2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915205 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

:bawling:İçerisinde q geçen herhangi bir ismi 11de görmeye tahammül edemiyorum  :bandit:

Yapacak birsey yok artık quaresma bitmiş  :iwantattention:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İçerisinde q geçen herhangi bir ismi 11de görmeye tahammül edemiyorum  :bandit

Bende kesilecek atakları görmeye dayanamıycam :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Yapacak birsey yok artık quaresma bitmiş  :iwantattention:
onun futbol kariyeri bitmiş  :akuma:

Çevrimdışı talha

Şu Mechul un haberlerini verip durmayın şurada :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

onun futbol kariyeri bitmiş  :akuma:

olsun trivela vuruyor  :yerlerde:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Bende kesilecek atakları görmeye dayanamıycam :bawling:
3. hafta kadro dışı at fava bekle  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

olsun trivela vuruyor  :yerlerde:
bizde vakti gelince tekmeyi vuracaz  :evillol:

Çevrimdışı canU

bugün burada bir zihniyet oylandı diyip 4 sene sonra o zihniyetin getirdiği adamı kurtarıcı olarak getirmek de büyük bir yönetim becerisidir. :ebebe:

Çevrimdışı TALAT

bugün burada bir zihniyet oylandı diyip 4 sene sonra o zihniyetin getirdiği adamı kurtarıcı olarak getirmek de büyük bir yönetim becerisidir. :ebebe:

yönetimin kabul edemeyeceğim tek hareketi şu ana kadar. bugüne kadar hemen her konuda destekledim, aynı fikirde olmadığım konularda da şartları budur, vardır bir fikirleri dedim ama bu çok çok öte bir şey oldu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

800 bin euro ya da bedava dedikodulari dolasiyor. Bu fiyata Quaresma ayarinda kanat varsa alalim hemen oneriniz ne? Adamlar Quaresma gelmesin diyor, yerine onerdikleri Dsuzdzsak adam gelirse 4 milyon euro civari maas + bonservis + primle 3 yilda 20 milyona patlayacak. Oynadigi lig Rusya ligi, en basarili donemi Hollanda liginde gecmis, burada basarili olacaginin hic bir garantisi yok. Artik boyle Yildirim Demiroren transferleri olmayacak. Turkiye'de futbolcu piyasasi cok sismis durumda baskan bu ayaklari yemiyor cok akilli adam. Gidip Chelsea'dan kariyeri belli Demba'yi 2.5 milyon euroya alan adama git Moskova'dan ne yapacagi belirsiz Dsudzsak'a yilda 4 milyon bagla diyemezsin. Birileri tutturdu mu tutturuyor, ekonomiden anlamiyorlar, paradan da anlamiyorlar. Ben hayatimda degil 4 milyon euro 10 bin euroyu bir arada gormedim, Turkiye'nin durumu belli, Besiktas'in durumu belli. Takimin stadi yok, evvelki yonetimin taktigi borclar muhtemelen hala odeniyor.

Ama sozun ozu ne biliyor musun? Seba'yi hakaretlerle yollayip YD'yi son anlarina kadar bas taci eden bir takim bunlari da cekecek. Yatin kalkin sukredin ki su anda akli basinda iyi bir Besiktasli baskanimiz var. Fener'in gidisati bataktir, GS zaten batik yeni stadlarini da yediler. Bizim stadimiz daha yeni yapilacak, belli cevreler o stadin arazisini de yagmalamak icin elinden geleni yapti. Yani genel tabloya bakinca gidisatimizi olumlu buluyorum. Quaresma'dan ucuza o ayarda adam varsa alinsin, yoksa karsi cikmanin geregi yok cunku her turlu Olcay'dan iyidir bu adam diyoruz. Bunu anlamak cok zor degil. Bir sene idare etsin seneye zaten daha iyisi alinacak.
Dzsudzsak 3 yılda 20 milyona mı patlayacak? Yahu van persie yi almadık ne 20 milyonu. Senelik 3 milyon alsa 3 senede 9 bonservisi 4 olsa 13 olur. Biraz hesaplayarak yazalım lütfen.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat_

Bu arada eğer Quaresma iyice belirginleştiyse bana yavaştan yol gözüktü demektir

:ok: :bye: :bye: :bye:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 21:20:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maalesef benim gördüğüm tablo şudur.

Ne olsa 3. olacağız diyorlar, stadı bitirelim olabildiğince ucuza transfer yapalım.

Şenol Güneş tavşan çıkarırsa herro , çıkarmazsa Quaresma ile narkozu vermiş olacaklar zaten.

Yönetim akıllı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Hiç tantana yapmaya gerek yok, bu sene de rezil olmadan ve 2 veye 3.lükte kwndine yer bulan ama yıl boyu yarışın içinde kalarak heyecanı kaybettirmeyen bir takım olmaya çalışarak, bu arada stadı  ve salonu bitirmek,

Bu arada gerioen taraftar-yönetim ilişkisini , en azından q ile başlayan ergenmetre ile en azından kopmadan canlı tutmak ve bilet satmak,

Bazı oyuncuları seneye satarak önümüzdeki yaz transfer anlaşması ve satilacak oyuncularla ( töre, frei, tolgay, ersan, sosa, pektemek, ömer vb.)bu sene fenerin yaptığı yapilanmanın bir benzerini yapmak,

Bu aradabbu seneki kongreden sag çıkabilmek....

Başkana kolay gelsin. Şahsen ben susun oturun stadın bitmesini bekleyin yarışmacı takım kurmuyorum, 3 sene hedefimiz ilk 8 arası sıralardır der çıkardım işin içinden.

Ayrıca, madem geldi çingene, başım gözüm üstüne, armayı taşıyacak, formayı giyecek. İlk seferinde olduğu gibi , bazıları gibi quareeeeezmaaa diye bağırmayacağım . Her zaman beşiktaş diye bağıracağım.. sıkıntı yok.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı canU

Maalesef benim gördüğüm tablo şudur.

Ne olsa 3. olacağız diyorlar, stadı bitirelim olabildiğince ucuza transfer yapalım.

Şenol Güneş tavşan çıkarırsa herro , çıkarmazsa Quaresma ile narkozu vermiş olacaklar zaten.

Yönetim akıllı.
Bu narkozu tribün yer de kongre yemez.

Çevrimdışı TALAT

kongre bugüne kadar neleri yedi.
benim gördüğüm kongre birkaç kişinin elinde ve onlar kimi istiyorsa başkan o oluyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma nın gelmesini ancak şu şekilde kabul ederim :
1- bonservis verilmeyecek.
2- maksimum 1.5 alacak.
3- en ufak bi olayında tek taraflı fesih hakkı
4- En önemlisi Dzsudzsak olmayacaksa veya ikisi birden gelecekse gelmeli. Yani ikisi arasında kalınırsa q7 nin alınmasını istemem.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 21:25:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Orası da belli olmaz hiç.

3 yıl başarı yok dediler bu yıl 4.yıl.

Quaresma'yı getirdiler.

Tüm bunlardan sonra başarı gelmezse eğer stad yaptı diye vefa gösterirsek diyecek bir şey yok.

Her şey doğru transferde yatıyor hala geç değil hala değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca Q7'i istemiyor. (Yazmıştım)

Ama gelecek...

Quaresma bitmiş...

Yazık...

Çevrimdışı talha

YD 8de 1 yaptı Fikret Orman 8de 0a emin adımlarla ilerliyor en azında 4te 0 olacak ondan eminim haydi bu üç yıl bende beklemiyordum birşey ana bu yıl yapılanlardan sonra üç yıl daha birşey beklemiyorum

Çevrimdışı Erhan

Gene yüzlerce taraftar karşılıcak aynı terane gelirse bu sayfaya uğramam kesin

Çevrimdışı talha

Quaresma bitmiş...

Yazık...
Ben şampiyonluk falan takıntıları olduğunu düşünmemeye başladım :)

Çevrimdışı Tarık

Q7 yi maasini  odedegimiz halde baskan karariyla kadro disi biraktik.
Simdi ise 1.2M euro bonservis odeyerek ayni baskan tarafindan geri mi aliyoruz.
Ayni futbolcuya iki kez bonservis vermek bu ne bolluk anlayamadim.
Bu arada Q7 takim oyunundan uzak bireysel oynayi seven bir futbolcu bu saatten sonra bizim oyun sistemimize kesinlikle uymaz diye dusunuyorum.

Çevrimdışı musacn1903

İkisi alınacak diyorlar dzsudzsak ve quaresma trt sporda fırat öyle diyor ikisi alınma ihtimali var suan diyor neden olmasın ya yedek kulubemiz bile hangisi oturursa oturursun güclü olacak. Bide n doye 2 ya da 3 alternatif diyor

Çevrimdışı murat_

sukur cim haberi dustu saldirin  :evillol: :sevinc

Çevrimdışı atalay

Ben şampiyonluk falan takıntıları olduğunu düşünmemeye başladım :)

Gibi. En azından varmış gibi davranmıyorlar.