2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927146 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Ersan??

Kim varki baska. 2. Stoperi alcaklarını sanmıyorum
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ersoy

Q7 750 bin diyorlar ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BlackEagle132

Cenk Gönen

Beck-Douglas-xxx-Motta

Tolgay(Atiba)

Töre-Dzsudzsak-Sosa-Q7

xxx

Bana güzel Görünen 11 ..

Elbette Şenol hocanın takım ileri,takım geri anlayışı ile bunu yapabiliriz.
Ayrıca Dzsudzsak'ı solda hayal eden arkadaşlar sadece hayal ediyorlar nedeni,
Dzsudzsak sağ kanat ve orta alan oyuncusu.İzlediğim Tüm güzel işleri bu mevkide,
Yapmıştır.Adamın sol ile ilgisi yok.O sebeble Q7 solun tek adamı olarak görünüyor...
Herşeyden önce transferler gerçekleşirse hucum hattı sakatlık,kart sınır vs belasından
uzak kalıcak.
Q7 sağ-sol
Töre sağ-sol
Dzsudzsak sağ-merkez belkide dediğiniz gibi sol  :ebebe:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

A spor'a hele de Hakan Gündoğar'a hayatta inanmam.%90 sallamasyon çıkıyor 2 aydır getirmedikleri adam kalmadı

Çevrimiçi Mehmet57

Cenk Gönen

Beck-Douglas-xxx-Motta

Tolgay(Atiba)

Töre-Dzsudzsak-Sosa-Q7

xxx

Bana güzel Görünen 11 ..

Dzsudzsak sağ kanat ve orta alan oyuncusu.İzlediğim Tüm güzel işleri bu mevkide,
Yapmıştır.Adamın sol ile ilgisi yok.O sebeble Q7 solun tek adamı olarak görünüyor...
Herşeyden önce transferler gerçekleşirse hucum hattı sakatlık,kart sınır vs belasından
uzak kalıcak.
Q7 sağ-sol
Töre sağ-sol

Kariyeri boyunca sol acik oynamis Dzsudzsak'i sag kanat ve merkez yaptin ya, helal ols rdaş

Çevrimdışı Kadir G.

Cenk Gönen

Beck-Douglas-xxx-Motta

Tolgay(Atiba)

Töre-Dzsudzsak-Sosa-Q7

xxx

Bana güzel Görünen 11 ..

uzak kalıcak.
Q7 sağ-sol
Töre sağ-sol

Sen çoook yanlış gelmişsin 1) dzsudzsak sol kanat sağ ile alakası yok. 2) o kadroyla 50 gol yersin.

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak soldan başka oynamaz ama Q7 sağda oynayabilir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 00:46:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Belki Şenol Hoca false nine oynatcak :naughty: :evillol:

Yazacaktık yazmadım false nine değil de 2 gün önce @ZEKI Abiye söylediğim bir şey vardı grupta.

Sistem değişirse şaşırma diye.

Barcelona tiki takası benzeri önce 3 kısa forvet ortada sosa tolgay bekler hücumda şeklinde.

Ama burada ortada oynayan oyuncu çok çok üretken olmalı o da ya Dzsudzsak olur ya Quaresma.

Stoperi de çabuk istediğini düşünürsek işkillenmedim değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 00:47:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Zudzak soldan başka oynamaz ama Q7 sağda oynayabilir.

Dzsdudzsak 10 numara da oynar 10 numara başladı zaten futbola.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı beshicktush

Eyy yönetim..hem başarılı olmak hem de para kazanmak ister misin?

Rhodolfo-Q7-N'doye üçlüsünün yerine Douglas-Dzsuzdsak-Q7-Remy dörtlüsünü trnsfer edersen en az 10bin kombine , 50bin forma ve her maç ortalama 10bin bilet fazla satarsın ve en önemlisi şampiyonluğa oynarsın ve başarıdan ötürü en az 10 milyon euro fazla kazanırsın.Şimdi vereceğin 5-10 milyon euro fazla para sana fazlasıyla geri döner ve koltuklarınızı da sağlamlaştırırsınız.

Lütfen 5-10 milyon euro fazla ver,şu adamları al.Gerekirse Douglas ve remy i kirala ama ne olursa olsun almaya çalış.

Çevrimdışı BlackEagle132

:biggrinking: Ben adamın iş yapmış işte bu Dzsudzsak'dır dedikleri videoların hepsinde sağ kanat ve merkez'de gol yada asistlerini izledim nedense.dediğiniz gibide olabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Yazacaktık yazmadım false nine değil de 2 gün önce @ZEKI Abiye söylediğim bir şey vardı grupta.

Barcelona tiki takası benzeri önce 3 kısa forvet ortada sosa tolgay bekler hücumda şeklinde.

Ama burada ortada oynayan oyuncu çok çok üretken olmalı o da ya Dzsudzsak olur ya Quaresma.

Formasyon şeklinde yazabilir misin şu an konuşulan isimlerle?

Çevrimdışı TALAT

valla şampiyon olalım da isterse 9 taş oynatsın takıma :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O gruplar ve taraftar dağıtıldığı dediğin grubun başındaki Dewe'nin yaptığı pankartlardan haberin yok galiba?

Adam gelmeden o pankartları döşeyenler Şenol Güneş oynatmadığı zaman neler yapacaklar düşünmeye başlayabilirsiniz şimdiden.
En az 4 Milyon € Net Bonservis + 3 Milyon € maaş + Maç başı ücret vereceğiz topladıgın zaman 1 Yıllık maaliyeti 8 milyon € ya geliyor !
DzutzsakA Moskova 3,2 milyon € ya sözleşme uzatma teklifi yapıyor sen kaç para vermeyi düşünüyorsun 2 milyon € mu ?????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

En az 4 Milyon € Net Bonservis + 3 Milyon € maaş + Maç başı ücret vereceğiz topladıgın zaman 1 Yıllık maaliyeti 8 milyon € ya geliyor !
DzutzsakA Moskova 3,2 milyon € ya sözleşme uzatma teklifi yapıyor sen kaç para vermeyi düşünüyorsun 2 milyon € mu ?????
Moskova Avrupa ya gidemiyor ama.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

yahu şu quaresmaya da zamanında maç başılarla birlikte 4,5m verdik olmadı. nie bi daha onu deneyelim. hem quaresma da dediğin gibi bedavaya falan gelmiyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Dzsdudzsak 10 numara da oynar 10 numara başladı zaten futbola.

Zorlarsan oynar, Oguzhanin sag kanat oynadigi gibi ama rn son nezaman oynamis ki? Bu adam sol acik olarak parladi. O mevkinin klasik oyuncusu. 433'un klasik sol kanadi. Cizgiyi arayan adam.

Tartismaya bile kapali hatta. Sol'a geleceksen gelsin, yoksa inan hayal kirikligi olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 00:50:36
  • Beşiktaş / Bodrum

@Yunus Emre Dökmeci

Dzsudzsak buraya 2.1 civarı maaşla gelir hiç uçmayın öyle isterse 5 versin Dinamo adam uzatmıyor zaten Dünyaları kazandı.

Burada da kazanacak orada yüzde 15 vergiyi kendi ödüyor burada bunu da biz ödüyoruz zaten aynı paraya denk gelecek Q7 sevdasından sakın yürüme Dzsudzsak'ın üstüne valla hışmıma uğrarsın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi ya yanında mıydın? :) oldu olacak 4 verelim. Quaresma yerine gelme ihtimali var diye mi bu telaş. Hani ilk macarı istiyordun. Yavaş yavaş çıkıyor baklalar. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birbirinize hakaret veya kötü uslüp ile mesaj yazarsanız bundan sonra sadece silmeyeceğim yorumu doğrudan moderasyona alacağım.

Yeni kuralları oluşturuyoruz çünkü genişliyoruz. Kişisel hakaret ya da rencide edici sözün cezası doğrudan nopost olacak.

An itibariyle de geçerlidir. Bilginize.

Bu uyarı mesajları nedense Hep q7 yi savunanlara yapılıyor, q7 yi HUNHARCA eleştiren ve Hakaret edenlere neden yapılmıyor bu uyarılar :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Uyarımı tekrar yapayım Quaresma artık bizim oyuncumuz bu dakikadan sonra küfür hakaret içeren mesajlar
atılmasın artık bu mesajlar Beşiktaş oyuncusuna yapılmış kabul edilecek ve karşılığı üyeliğin silinmesidir.
öyle mod onayıyla falan geçiştirileceğini düşünmeyin

Querasma Querasma Oley Oley Oley  :halay: :halay: :halay:
@Necmi abi  :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı TØLGA

Bu uyarı mesajları nedense Hep q7 yi savunanlara yapılıyor, q7 yi HUNHARCA eleştiren ve Hakaret edenlere neden yapılmıyor bu uyarılar :alala: :alala:
bütün gün forumda olmayınca görmüyosun heralde hakaret olduğu anda uyarıyolar ben sabahtan beri forumdayım görüyorum bunu
eleştiriyi neden uyarıcak onu söylermisin? @Yunus Emre Dökmeci
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 00:58:50 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Emre Dökmeci Beni unutma Eleştiren göster Hunharca harcayayım  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı forzatunga

Dzsdudzsak gelsin Töre de gitmesin gerisi bonus olur artık.

Tolgay,Töre,Dzsdudzsak 3 çok klas oyuncumuz olmuş olur.
Aslında Beck ve Tosiç'le de beraber kanat orta kalitemiz artmış olacak bitiriciliği yüksek bir forvet baya atar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2015, 00:55:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Formasyon şeklinde yazabilir misin şu an konuşulan isimlerle?

Şöyle bir şey olabilir ama çok fantastik yani oturtmak zaman alabilir.

Dzdudzsak   Quaresma   Töre

Tolgay     Sosa

Motta         Atiba          Beck

Ersan       Douglas

Forvetsiz sistem. Bekler kanat gibi oynar öndeki üçlü değişken şekilde içeri dalar.

Ama sıkıntı Dzsduzsak dışında alışkın olan yok buna. Quaresma'da hele hiç yok.

Domine edersen efsane olur ama dediğim gibi çok zor.

Normalde hücum varyasyonunda diyelim sağ açıktan Beck bindiriyor olması gereken şu olmalı

Dzsudzsak arka direk koşusu

Quaresma 18 yay hizasında

Töre ceza sahası sağ ön çaprazı

Sosa Quaresma' nın yanında yay çevresinde

Tolgay ikisinin tam arkasında

Motta ise ceza sahası sol iç çaprazında

Geometrisi bu ama çok tökezleyebiliriz dediğim gibi direk dominant futbol bu pas üzerine kurulu.

Şu dizilişi en iyisi resimle anlatayım ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli