2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Ertuğrul Karanlık zu Schalke

Çevrimdışı Ersoy

ve 1416417214 şut girişimi :D

Transfer gerçekleşirse scout ekibimizin muhteşem keşfidir kendileri.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'yu çok izlemedim ben ama Dinamolu Douglas'ı baya izledim.

Douglas'ı normalde isterim ama eksik yönleri de var biliyorum ara ara çıldırtabilir.

O yüzden Rhodolfo konusunda senin sezgine güveniyorum. Bindik üstüne gidiyoruz haberin olsun :D

Tek sorunu Brezilya dışına çıkması olur.

Fakat yanında ki Douglas solunda ki Motta'da Brezilyalı.

+ Rhodolfo, Avrupai Brezilyalı. Lucio gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  8 dk.8 dakika önce
Ertuğrul Karanlık : Tolga Zengin, omzundaki sakatlık sebebiyle sakatlığının daha ciddi yazılmasını istedi.

Şöyle bir şeyler dolaşıyor ortalıkta.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:29:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tek sorunu Brezilya dışına çıkması olur.

Fakat yanında ki Douglas solunda ki Motta'da Brezilyalı.

+ Rhodolfo, Avrupai Brezilyalı. Lucio gibi.

Aslında gönül ister ki bundan sonra hep Avrupalı olsun. Takımda Almanca evrensel artık.

Avusturya - Almanya - İsviçre  kökenli çok temiz iş olurdu.

Schar'ı kaçırdığımıza ondan çok üzüldüm.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ertuğrul Karanlık zu Schalke
almanya da bir takıma gitçek diyorlardı zaten fatih doğan demişti yanılmıyosam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Aslında gönül ister ki bundan sonra hep Avrupalı olsun. Takımda Almanca evrensel artık.

Avusturya - Almanya - İsviçre  kökenli çok temiz iş olurdu.

Schar'ı kaçırdığımıza ondan çok üzüldüm.

Bende Kaderabek ile Wass'ı kaçırdığımıza üzüldüm.

Alman oyuncular özellikle en temizi.

edit: Mesaj | 1903  :D
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 04:42:37 atalay ]

Çevrimdışı Alper1903

Bu N'doye baya Fernandao-Burak Yılmaz karışımı bir golcü.

Çevrimdışı Mehmet57

Hollanda'da sahur vakti. Sofradayim su an, Rhodolfo-Douglas konusurken birden aklima deplasmanda ki Konya maci geldi. Hele ilk yaridaki Ersanin ust uste hatali paslari.

Ve bunu hala 11e yazani gorunce aglasam mi gulsem mi bilmiyorum.

Çevrimdışı Geovani

Günün büyük kısmını bu başlığı okuyarak geçiriyorum özellikle @atalay ve @Çağrı nın futbol bilgileriyle yaptığı sohbetlerden inanılmaz zevk alıyorum böyle  genç ve donanımlı kartal kardeşlerimin olduğunu bilmek bile büyük keyif veriyor bana...Beşiktaş 'ın büyüklüğüyle ilgili tartışmalar döndü,özellikle yeni jenerasyon kartallarımıza bu anlamda kızamıyorum aksine bu kadar genç hayatlarında başarısızlıklara rağmen sabahlara kadar bu işe kafa yormalari dahada sevindiriyor beni,onları kırmadan ben ve benden büyük jenerasyon turkiyenin niye en büyük klubu olduğunu anlatmalıyız genç kartallara...Ama bazen üzülüyorum başlamamış bi ligde kendini mağlup gören kardeşlerimi görünce,benki 15 yaşlarından beri mabette maç izleyen,geçen sene konya maçına kadar bile sampiyonluk ümidimi koruyordum sağolsun @Necmi abiler baya makara yapmışlardı :D demem o ki o BEŞİKTAŞ varsa ümit vardır,geçen sene her maçı deplasmanda oynayan takım son 3 haftada şampiyonluğu türlü engellemelere rağmen kaybediyorsa o büyük değil çok büyük bir kulüptür...Gerçekçi olalım gerekli şekilde eleştirelim ama eleştiriyi olumlu şekilde yapalım @Armağan Bozkurt gibi o da bazen fazla negatif oluyor ama :D...Biraz uzun oldu kafanızı şişirdim...son olarak iyiki BEŞİKTAŞ var ULANN...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı BJKTÜRK23

hatta bir avrupa maçını radyodan dinlediğini, yanlış hatırlamıyorsam 2-0'ın rövanşında dakika 89 ve maç 0-0 iken arkadaşlarına hava atmak için sokağa koştuğunu ve fenerli bir arkadışını görüp, "tur atladık." dediğini, arkadaşının buna "nah atladınız, 3-0." dediğini anlatmıştı. hatta sanlı sarıalioğlu'nu sevmez. o maçta vakit geçircekken gol yedikçe topu kaleden alıp koşa koşa santraya gitmiş. :D

Romanya takımı Steagul Rosu Brosov Yıl 1974 bana da babam anlatmıştı. 4 dk da olmasa da bir de 98 de valeranga maçı vardı ilk yarı 3-0 maç sonu 3-3 bitmişti. Gol atan Carew de sonra bize geldi. Beşiktaş bu normal  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TØLGA

Romanya takımı Steagul Rosu Brosov Yıl 1974 bana da babam anlatmıştı. 4 dk da olmasa da bir de 98 de valeranga maçı vardı ilk yarı 3-0 maç sonu 3-3 bitmişti. Gol atan Carew de sonra bize geldi. Beşiktaş bu normal  :)
o valerenga maçı meşhurdur  :)

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:37:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Günün büyük kısmını bu başlığı okuyarak geçiriyorum özellikle @atalay ve @Çağrı nın futbol bilgileriyle yaptığı sohbetlerden inanılmaz zevk alıyorum böyle  genç ve donanımlı kartal kardeşlerimin olduğunu bilmek bile büyük keyif veriyor bana...Beşiktaş 'ın büyüklüğüyle ilgili tartışmalar döndü,özellikle yeni jenerasyon kartallarımıza bu anlamda kızamıyorum aksine bu kadar genç hayatlarında başarısızlıklara rağmen sabahlara kadar bu işe kafa yormalari dahada sevindiriyor beni,onları kırmadan ben ve benden büyük jenerasyon turkiyenin niye en büyük klubu olduğunu anlatmalıyız genç kartallara...Ama bazen üzülüyorum başlamamış bi ligde kendini mağlup gören kardeşlerimi görünce,benki 15 yaşlarından beri mabette maç izleyen,geçen sene konya maçına kadar bile sampiyonluk ümidimi koruyordum sağolsun @Necmi abiler baya makara yapmışlardı :D demem o ki o BEŞİKTAŞ varsa ümit vardır,geçen sene her maçı deplasmanda oynayan takım son 3 haftada şampiyonluğu türlü engellemelere rağmen kaybediyorsa o büyük değil çok büyük bir kulüptür...Gerçekçi olalım gerekli şekilde eleştirelim ama eleştiriyi olumlu şekilde yapalım @Armağan Bozkurt gibi o da bazen fazla negatif oluyor ama :D...Biraz uzun oldu kafanızı şişirdim...son olarak iyiki BEŞİKTAŞ var ULANN...

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:39:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğruysa bu adam tam manasıyla Tolga üstadı demektir.

Doğrulanmadan üzerinden yorum yapmaya gerek yok böyle şeyleri zan altında bırakır herkesi.

Boşverin bardağı dolduracak şeyleri konuşalım gençler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Rhodolfo'ya kanım ısındı benim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Herkese iyi geceler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  8 dk.8 dakika önce
Ertuğrul Karanlık : Tolga Zengin, omzundaki sakatlık sebebiyle sakatlığının daha ciddi yazılmasını istedi.

Şöyle bir şeyler dolaşıyor ortalıkta.

Reyiz sinirlenmiş bi pasta vereydiniz kesip rahatlardı :D

Çevrimdışı Alper1903

Doğrulanmadan üzerinden yorum yapmaya gerek yok böyle şeyleri zan altında bırakır herkesi.

Boşverin bardağı dolduracak şeyleri konuşalım gençler.

Bu zat'a fena kızgınım. En ufak haberi bile cinlerimi tepeme çıkartmaya yetiyor. Yazı forum kurallarına uygun değilse, silebilirsin sorun yok  :ok:

Çevrimdışı atalay

Douglas Silva vs Napoli

2014/2015

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 04:50:54 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 04:44:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada tren yapılan hatalara ve plansızlığa rağmen kaçmadı hala.

Hala istenirse iyi bir takım oluşturulabilir ama niyet ne, ne harcanacak bilmediğimiz için tam kesin konuşamıyoruz.

Dzsudzsak, Zapata, Rhodolfo, İnler/Fer bile olsa taş gibi takım çıkar ortaya.

Yeter ki şu dev aramalarını bir yere koyup artı tutarlı davranılsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hatırladım bu görüntüleri ama dikkatini çekmek isterim herkesin, o zaman taraftarın sitemi bile saygı çerçevesinde ve futbolcular da gerçekten üzgün utanıyor durup dinliyor taraftarı şimdi çok daha hafif yenilgilerde ana avrat sövüyor taraftar futbolcu da camı açıp durmuyor bile nereden nereye.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı aa1903

o adamın oğlu biziz işte.

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada tren yapılan hatalara ve plansızlığa rağmen kaçmadı hala.

Hala istenirse iyi bir takım oluşturulabilir ama niyet ne, ne harcanacak bilmediğimiz için tam kesin konuşamıyoruz.

Dzsudzsak, Zapata, Rhodolfo, İnler/Fer bile olsa taş gibi takım çıkar ortaya.

Yeter ki şu dev aramalarını bir yere koyup artı tutarlı davranılsın.
senin zapata olmaz hiç adı geçmiyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK