadar, ekseninde donene kadar bir asır gecen on libero ile oynanmaz bence.

Napoli'nin Lavezzi/Hamsik/Cavani donemindeki Gargano-Inler orta sahasi uygun olabilirdi o sisteme. Sert, aktif, topu olumlu ve hizli kullanabilen oyuncular. Bizde on libero'da Atiba gibi oyuna rahatlik kazandiran faktor ver, ama bu rahatligin eksi yonu de oyunu yavaslatip tempoyu dusurmesi oluyor cogu zaman. Veli zaten tek on libero asla oynayamaz, hangi sistem olursa olsun.

Yani, guzel bir fikir ama benim sahsi gorusum bize uymaz. Bence ileri uc'a uzun boylu, Diabate gibi futbolcu alinip onu tabiri caizse portmanto olarak kullanmak gerek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:36:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu da muhtemelen oynayacağımız.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci

Dzsudzsak buraya 2.1 civarı maaşla gelir hiç uçmayın öyle isterse 5 versin Dinamo adam uzatmıyor zaten Dünyaları kazandı.

Burada da kazanacak orada yüzde 15 vergiyi kendi ödüyor burada bunu da biz ödüyoruz zaten aynı paraya denk gelecek Q7 sevdasından sakın yürüme Dzsudzsak'ın üstüne valla hışmıma uğrarsın :D
Yok yok Macar da gelsin El ele gelsinler hakeden Giysin formayı rekabet başarıyı getirir , Çok alternatif olması çok iyi bizim açımızdan , 60 dakika Dzutzsak Son 30 dakika Q7 ounar1, Kalite kalite diyoruz ya hep al sana kalite işte Dzutzsak çıkıyor Q7 giriyor :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

hala mi kap gelmedi, vay arkadas

Çevrimdışı laoban

Bu sezon , besiktasin şu mevkisinde problem yok diyebiliyormuyuz? Ben diyemiyorum diyemedigim içinde başarı olarak çok birşey beklemiyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan töre kimi transfer etsek veya etseler (ismi geçenler için) bu ligin en iyi kanat oyuncusudur. Yapması gereken 2 şey var: 1) deplasman partizan maçındaki gibi içeri katedip yaptığı ayak üstü ve plase vuruşlarını geliştirecek, 2) yeni gelen Beck ile Serdar gibi olmayacak bindirmelerine sürekli yanıt verecek. Zaten o kanadı savunmak kolay olacaktır. Gökhanın savunması serdardan dahi iyi.

Çevrimdışı ferdi1903

A Plan'ı forvette dzeko b Plan'ı balotelli dzeko tamam Kulübüyle 8 mil euroya 1 yıl kiralama sonra bir sene sonra 8 mil euro daha verme koşuluyla anlaşılmaya çalışılıyor balotelli de buna benzer daha düşük ücretlere c Plan'ı Remy her şeyiyle hazır bu transfer

Ikincisi dudşak gelirse q7 de gelicek bildiklerim bunlar dzeko biyere gittimi onu bile bilmiom iyi salladın demeyin sonra
yani hersey daha muama, hersey olabilir olmayabilirde  :alala:

Çevrimdışı doganay

Bu macarin geldigine dayir, saglam bir kaynak var mi ? tweetirdaki sallayanlar haricinde

Çevrimdışı BlackEagle132

Bugünkü periscope yayınında idmanı gösterirken çalışılan taktiğin bu olduğunu soyledi. Diziliş buymuş. Muhtemelen dediğim gibi bir diziliş olacak. Burda önemli olan takım halinde gidip takım halinde geri dönebilmek. Çok çalışmamız lazım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps:  :bandit:
bizim orta sahalar geri dönebilen tipler.diğer yazımda belirtmiştim.Dzsudzsak-Sosa-Töre-Q7-Tolgay-Atiba Kimi oturtucak Şenol hoca.  :super:
Ben zaten oyunculardan çok Şenol hocaya güveniyorum .. Bunu yaptırabilir.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 01:42:00 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı Tolga

False Nine tartışılmış vay be :kop:

Eldekilerle bunu deneyelim çoğu maçı gol atamadan bitiririz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Bütün şiliyi toplamışsınız Alexis nerede? :)

Çevrimdışı Doğuhan

Bu da muhtemelen oynayacağımız.

hücumda güzel duruyor da duran topta o boy ortalamamız ve kalecilerimizle bize stoke city kesilir herkes ?

Çevrimdışı TØLGA

benim şiliden ilk isteyeceğim isim bu adam olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 11 dk.11 dakika önce

Yarın Rhodolfo KAP diyorlar. Hayırlısı...

Bu da nedir yav?

Çevrimdışı atalay

Isla, Medel.

Nerede bütün Şili ?

Çevrimdışı mert_

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten 11 dk.11 dakika önce

Yarın Rhodolfo KAP diyorlar. Hayırlısı...

Bu da nedir yav?
kap diyen diyene, yarın epey kaplı bir gün olacak sanırım  :lol:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 01:48:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kanatlara dayalı oynamasak ben bu ligde hala en iyi sistemin 4-1-3-2 olduğunu düşünüyorum ama bunlar uygulanabilirliği zor sistemler.

Tüm lig olarak 4-2-3-1 oynandığı için kadrolar hep buna göre şekillenmiş.

Normalde oturtulabildiğinde ölümcül savunma ve toplu hücum en iyi 4-1-3-2'de oynanıyor ama ortasaha oyuncularının çok yetenekli olması lazım.

4-2-3-1 ya da 4-3-3'te her türlü kanat oyuncularının vereceği performansa odaklı yaratıcılık oluşuyor.

3-6-1 veya 4-1-3-2 kısmen daha kısır olsa da oturduğunda süpürecek sistemler ligi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Isla, Medel.

Nerede bütün Şili ?
Vargas vardı orada görmedik değil

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.