2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894195 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı beshicktush

Kurtulduk tarzı cümleler var mı onu merak ediyorum en çok

Çevrimdışı ayayhan

Ingilzcem cok iyi degil ama ilk cumeleyi cevireyim.
4Milyondan fazlae ederi var, daha iyi para alabilirdik diyor.

adamlar demba ba yı 13 satıgımızı biliyor

milli takımda aynı yaşta demba ba  n'doye nin yedeği

bu mantıkla adamlar cok az demeleri normal 

Çevrimdışı doganay

Onun altındaki de farklı bişey söylüyor sanırım :)

Evet bir alttaki etmez okadar gibi birseyler diyorda. Genel olarak kurtlduk super falan yok yani.
Soyle diyeyik bizim Pektemek'e olan tavrimiz yok  :D

Çevrimdışı can1903

Q7'ye bonserviste veriyoruyz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı beshicktush

Çevrimdışı Fr1xsivE

Cenk / Gunay   -  Tosic olur.

Herkes sol beke tosic yazıyor fakat ligdeki bütün maclarını izleyen biri olarak söylüyorum.Sol bek te Serdarın sag bekte verdigi katkıdan fazlasını verebilecek bir oyuncu degil Motta cok daha iyi bir sol bek Tosicle kıyasladıgımda.

Bence 10 üzerinden degerlendirmede ;

Motta

Defans : 6
Hücüm : 7

Tosic

Defans : 7
Hücüm : 4
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ersoy

n'doye ye para verdiğimize şükretmiyorlar birde 4 milyon üzeri istiyorlar. :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 YE 1 Euro bonservis veren haindir. Ucretini odeyip tek başına antreman yaptırıp bedava yolladığın adamı 1 Euro vererek dahi geri alırsan yazıklar olsun sana.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dame N’Doye nin videolarına bakarsak eğer Demba Ba'dan çok daha kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Hava hakimiyeti çok iyi, top sürebiliyor ve hızlı. Ayrıca şutları da iyi  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 12:58:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hunter1987

Llorenteyi beğendiremedik bir çok kişiye adamın taliplerine bak. Ee kim istemez 6-8 arası alınabilecek bir llorenteyi

Karanlığın açıklamaları durumun vehametini kanıtlar nitelikte.

27bin euroluk ilaç isterdim alamazlardı, ben kendim alırdım bana taksit taksit oderlerdi.

Tolga sakaglığının daha ciddi şekilde raporlanmasını istemiş hani o uğruna tesislere gidilen adam gibi adam tolga.

Şu iki şey zaten başarının geçen sene tesadüf olduğunu gösteriyor zaten.
Haberin kaynağı da fanatik. Bunu da unutmamak lazim.
Bu "adamlar" 'Danny nin esyalari yakılıp külleri ümraniye de çöpe atıldı' diye haber yapti..

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ayayhan

Dame N’Doye nin videolarına bakarsak eğer Demba Ba'dan çok daha kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Hava hakimiyeti çok iyi, top sürebiliyor ve hızlı. Ayrıca şutları da iyi  :ok:

orası kesinde şuan ki algı

demba ba dünyanın en iyi santraforu olduğu için, ağzıyla kuş tutsa yaranmaz

Çevrimdışı Hunter1987

Ingilzcem cok iyi degil ama ilk cumeleyi cevireyim.
4Milyondan fazlae ederi var, daha iyi para alabilirdik diyor.
Besiktas in bu ilk acilis teklifi oldugunu dusunuyor daha fazlada artirabiliriz gibi birseyler soyluyor.
Başkanı cözmüsler... Beşiktaş taksitle öder diyor :D

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Kutay

Porto, Ricardo Quaresma için 2 milyon Euro istedi.

Yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanan Quaresma için siyah beyazlı kulüp Porto ile masaya oturdu. Portekiz ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise 1.2 milyon euro'luk resmi teklifte bulundu.

Porto, Beşiktaş yönetimine 15 Temmuz'a kadar cevap verecek. Ricardo Quaresma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekiz ekibi, 1.2 milyon Euro'yu kabul etmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetx

Dame ayaklarına hakim bir golcü değil, çok sayıda kafa golleri var takımın oyuncu yapısına bakacak olursak bize ayaklarına hakim,arkası dönük oynayabilen,tek vuruşu iyi olan birisi lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forvet transferini en sona bırakan Beşiktaş Senegalli N'Doye ile her konuda anlaştı ve kulübü Hull City ile pazarlık halinde. Ancak siyah beyazlı taraftarların daha ilk günden bu oyuncuya tepki vermesi yönetimi düşündürüyor.

Yine de Quaresma'nın alınmasının bu yöndeki tepkileri azaltacağı ihtimali üzerinde de duran yöbetim N'Doye'yi getirmeye kararlı.

DHA

:tabe: :tabe: Tam bir şark kurnazlığıydı cidden.

Çevrimdışı Renton

Quaresmaya bonservis verecek kadar dusmemisizdir umarim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Savaş

Ouaresma'ya bonservis mi veriyoruz? Alsın bonservisini gelsin arkadaş ne bonservisi bir de ya?

Hasbinallaaahhh

Çevrimdışı ahmetx

Burda pek saygı görmedi ama bizim kadro yapımıza mitro çok uygundu,sportingle muhtemelen bugün imzalayacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brkntcnr

Q7 ye bonserviste istemişler. O zaman kesin Dzsudzsak gelir hayırlı olsun 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Forvet transferini en sona bırakan Beşiktaş Senegalli N'Doye ile her konuda anlaştı ve kulübü Hull City ile pazarlık halinde. Ancak siyah beyazlı taraftarların daha ilk günden bu oyuncuya tepki vermesi yönetimi düşündürüyor.

Yine de Quaresma'nın alınmasının bu yöndeki tepkileri azaltacağı ihtimali üzerinde de duran yöbetim N'Doye'yi getirmeye kararlı.

DHA

:tabe: :tabe: Tam bir şark kurnazlığıydı cidden.

Zaten beklenen de buydu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

Casillası porto kaptı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 13:09:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Porto, Ricardo Quaresma için 2 milyon Euro istedi.

Yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanan Quaresma için siyah beyazlı kulüp Porto ile masaya oturdu. Portekiz ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise 1.2 milyon euro'luk resmi teklifte bulundu.

Porto, Beşiktaş yönetimine 15 Temmuz'a kadar cevap verecek. Ricardo Quaresma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekiz ekibi, 1.2 milyon Euro'yu kabul etmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

Sadece gülüyorum artık..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Yine de Quaresma'nın alınmasının bu yöndeki tepkileri azaltacağı ihtimali üzerinde de duran yönetim N'Doye'yi getirmeye kararlı.

Ertan zorluyo heralde :D:D Doyuramadık.

Çevrimdışı ahmetx

Portunun bedelsiz bıraktığı adam var mı?