2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913271 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töre gidiyor arkadaşlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 22:52:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre gidiyor arkadaşlar.

Hadi biz de gidelim artık Armağan bir biz kaldık  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Töre gidiyor arkadaşlar.

Yapma be abi. :bawling: Töreden Q7'ye düştük ya,hayırlısı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 dk.1 dakika önce
Yarın ufukta kap görünüyor ... Ama q7 olmayabilir bu kap
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı genki1914

ikisi gelirse Töre gider ki 12 15 arası teklife gitmeli sanki bu sene istediğimiz verimi alamayacakmışız gibi hissediyorum
Guti14

Çevrimdışı TALAT

Son hareketleriyle kurt genel kurul üyeleri dışında destekleyen çıkmaz. Bağımsız üyelerin katılımı yüksek olur ve düzgün bir aday çıkarsa gider. Öyle serdal adalı murat aksu değil ama düzgün bir aday. Yoksa 3 sene daha bu eziyeti çekeriz. Bir dahaki yk da anç bile olmaz. Adam kalmadı halbuki ne güzel kadroyla başlamıştı

Haydi alsın quaresmasını populizme son gaz devam:) almeidaya ne dersiniz? O da düşürürse parasını gelsin olmadı fernandes de gelsin:)

ömer koç olsun. alinin karşısına geçiririz. :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

İkisinin aynı anda geleceğini sanmıyorum ama öyle olursa da Töre yolcu demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Töre gidiyor arkadaşlar.
Atletico da transfer yapmisti. Nereye gidecek ki :/ ? İnsallah 15 mil eurodan asagiya gondermezler

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Harbi harbi bugünde kap gelmedi ya.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 22:54:22
  • Beşiktaş / Bodrum
3 kişi haber alabiliyoruz yönetimde.

Üçümüzün kaynağı da Dzsudzsak'ı maliyetinden dolayı tercih edilmeyeceğini Quaresma'nın ucuz olduğunu, hocanın Macar'ı istemesine rağmen Quaresma'nın geleceğini söyledi.

Bu dakikadan sonra ters köşe çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Töreden quaresmaya düşmek :) çok güzel devam böyle. 10 hafta dolmadan beck ile kavga ederler.

Çevrimdışı Alper1903

Üçümüzün kaynağı da Dzsudzsak'ı maliyetinden dolayı tercih edilmeyeceğini Quaresma'nın ucuz olduğunu, hocanın Macar'ı istemesine rağmen Quaresma'nın geleceğini söyledi.

Ortasaha konuşuluyor mu hiç?

Çevrimdışı brkntcnr

Tek ümidim yağız abi

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 22:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortasaha konuşuluyor mu hiç?

Hiçbir şey söylenmedi bununla ilgili.

Gerçekten üzgünüm hiç istediğimiz gibi gitmedi burada konuştuklarımız güzel ve yapılası şeylerdi.

Ama yüzde 90 olmayacak artık hiçbiri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozeratalay

Sosa satıp Q7 Cucak Töre yapıcaklar gibi geldi nedense

Çevrimdışı Volkan Başaran

Çok geç kaldık transfer işlerinde.

Umarım trabzon maçında kayıp yasanip tamamen demoralize bir sezon girişi yapmayız.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı talha

Şenol hoca ya istedikleri adamları vermeyeceklerse ne diye getirdiler oraya

Hayır Şenol hoca ya lafı dinlemeyenler Bilic e niye diretemediler? 

Şuan nerden bakarsak bak rezil bir politika ile karşı karşıyayız

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Giray Burak

Töre gidiyor arkadaşlar.
Töre nin satışı ,çivi,tornavida ,hilti olarak stada geri gelecek.

Çivi orta yapacak ,hilti kafayla indirecek ,tornavida da gol vuruşu yapacak ve GOLLLLLL

STAD YAPIYORUZ.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1  1.5 milyon euroya, terek den mauricio düşünülmeli orta saha ön libero mevkiye. Tam şenol hocanın istediği formda oyuncu, Ceza sahası yayında bulunur sık sık, şutları etkili, içeri girişleri güçlü ve pozisyonuna göre bitiricliği yüksek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 22:59:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok geç kaldık transfer işlerinde.

Umarım trabzon maçında kayıp yasanip tamamen demoralize bir sezon girişi yapmayız.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bizden beter Volkan.

Şota ile hiç şansları yok bence  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Sosa satıp Q7 Cucak Töre yapıcaklar gibi geldi nedense
sosa satılırmı bilmemde
TÖRE Q7 DZSUDZSAK yapılması daha mantıklı geliiyor
bana q7 serbest olması lazım forvetin arkasında
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle132

Gözüm douglas'da..Eğer stoper arıyorsak ve bu yenilenme içinde Douglas'ı görmeyi çok amaçok isterim.
Bu gün paylaşıldı bir analiz forumda gerçekten isabet olacak gibi duruyor.Umuyorum anlaşma sağlanabilir.
Ayrıca herkesin kilit olduğu Q7 konusunda bir kaç fikrim var..
Ne hocalar ne takımlar gördü oturamıyor adam diyenler haklı fakat Şenol hoca'da çok disipline bir taktik uzmanıdır.
Madem alınıyor teklifim ön yargısız bir şekilde yaklaşmak ''Adam olmuş mu ?''diye gözlemlemek,velev ki olmamış emin olun,
Bu yönetim bu Hoca yine en doğru kararı verip kapıyı gösterirler.Lütfen Ön yargılarla doldurmayın kendinizi.Benimde şüphem
var.Sorumsuz hareketlerini kim unutabilir.Umuyoruz ki kasmadan,basit oynamayı başarır.Şenol hoca ah Şenol hoca şunu da adam et  :steamed:
şuscak ( üşengecim az ) alınmalı,Veli'nin ayağı top yapışmalı,sabah-akşam tenis oynamalı.düzelmez ise Atiba-Tolgay çok mantıklı ve klas gibi..  :money:

Çevrimdışı musacn1903

Töre eninde sonunda gidecek 13 15 m arasi bi teklif varsa gider heralde . Bu yıl dzsudzsak ve quaresma ya kalırsa kanatlar takım sanki yaşlanmış olur bir anda. ilk 11 icin diyorum . Sosa 30 dzsudzsak 29 quaresma 32 atiba 32 forvette aşagı yukarı 28 30 olur. Bence töre bir yil daha kalmali töre tolgay orta sahada dinamik kalmalı

Çevrimdışı Kemal

Ben ligi kaybettiğimiz haftalarda bu sene olacaklarla ilgili yazdigimda 3  4 kişi Tukaka yapmıştı loglarda vardır , bizim kaybettiğimiz yer orasıdir ;

Çünkü elmanın 1 yarısı yıldızı aldı sırada diğeri var lobisiyle zengin is adamlariyla medyasıyla herseyiyle bastırıyor.

Bunu burdaki değerli kardeşlerimizin belirttiği gibi yönetimde görüyor elbet ve @Çağrı  nin 5 yılda 1 CL tahaddut olayından bahsettiği mesajindaki gibi düşük maliyetle q7 yi kullanarak gaz alıyor.

Bu sene gs dahil kimse fb den başkasının şampiyon olmasına izin vermez. Bakın MHK başkanı nasıl değişti .

Ama benim tahminim Baskanda bu işler arasında yeni stat vs 2 yıl şampiyonluk sözü almıştır 3. Yıldız ve olaydan kopmamak adına.  Buda seneye ve diger sene olur gibi görüyorum. Başkan degissede bazı olaylar baki kalır.

Çevrimdışı talha

sosa satılırmı bilmemde
TÖRE Q7 DZSUDZSAK yapılması daha mantıklı geliiyor
bana q7 serbest olması lazım forvetin arkasında
Sosadan sonra oraya Quaresma yı koyarsan sudan çıkmış balığa dönersin ne pas yapar ne pres sadece şut çeker durur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.