Ön liberolar yeterli bence. Ortasaha oynar her türlü Atiba az pas hatası yapar çünkü.
Sosa Tolgay zaten uygun.
Quaresma yerine Camphel alınsa gerçekten demeye değer.
Ben olabilecegini dusunmuyorum. Bunun yani sira Atiba gibi topu ayagindan cikarana kadar, geri gelene kadar, ekseninde donene kadar bir asır gecen on libero ile oynanmaz bence.
Napoli'nin Lavezzi/Hamsik/Cavani donemindeki Gargano-Inler orta sahasi uygun olabilirdi o sisteme. Sert, aktif, topu olumlu ve hizli kullanabilen oyuncular. Bizde on libero'da Atiba gibi oyuna rahatlik kazandiran faktor ver, ama bu rahatligin eksi yonu de oyunu yavaslatip tempoyu dusurmesi oluyor cogu zaman. Veli zaten tek on libero asla oynayamaz, hangi sistem olursa olsun.
Yani, guzel bir fikir ama benim sahsi gorusum bize uymaz. Bence ileri uc'a uzun boylu, Diabate gibi futbolcu alinip onu tabiri caizse portmanto olarak kullanmak.