2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919926 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

çağrı abinin dediklerine göre orta saha bile almayacaklarsa kaleci falan da hayal, yine ekşimiş suratıyla tolgayı izlicez maalesef bari hoca günayı oynatsa
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 23:03:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sosa satılırmı bilmemde
TÖRE Q7 DZSUDZSAK yapılması daha mantıklı geliiyor
bana q7 serbest olması lazım forvetin arkasında

İntihar olur :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Sosadan sonra oraya Quaresma yı koyarsan sudan çıkmış balığa dönersin ne pas yapar ne pres sadece şut çeker durur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla bir fikirdi tabi benimkisi görecez bakalım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Erhan

1  1.5 milyon euroya, terek den mauricio düşünülmeli orta saha ön libero mevkiye. Tam şenol hocanın istediği formda oyuncu, Ceza sahası yayında bulunur sık sık, şutları etkili, içeri girişleri güçlü ve pozisyonuna göre bitiricliği yüksek.

Daha anlaştığımız adamları getiremedik bi aydır her konuda anlaştık haberleri görmekten bıktım @Armağan Bozkurt

Oyuncu tavsiye edion daha hocam

quaresmayı almak nasıl vizyonsuzluktur.

Bari açıklama yapmayın iyi adamlar alıcak diye ucuz beleş topçu bakıyoruz diyin umut etmiyelim burda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 23:04:41
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı abinin dediklerine göre orta saha bile almayacaklarsa kaleci falan da hayal, yine ekşimiş suratıyla tolgayı izlicez maalesef bari hoca günayı oynatsa

Şenol Güneş bugün söyledi zaten.

Önce stoper forvet. Bir de Quaresma.

Sonra açıklara bakacağız dedi de kaliteli oyuncu gelmeyeceğini anlamak zor değil artık.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

əvrən ‏@evrenmanchester  3 dk.3 dakika önce
Rt ler kufurler bittiyse VARAN 2  yapalim mi ? ..

NOT : Q7 ICIN KESIN DEMEMIZ PORTEKIZ KANADINDAN CONFIRM EDILMESINDEDIR. BJK BEKLIO DAHA
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Busene Veysel i de görebiliriz belli olmaz :)

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı musacn1903

Ayrıca transferse geç kalmadık sadece fb erken bitirdiği için geç kalınmış gibi göründük. Ayrıca ilk kampta sadece fizik olarak yüklemeler yaptı senol hoca. Transfer edilecek oyuncular zaten suan kendi takımlarında kamptalar. 2. Kamp dönemi taktik kampı olacak bu hafta bitirilmesi lazım transferlerin. Demba ba gecen sene tamda bu zamanda gelmisti

Çevrimiçi murat

Hani derler ya küçük bir hareket senin tüm amacını belirler Macar yerine Quaresma yı tercih etmek de öyle birşey

ikisi birden gelirse ne olur.ilk yarı dzsudzsak oynuyor 2-0 öndeyiz hedef şampiyonluk ikici yarı q7 oyuna girdi hedef 3. lük mü olacak :alala:

Çevrimdışı BlackEagle132

Kesinlike Sosa'nın en beğendiğin yanı adama yapışıyor Tatlı-Sert Görev yerindeki savunmayı yapıyor.Sosa candır  :tabe:

Çifte daldık yanlış oldu hehe
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 23:08:03 BlackEagle132 ]

Çevrimdışı canU

Ben bu sezon maçları stressiz izlicdm en azından o güzel:) yönetimin iddiası yoksa ben neden strese giriyim. Sırf stat olayına alırım formamı geçerim.

Ama stat bittikten sonra ben bu futbol aklına saçma transferler yapsınlar kendi egolarını mutlu etsinler diye üyelik aidatı dışında 1 kuruş vermem. Belki yanlış diyen olacak laf eden olacak benim görüşüm bu. Benim vereceğim para q7 tarzı transferlere gidecekse tuğrul yenidoğanın cebine gidecekse ben vermicem artık. Benim vermemem de koskoca kulübe koymaz zaten benim içim rahat olur en azından.

Çevrimdışı ozeratalay

sosa satılırmı bilmemde
TÖRE Q7 DZSUDZSAK yapılması daha mantıklı geliiyor
bana q7 serbest olması lazım forvetin arkasında
Bikaç sayfa önce 2 oyuncu gitmek istiyor diye bir yazı vardı ondan Sosa dedim.3lü nasıl yerleşir orda kesinlik olmaz gibi zaten ikidebir değişirler gibi.

Çevrimdışı Kemal

bu q7 varya besiktasta çok başarılı olur ama nasıl olur bunu sinan engin gibi menajer yapacaklar maçlara çıkacak ,taraftarı costuracak zaten kendide Coşar , rakip tarafa cirkeflik yapacak habire 4. Hakemi yandan isiracak,  futbolculara abilik yapacak tabi yönetimden biride bunu gazlayacak hayatına çeki düzen verdirecek , işte bu adamın başarılı olacağı yer budur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 23:07:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba çatıya, Atınç çimlere dönüştü  :evillol:

Adlarını versek yeridir anıt olarak :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yağız abi Zudzak dedi yarın kap gelebilir ama Q7 olmayabilir dedi Evren mençıstır da demin kesin demişti ama şimdi Portekiz kanadı onay verdi BJK bekliyor dedi.Nedense işler güzelleşti.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Demba Ba çatıya, Atınç çimlere dönüştü  :evillol:

Adlarını versek yeridir anıt olarak :D
şekilli şukullu çim olucakmış atınçın resmini çizdiririz çime  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Yağız abi Zudzak dedi yarın kap gelebilir ama Q7 olmayabilir dedi Evren mençıstır da demin kesin demişti ama şimdi Portekiz kanadı onay verdi BJK bekliyor dedi.Nedense işler güzelleşti.

:halay: :ishock:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 23:10:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada,

Bir oyuncu ismi çıktığında bu nabız yoklamadır. Burada eleştirdiğimizde hemen hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz moduna geçenler oluyor N'doye'da olduğu gibi.

Sen sindirirsen yönetimler zaten sindirir. Sen sindirmeyeceksin baştaki arasın tarasın daha iyisine baksın. En son çare ise zaten gidip onu alırlar yine.

Ama bir şeyi hemen baştan kabullenilmesi için mantıklı yönlerini göstermenin, mantıksız yönleri de fazlaysa bence anlamı yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

:halay: :ishock:

Yağız abinin bir tweeti daha var buraya kimse yazmamış ekleyeyim.

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  46 dk.46 dakika önce
GOOD BYE N'DOYE :)
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Factatum

18-20M Avro gelmediği sürece Töre gönderilmez arkadaşlar.

Hadi Q7 riskine girecek bu yönetim. Elindeki en iyi kağıdı masaya bırakmak, altına girilecek bir risk değil. yerden gelecek kağıdın ne olduğunu bilmiyorsun bir kere. Aynı elde iki büyük riske girmek akıllı adamın işi değil, arkadaşlar.

Ayrıca GT7, Beşiktaş'ın elindeki en iyi oyuncudur. Şenol Hoca'nın dediği gibi; Beşiktaş'ın kendi oyuncusunu yabancı, henüz Beşiktaşlı olmamış oyuncuyu kendimizden görme huyundan vazgeçmeliyiz.

Çevrimdışı BlackEagle132

N'doye yoksa ben varım  :claps:  :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha anlaştığımız adamları getiremedik bi aydır her konuda anlaştık haberleri görmekten bıktım @Armağan Bozkurt

Oyuncu tavsiye edion daha hocam

quaresmayı almak nasıl vizyonsuzluktur.

Bari açıklama yapmayın iyi adamlar alıcak diye ucuz beleş topçu bakıyoruz diyin umut etmiyelim burda

napalım hocam işte beklenti bitmez. :)

bende isterim bas 5 i getir velosoyu.

Bas 8 i indir leroy fer i.

Ama para harcamıyorlar işte bir sebepten, ucuz çözümlere yönelmek gerekiyor.

Bimden alışveriş yapıyoruz şuan. Fenerbahçe migrosta biz bimdeyiz.  :lol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu arada,

Bir oyuncu ismi çıktığında bu nabız yoklamadır. Burada eleştirdiğimizde hemen hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz moduna geçenler oluyor N'doye'da olduğu gibi.

Sen sindirirsen yönetimler zaten sindirir. Sen sindirmeyeceksin baştaki arasın tarasın daha iyisine baksın. En son çare ise zaten gidip onu alırlar yine.

Ama bir şeyi hemen baştan kabullenilmesi için mantıklı yönlerini göstermenin, mantıksız yönleri de fazlaysa bence anlamı yok.

hay çok yaşa, bunu söylüyoruz günlerdir. Tepkinizi koyun arkadaş, beğenmiyorsanız beğenmedim deyin. Gelirse gelsin ama duruşunuz tavrınız net olsun. bunlara kalsa almeida bedava olsa onu getirirler, o yüzden istediğiniz ismi görene kadar istemediğinizi belirtin. Yasak değil ya.

Çevrimdışı TALAT

hay çok yaşa, bunu söylüyoruz günlerdir. Tepkinizi koyun arkadaş, beğenmiyorsanız beğenmedim deyin. Gelirse gelsin ama duruşunuz tavrınız net olsun. bunlara kalsa almeida bedava olsa onu getirirler, o yüzden istediğiniz ismi görene kadar istemediğinizi belirtin. Yasak değil ya.

istemiyoruz işte quaresmayı. ortalığı yıktık daha ne yapalım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Papiss Cisse ve Khouma Babacari al , pektemegi ömeri sat veya kirala.

Sonra uykudan uyan bir bak deve adebayor pis pis siritiyor, kardeşinin hırsızlık maceralarını anlatıyor :)