Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18-20M Avro gelmediği sürece Töre gönderilmez arkadaşlar. Hadi Q7 riskine girecek bu yönetim. Elindeki en iyi kağıdı masaya bırakmak, altına girilecek bir risk değil. yerden gelecek kağıdın ne olduğunu bilmiyorsun bir kere. Aynı elde iki büyük riske girmek akıllı adamın işi değil, arkadaşlar. Ayrıca GT7, Beşiktaş'ın elindeki en iyi oyuncudur. Şenol Hoca'nın dediği gibi; Beşiktaş'ın kendi oyuncusunu yabancı, henüz Beşiktaşlı olmamış oyuncuyu kendimizden görme huyundan vazgeçmeliyiz.
əvrən @evrenmanchester 2 dk.2 dakika öncevaran 2 BESIKTAS (elim titrio 2 oteki kanal bu 😆 )Dnipro klubunden alinan net bilgiye goreDOUGLAS BJK YE HAYIRLI OLSUNBJK BEKLIOHobaaaa ver gazı ver gazı
Kardeşim sen ve diğer arkadaşlara sesleniyorum; Gerçek isminizi yazarsanız daha güzel olur
Di Marizo'nun haberine göre;Budapeşte'de oyuncu ile Beşiktaş görüşüyormuş.Anlaşma yakınmış.Görüşme yapılan otel bu: http://www.imdb.com/title/tt2278388/
Neden hocam yazmasına yazarız da hayırdır?
Sohbet açısından daha güzel olur kardeşim, daha samimi olur
Tamam hocam konuya gider yaptırırım.Bu benim eski forum nickiydi kaldı böyle.
Bakın yine aynı örneği vereceğim.Milan 2 sene evvel, El shaarawy için 40-50 milyonluk teklifleri yeterli bulmuyordu. City vermeye hazırdı.Adam 2 sakatlık geçird falan filan oldu sana değeri 14-15şimdi de 14 mü 16 ya mı ne satıldı monacoya.Düşünün işte. Risk büyük futbolda.
Dzsudzsak'ın menajeri Wes Anderson ile imzalar atıldı.