2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904188 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Porto ile anlaştığında bunlar bir iki seneye gene pazarlar satarlar bir kerize diyordum ı safın bizler olacağını hiç düşünmüyordum :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyse arkadaşlar Quaresma hayırlı olsun artık bizim oyuncumuz ve her türlü eleştiri artık üslup gözetilerek yapılsın
kesin cezaya tabi olacaktır.

Geldimi Geldimi :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Daha öncede defalarca Söyledim asla 7 Numara Gokhandan alınıp Ona verilmemeli , Aşırı üzerine düşülmemeli ki Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını Anlasın !!

Ya kim diyor ki zaten Tore'nin formasi alinsin ona verilsin, soyleyen varsa ya gormemis serserinin tekidir (Yildirim Demiroren destekcileri de bunlardi) ya da adam daha gelmeden Besiktas'i karistirmaya calisan rakip takim taraftari.

Çevrimdışı canU

@KurnazErsin: Sayın Fikret Orman, değerli başkanım cimrilik yapmazsa o iş tamam.

Allaaaaaaahhhhh ersin abim verdi müjdeyi cucak hayırlı olsun 😂😂 kütüphanede kalkıp oynamak üzereyim kap gelsin kap😂

Çevrimdışı Tolga

Abi yapma kesinleşti mi? Macarla ilgili var mı birşey biliyor musun?
Quaresma geldikten sonra Macar gelmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

Oo macar geldiyse kopalım.  :ishock:

Çevrimdışı Kadir G.

Macar gelirse iyi de töre giderse ne anladım o işten.

Çevrimdışı canU

Quaresma geldikten sonra Macar gelmez.
İkisini de alacaklar gibi gözüküyor.

Porto ile anlaştığında bunlar bir iki seneye gene pazarlar satarlar bir kerize diyordum ı safın bizler olacağını hiç düşünmüyordum :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikaten anlamamakta direniyorsunuz. Bu adam YD yonetiminde geldi. Kulubun hic bir agirligi kalmamisti, Guti ile beraber her mac dayak yiyip durdular. Teknik direktor diye Samet ve Carvalhal gibi adamlar is basindaydi. Arkasinda Ekrem gibi abuk sabuk adamlar oynuyordu. Ustelik neredeyse bedava geliyor. 800 bin euro diyorlar, o paraya daha iyisini bulursan git sen getir. Bir sene oynasin yeter, oynamazsa da en azindan Ferrari'de oldugu gibi 7 milyon Del Bosque'de oldugu gibi 8 milyon ustune verip yollamak zorunda kalmayiz, buradan en kotu Cin ya da Katar'a aldigimiz paraya gider oynamazsa da yolu acik olsun.

Çevrimdışı Fatih Berker

İkisi de gelip Töre giderse olmaz ya şu Olcay'ı kitleyin birine yer açılsın.

Çevrimdışı Kadir G.

Cemil Kent görevinden alınmış acaba hangi renkli gelebilir oraya?

Çevrimdışı TALAT

Hakikaten anlamamakta direniyorsunuz. Bu adam YD yonetiminde geldi. Kulubun hic bir agirligi kalmamisti, Guti ile beraber her mac dayak yiyip durdular. Teknik direktor diye Samet ve Carvalhal gibi adamlar is basindaydi. Arkasinda Ekrem gibi abuk sabuk adamlar oynuyordu. Ustelik neredeyse bedava geliyor. 800 bin euro diyorlar, o paraya daha iyisini bulursan git sen getir. Bir sene oynasin yeter, oynamazsa da en azindan Ferrari'de oldugu gibi 7 milyon Del Bosque'de oldugu gibi 8 milyon ustune verip yollamak zorunda kalmayiz, buradan en kotu Cin ya da Katar'a aldigimiz paraya gider oynamazsa da yolu acik olsun.

sanırım sizlerde anlamıyorsunuz. koca bir takım onun açıklarını kapatmak için çalıştı. beğenmediğiniz ekrem, hatta ekremi geçti ernste sorun bir
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

İkisini de alacaklar gibi gözüküyor.
Başkanın aynı mevkiye 2 transfer birden yapacağını sanmıyorum.

Quresma 800.000 euro ve Dsuduzsak tahminen 3 m euro bonservis.

Eğer ikisi geliyorsa da Töre gidecek demektir.

Çevrimdışı serdart

q7 nin son hali için 1 ay önceki maç.  izleyin de saç baş yolun. ne diyeyim transfer doğruysa bu sezon bjk maçlarını çok sıkı takip etmeyeceğim gibi duruyor. stadı takibe devam..

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 18:13:36 mert kcptl ]

Çevrimdışı fani madida

evet ilk sezonuydu, ekrem dağ hayatının golü atmıştı üstelik sol ayakla tam çatala  :alala:
ferrari lugano ile çekişip attırdı kendini, 2-1 öndeyken 4-2 yenildik. Guti almeida simao hepsi vardı.
zaten 360 ekrem'in attığı golden belliydi o maçta bir şeyler olacağı  :bawling:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı uno_bjk

arkadaşlar sanki Macarla olan ücret bonservis pazarlıkları için q 7 olayı öne atıldı ben ilk mesajımda da demiştim Macar ve q 7 gelecek öyle bir his var :busted_cop: :busted_cop:
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi Necmi

İşte bende diyorum ki Bunları söylemek için erken , Geçmişle yargılamamak lazım , Duzelmiş bir görüntü sergiliyor bu Şekilde de başarılı olur diyorum...
Bi gelsin oynasın , Aynı şeyleri yaparsa en başta ben tepki koyarım , Quaresmayı seviyorum ama Quaresmacı ve quaresmasporlu değilim BEŞİKTAŞlıyım :ok:
Daha öncede defalarca Söyledim asla 7 Numara Gokhandan alınıp Ona verilmemeli , Aşırı üzerine düşülmemeli ki Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını Anlasın !!
Eğer disiplinsizlik yaparsa Sonuna kadar Şenol hocanın Arkasında olurum ve desteklerim...
Ki zaten Sozleşmesinde FESİH maddedi olacakmış , Adam kendisine guvenmese Bu Maddeyi koydururmu sozleşmeye ????
Başkanın İngilterede olduğunu duyup kendisi gitmiş İngiltereye ve Başkana Yalvarmış ne olur beni alın bütün şartlarınızı kabul ediyorum bonservisimide ben halledecegim diye ...
Bu yüzden 2.ci bi Şansı Hak ediyor , Serdar hakediyorsa oda hakediyor..ç
Alacakkarına karşılık bonservisini isteyecekmiş...
Ve Maç başılar da dahil 1,5 milyon alacakmış Yıllık çok makul bence....
Herkes 1,3 + Maç başılarla 2 yi bulur diyordu ama öyle değilmiş...
@Abdullah
bilmeden konuşma porto ya 1 M€ bonservis ve Quaresmayada yıllık 1.5 m € dan iki yıllık anlaşma yapılmış

bilmeden konuşma porto ya 1 M€ bonservis ve Quaresmayada yıllık 1.5 m € dan iki yıllık anlaşma yapılmış
Tamam işte @Necmi abi
Bende Yıllk 1,5 milyon € yazdım zaten :ok: :alala:

Çevrimdışı Tolga

1 m euro verilecek demek ne güzel.

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhanı da yollasınlar maç takip etme derdinden kurtarsınlar beni.

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 17:50:03 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TALAT

Tamam işte @Necmi abi

sen bonservisini quaresmanın halledeceğini yazmışsın

sanırım sizlerde anlamıyorsunuz. koca bir takım onun açıklarını kapatmak için çalıştı. beğenmediğiniz ekrem, hatta ekremi geçti ernste sorun bir

Tek bir adamin acigini kapatmak icin koca takimin calismasi gerekiyorsa demek ki takimda bir sorun var. Sen tutup Samet, Carvalhal gibi adamlara takim verirsen olacagi budur. Fener'de Alexa GS'de Hagi cok mu kosuyordu? Takimin geri kalanlari bu adamlari oynatiyordu. Plansiz, hesapsiz, hocasiz takim kuranlara kizmiyorsunuz futbolcuya kiziyorsunuz.

Çevrimdışı Tolga

Tamam işte @Necmi abi
Sen demiyor muydun bedava gelecek 700.000 euro gibi bir paraya oynarsa kabul ederim diyen.

Çevrimdışı TALAT

Tek bir adamin acigini kapatmak icin koca takimin calismasi gerekiyorsa demek ki takimda bir sorun var. Sen tutup Samet, Carvalhal gibi adamlara takim verirsen olacagi budur. Fener'de Alexa GS'de Hagi cok mu kosuyordu? Takimin geri kalanlari bu adamlari oynatiyordu. Plansiz, hesapsiz, hocasiz takim kuranlara kizmiyorsunuz futbolcuya kiziyorsunuz.

alex gibi adam gelir sana sezonda en az 10 maç kazandırır onu tolere edersin. kaldı ki bu adam sadce samet ,carvalhalle çalışmadı. mourinho gibi adamlarla da çalıştığı. şu adam için at gözlüğü takmayı bırakın artık. bugüne kadar kime ne vermiş ki bize tekrar gelip  verecek